Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

Guess Who!

• Please log in to reply
14501 replies to this topic

#2581 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 01:43

Εγω λιωνω στο γέλιο ρε bro. Δε βάζεις και δυσκολα αλλα ολα συνωμοτουν να πηγαινουν σκατα οι ερωτησεις..αλλα πρεπει να ρωτηθουν αλλου πάει.
Cartoon σειρά; ( μην ειμαι και οφφ τόπικ)

#2582 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 01:44

είναι από παραμύθι;
και
τον πρωτογνωρίσαμε από κάποιου είδους έντυπο;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2583 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 03:29

ΟΜG! Αι Βασίλης;

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2584 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 12:35

Hohohohohoho!!!

Posted Image

No present for the whole anime//gr except Nighteyes for xmas!! :P

Damn you!! Ασε με να το τραβηξω λιγο ακομα!!! :/

Eγω σας ειπα οτι ειναι γελοιο!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#2585 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 12:48

Αχεμ... Οι ερωτήσεις είναι σωστές, οι απαντήσεις λάθος...Πρώτον είναι προιόν μυθολογίας, δεύτερον άρχισε να σχηματίζεται με την τωρινή του μορφή από cartoon και τρίτον έγινε γνωστός όπως είναι τώρα από διαφήμιση. Επομένως ναι ήταν πανεύκολο αλλά με λάθος απαντήσεις δεν κάνουμε δουλειά...

xbJ3b2w.jpeg

#2586 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 13:02

Αχεμ... Οι ερωτήσεις είναι σωστές, οι απαντήσεις λάθος...Πρώτον είναι προιόν μυθολογίας, δεύτερον άρχισε να σχηματίζεται με την τωρινή του μορφή από cartoon και τρίτον έγινε γνωστός όπως είναι τώρα από διαφήμιση. Επομένως ναι ήταν πανεύκολο αλλά με λάθος απαντήσεις δεν κάνουμε δουλειά...

Όχι απαραίτητα. Ο Αι Βασίλης ήταν υπαρκτό πρόσωπο και ήταν ένας φιλάνθρωπος άντρας οποίος ζούσε στην Καππαδοκία. Και η πλειοψηφία δεν τον πρωτοέμαθε μέσω της διαφήμισης αλλά απο τους γονείς του όταν ήταν μικρά παιδιά. Τουλάχιστον στην Ελλάδα.

Ήταν όντως δύσκολο, κυρίως εξαιρίας της δυσκολίας να βρούμε απο που τον ξερουμε.

#2587 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 13:09

Ξέρω πολύ καλά τι λέω.

O tenshi δεν μιλούσε για αυτόν τον Αη Βασίλη αλλά για τον Santa Claus, έβαλε και την photo.

Κομμένο το off topic, συνεχίζει η Nighteyes.

xbJ3b2w.jpeg

#2588 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 13:12

Ξέρω πολύ καλά τι λέω.

O tenshi δεν μιλούσε για αυτόν τον Αη Βασίλη αλλά για τον Santa Claus, έβαλε και την photo.

Κομμένο το off topic, συνεχίζει η Nighteyes.

Τότε αφού η απάντηση είναι "ο Αι Βασίλης" ειναι η φωτογραφια λάθος και όχι οι απαντήσεις.
Τώρα κομμένο το off-topic ώστε να μην έχεις εσύ την ευκαιριά να απαντήσεις.

:borednn9:

#2589 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 13:20

Εντάξει την είπες την εξυπνάδα σου...

Και με αναγκάζεις να κάθομαι να εξηγώ τα αυτονόητα...Είπε ότι έχει εμφανιστεί και σε ταινίες και σε western animation και σε διαφήμιση. Προφανώς αναφέρεται στον Santa Claus και όχι στον Άγιο Βασίλη της Καππαδοκίας...

Αμ δεν έχεις διαβάσει τις απαντήσεις του, αμ πετάγεσαι να μου την πεις, αμ το παίζεις και έξυπνος για να έχεις την τελευταία κουβέντα...

Ο μόνος λόγος που είπα ότι οι απαντήσεις είναι λάθος ήταν για να μην επαναληφθεί και να προσέχουμε όχι για να την πω στον Tenshi και είχα λόγο που το είπα...Εσύ γιατί πετάχτηκες και γιατί συνεχίζεις να επιμένεις δεν καταλαβαίνω...

Ας μην χαλάσουμε το παιχνιδάκι, αν έχεις να μου πεις κάτι vm/pm.

xbJ3b2w.jpeg

#2590 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 13:45

Καλά ρε παιδιά δεν έγινε και τίποτα:)
Αν κάνουμε έτσι για τον Αη Βασίλη, τί θα κάνουμε για σοβαρά ζητήματα, όπως το αν προτιμάμε την Yoko ή την Yomako από το TTGL:)

Nighteyes, να ξεκινήσουμε τον καταιγισμό?:P
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#2591 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 13:49

Δεν κατάλαβες, δεν σου απάντησα για να στην πω, σου απάντησα για να πω την γνώμη μου πως δεν θεωρώ τις απαντήσεις απαραίτητα λάθος. Αυτό δεν σημαίνει "πετάγομαι" σημαίνει "απαντώ".

