Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Photoshop

• Please log in to reply
173 replies to this topic

#106 Etemon

Etemon

Super Saiyan

• Members
  • 169 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2008 - 15:18

Παιδιά για CS3 μήπως υπάρχουν ελληνικά Tutorial?
[SIGPIC]Δημοσιευμένη  εικόνα[/SIGPIC]

#107 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2008 - 01:25

Επιλογή για να γράφεις έτσι-->Posted Image υπάρχει....
Επιλογή για να γράφεις έτσι -->Posted Image υπάρχει?
Απλός μου την δίνει το οτι αν γράψω κανονικά και γυρίσω τα γράμματα pixeλιάζουν κάπως...ειδικά αν είναι μικρά.

#108 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2008 - 02:12

αυτο νομιζω ειναι προβλημα του φωτοσοπ σου.μ το εκανε κ εμενα κ οταν εβαλα CS4 λυθηκε.

επισεις πεξε λιγο με τις επιλογες στο τεξτ..δν εχω χρονο να εξηγησω αναλυτικοτερα τωρα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#109 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2008 - 05:23

αυτο νομιζω ειναι προβλημα του φωτοσοπ σου.μ το εκανε κ εμενα κ οταν εβαλα CS4 λυθηκε.

επισεις πεξε λιγο με τις επιλογες στο τεξτ..δν εχω χρονο να εξηγησω αναλυτικοτερα τωρα.

Thnx...i ll check it out.
Είχα ξεχάσει οτι ήταν in progress το cs4.
Ελπίζω να έχει βγεί καμιά τελική έκδοση του...

#110 Shadowstrike

Shadowstrike

• Members
  • 370 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2008 - 13:29

δεν μπορω να δωσω λεπτομεριες δημοσια παντως εχει βγει κ το κατεβασα με private torrent...
αν ενδιαφερεσε κ γνοριζεις απο torrents στειλε μ ενα πμ να σου πω τα πως κ τα τι για να το βρεις κ να το βαλεις...περα απο αυτο τωρα,

Αυτο ειναι CS4 UI..Δν ξερω αν ειναι το ιδιο σε CS3,CS2
Για να κανεις το τεξτ απο οριζοντιο καθετο
1) πρεπει να εχεις επιλεγμενο το "text"

2) Posted Image
Posted Image

3)Posted Image

τωρα για να γραψεις ετσι:
Posted Image
απλα γραψε οτι θες κανονικα κ μετα κανε rotate το layer...τουλαχιστον εγω ετσι το κανω χωρις πολλα προβληματα
Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

#111 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2008 - 17:46

Αν κάνεις rotate το layer πριν το κάνεις rasterize (αν το κάνεις rasterize) δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ισως απλά να χρειάζεται να αλλάξεις το antialising. Για καλύτερο αποτέλεσμα προτίμα το clockwise/counter-clockwise rotate αν θες να το έχεις σε 90°.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#112 Shadowstrike

Shadowstrike

• Members
  • 370 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2008 - 17:50

το antialsing δεν εχει τεραστια διαφορα πανω σε text layers αλλα οκ..
γιατι τι διαφορα θα ειχε στο αποτελεσμα αν το εκανε με rotate σε οτι angle ηθελε?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#113 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2008 - 01:13

Αν κάνεις rotate το layer πριν το κάνεις rasterize (αν το κάνεις rasterize) δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ισως απλά να χρειάζεται να αλλάξεις το antialising. Για καλύτερο αποτέλεσμα προτίμα το clockwise/counter-clockwise rotate αν θες να το έχεις σε 90°.

Bασικά δεν ήταν rasterized το layer...τα antialiasing βοηθάνε αλλα και πάλι χαλάει όταν το γυρνάω...
ΑnywayZzZ thnx...;p

#114 Shadowstrike

Shadowstrike

• Members
  • 370 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2008 - 13:43

οταν λες οτι σου χαλαει τι ακριβως ενωεις? γτ εμενα δν μου εχει χαλασει ποτε οταν κανω rotate ενα layer γραμματοσειρας.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#115 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2008 - 18:46

οταν λες οτι σου χαλαει τι ακριβως ενωεις? γτ εμενα δν μου εχει χαλασει ποτε οταν κανω rotate ενα layer γραμματοσειρας.

Πιξελιάζει κάπως...
Ίσως να συμβαίνει μόνο όταν ειναι μικρά τα γράμματα...δεν ξέρω...συμβαίνει πάντως(σε εμένα τουλάχιστον)...θα σου ανέβαζα εικόνα αλλα βαριέμαι...
Θα κατεβάσω το 4 και αν συνεχιστεί το prob θα ανεβάσω και παράδειγμα...

#116 Turgon

Turgon

Anime Amateur

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2008 - 09:26

Rotate τα κάνεις με το free transform ή από ή CW-CCW;

Αν τα κάνεις με το Free Transform, ότι και να πας να κάνεις rotate θα σου πιξελιάζει μέχρι να πατήσεις ok (το τικ).
Δημοσιευμένη  εικόνα

#117 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2008 - 17:34

Λεπόν εδώ και λίγο καιρό είχα βάλει κάποια add-ons στο φωτομάγαζο αν και δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ. χΔ

Από τότε κάθε φορά που το άνοιγα μου έβγαζε έρρορ στα κρέντιτς λέγοντας ότι λέιπει αυτό: MSVCRT10.dll.
Και ότι "η επανάληψη της εγκατάστασης της εφαρμογής ίσως να διορθώσει το πρόβλημα".

Πατούσα οκ και όλα τζιτζι.

Αλλά επειδή χθες βαριόμουν είπα να ξαλαφρώσω λίγο το πρόγραμμα και έβγαλα τα αντ-ονς αλλά οι υποφάκελοι που δημιούργησαν στα φίλτερς ήταν ακόμη εκεί και συνέχιζε να μου βγάζει αυτό το μικροπρόβλημα, οπότε ξανάφαγε ινστολ.
Φυσικά τα φίλτερς καθάρισαν αλλά πάλι μου βγάζει το ίδιο κουραδοπαράθυρο στην εκκίνηση, και πάλι με ένα οκ δουλεύει κανονικά.

Τί μπορεί να είναι; Δεν είναι σοβαρό αλλά δεν θα με πείραζε να κάνω ένα λιγότερο κλικ κάθε φορά.

Αυτός είναι ο κύριος.

Posted Image
Posted Image

HnH5aB0.jpg

#118 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2008 - 18:37

Επειδη βαριεμαι να το διαβασω, κοιτα εδω Error "This application has failed to start because MSVCRT10.DLL was not found" when you start Photoshop CS3 or CS2 (Windows)

λεει παντως οτι παρολο που το εν λογω dll δεν εγκαθισταται μαζι με το φσ, ζηταται απο αρκετα plugins

Δημοσιευμένη  εικόνα

#119 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2008 - 18:57

Thanks, fixed. (^ ^)b

HnH5aB0.jpg

#120 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2009 - 11:18

Παιδια anime renders που μπορω να βρω????
Δημοσιευμένη  εικόνα