Ο Πετροσιάν?
Δεν υπάρχει κάποιος άλλος που να καλύπτει τα κριτήρια που λες. Παγκόσμιοι πρωταθλητές μετά το 40 είναι είτε αυτοί που σε ρώτησα πιο πριν είτε ο Πετροσιάν. Οι υπόλοιποι ζούνε ακόμα. Σίγουρα δεν έχεις κάνει κάποιο λάθος?
Posted 23 November 2013 - 18:22
Ο Πετροσιάν?
Δεν υπάρχει κάποιος άλλος που να καλύπτει τα κριτήρια που λες. Παγκόσμιοι πρωταθλητές μετά το 40 είναι είτε αυτοί που σε ρώτησα πιο πριν είτε ο Πετροσιάν. Οι υπόλοιποι ζούνε ακόμα. Σίγουρα δεν έχεις κάνει κάποιο λάθος?
Posted 23 November 2013 - 18:28
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 23 November 2013 - 18:31
Λάσκερ τότε. Παγκόσμιος πρωταθλητής για 27 χρόνια. Μάλλον αυτό λες κατόρθωμα.
Posted 23 November 2013 - 18:34
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 23 November 2013 - 18:38
Σταινιτς? Χαχα ρε εσύ δεν έχει μείνει άλλος! Ελπίζω μόνο να μην λες τον Καπαμπλάνκα (που έχει κάνει το κατόρθωμα να είναι επί κάποια χρόνια αήττητος) γιατί είναι Κουβανός και όχι Ευρωπαίος.
Edited by plotolp, 23 November 2013 - 18:39.
Posted 23 November 2013 - 18:43
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Posted 23 November 2013 - 18:48
Adolf Andersen. Τι έκανε;
...παναγία μου
Posted 23 November 2013 - 18:50
Βασικά πριν τον Σταινιτς δεν υπάρχουν επίσημοι παγκόσμιοι πρωταθλητές. Δεν υπήρχε ο θεσμός. Υπήρχανε μόνο καλοί παίχτες...
Posted 23 November 2013 - 18:56
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Posted 23 November 2013 - 18:58
Το είδα. Όπως είπα, παναγία μου.
Plotolp, το θέλεις;
Posted 23 November 2013 - 19:09
Όχι συνέχισε εσύ.
Απλά διαφωνώ λίγο με τις παραπάνω απαντήσεις. Ο Άντερσεν δεν ήτανε παγκόσμιος πρωταθλητής. Απλός ο καλύτερος παίχτης στην Ευρώπη για ένα διάστημα.
Posted 23 November 2013 - 19:14
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Posted 23 November 2013 - 19:28
Δεν διαφωνώ σε αυτό, αλλά επειδή στο παιχνίδι μπορείς να απαντήσεις μόνο με ναι ή όχι, η σωστή απάντηση στο "είναι παγκόσμιος πρωταθλητής" είναι όχι. Μπορεί να ήτανε ο καλύτερος στην εποχή του, αλλά άλλο να θεωρείτε παγκόσμιος πρωταθλητής και άλλο να είναι πραγματικά. Το λέω γιατί αν έλεγες όχι δεν θα έπιανα να σου λέω όλους τους κανονικούς παγκόσμιους πρωταθλητές, προσπαθώντας να καταλάβω ποιον έχεις στον μυαλό σου :/
Edited by plotolp, 23 November 2013 - 19:29.
Posted 23 November 2013 - 19:35
Καλά ρε παιδιά, εδώ έχουμε κρατήσει ανέπαφη μέχρι σήμερα την αυτοκρατορία των Αψβούργων (βλ. Sisi). Αράξτε.
Real
Male
Alive
Posted 23 November 2013 - 19:37
Σάκης Ρουβάς