Είναι προφανές πως ο Tenshi αναφέρεται στον Αι Βασίλη της ελληνικής πραγματικότητας ο οποίος συνδιάζει στοιχεία αυτού της παράδοσης με αυτού της Coca Cola. Η απάντηση είναι "Αγιος Βασίλης" και όχι "Santa Claus". Ακόμα και αν εννοεί τον Santa Claus, αυτός υπάρχει στην παράδοση πολλών χωρών και είναι βασισμένος σε πραγματικό πρόσωπο τον Αγίο Νικόλα. Επομένως δεν είναι απαραίτητα μυθολογικό πρόσωπο ακόμα και αν έχει χρησιμοποιηθεί "αλλοιωμένος" σε ταινίες, διαφημίσεις κλπ. Εξαρτάται πως το αντιλαμβάνεται κανείς. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις ?

Αυτό για την "τελευταία κουβέντα" μπορώ να στο πω και εγώ. To ωραίο είναι πως μου λες να χρησιμοποιήσω pm/vm ενώ θα μπορούσες να το κάνεις εσύ για το ίδιο μήνυμα αφού σε ενδιαφέρει να μην φύγουμε off-topic. Εγώ το σταματώ εδώ πάντως.

#2592 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 14:03

Καλέ μου άνθρωπε είπα κάτι στον Tenshi...Όχι σε σένα, στον Tenshi...

εμπάσει περιπτώσει on topic

• Αντρας-Ναι
  • Ζει- Ναι
  • Πραγματικος-Οχι
Επίσης δεν μπορούμε να αναφερόμαστε σε πολλά πρόσωπα ταυτόχρονα αλλά σε ένα ακόμα και αν υπάρχουν πολλές version. Αν οι πρώτες απαντήσεις είναι σωστές τότε δεν αναφέρεται σε πραγματικό πρόσωπο.Και αν και οι επόμενες είναι σωστές τότε αναφέρεται στον Santa Claus. Από τη στιγμή που μπορεί να αναφέρεται σε μία μόνο version ενός ατόμου κάπου κάποια απάντηση είναι λάθος. Θεώρησα από τη στιγμή που έφτιαξα το παιχνίδι ότι καλο θα ήταν να επιστήσω σε όλους την προσοχή να είναι πιο σαφείς και προσεκτικοί στις απαντήσεις τους και όχι να ανοίξω κουβέντα...

Και εγώ σταματάω εδώ, συγγνώμη σε όλους για το off topic, για μια ακόμη φορά να είμαστε λίγο πιο προσεχτικοί με τις απαντήσεις μας και Nighteyes σε περιμένουμε :3

xbJ3b2w.jpeg

#2593 NiPPa!!!

NiPPa!!!

Hinamizawa Loonatic!

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 15:10

θα ξεκινησει κανεις;

[SIGPIC] [/SIGPIC]

#2594 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 17:50

+ 9001.....
συμφωνώ απόλυτα
άσε που ο Santa έχει "superpowers"
έγινε φωσκολιάδα χωρίς λόγο τελικά

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2595 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 18:04

Aν θεωρειτε οτι εδωσα λαθος απαντησεις ζητω συγγνωμη. Αλλα δεν το θεωρω απαραιτητο οτι αυτο σας εμποδισε ωστε να τον βρειτε.

Καλέ μου άνθρωπε είπα κάτι στον Tenshi...Όχι σε σένα, στον Tenshi...

Ετσι δεν θα υπηρχε λογος για ολο αυτο που εγινε. Να μου πεις και εγω εδω απανταω και οχι στο προφιλ σου.

@mono εφοσον θεωρησες "λαθος" της απαντησης μου μπορουσες να μιλησεις σε εμενα, στο προφιλ μου ειτε με ΠΜ και οχι εδω.

Η απαντησεις μου δεν νομιζω οτι ηταν λανθασμενες απο τη στιγμη που ρωτουσατε που δεν μπορουσα να το απαντησω με Ναι ή Οχι. Δε μπορω να καταλαβω γιατι το κανατε τοσοοοο μεγαλο θεμα.
Το οτι ειναι προιον μυθολογιας απαντησα με οχι γιατι ειχα στο νου μου τον Αι Βασιλη της Καππαδοκιας και θεωρησα αυτο ως απαντηση. Έξαλλου αρκετοι μυθοι βασιζονται καπου.

Το οτι ειπα οτι εμφανιστηκε σε ταινιες και σε καρτουν το θεωρησα καποια βοηθεια για να το βρειτε πιο ευκολα. Αλλιως δεν πηγαινε πουθενα το πραμα!
Τελος εβαλα αυτη τη φωτογραφια επειδη πατησα santa claus και οχι Αγιος Βασιλης της Καππαδοκιας.....γιατι πιαστηκατε απο κατι τετοιο!!

Tiger-stock-blog-header.jpg