Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Guess Who!
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 01:43
Cartoon σειρά; ( μην ειμαι και οφφ τόπικ)
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 01:44
και
τον πρωτογνωρίσαμε από κάποιου είδους έντυπο;

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 12:35

No present for the whole anime//gr except Nighteyes for xmas!!
Damn you!! Ασε με να το τραβηξω λιγο ακομα!!! :/
Eγω σας ειπα οτι ειναι γελοιο!
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 12:48
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 13:02
Αχεμ... Οι ερωτήσεις είναι σωστές, οι απαντήσεις λάθος...Πρώτον είναι προιόν μυθολογίας, δεύτερον άρχισε να σχηματίζεται με την τωρινή του μορφή από cartoon και τρίτον έγινε γνωστός όπως είναι τώρα από διαφήμιση. Επομένως ναι ήταν πανεύκολο αλλά με λάθος απαντήσεις δεν κάνουμε δουλειά...
Όχι απαραίτητα. Ο Αι Βασίλης ήταν υπαρκτό πρόσωπο και ήταν ένας φιλάνθρωπος άντρας οποίος ζούσε στην Καππαδοκία. Και η πλειοψηφία δεν τον πρωτοέμαθε μέσω της διαφήμισης αλλά απο τους γονείς του όταν ήταν μικρά παιδιά. Τουλάχιστον στην Ελλάδα.
Ήταν όντως δύσκολο, κυρίως εξαιρίας της δυσκολίας να βρούμε απο που τον ξερουμε.
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 13:09
O tenshi δεν μιλούσε για αυτόν τον Αη Βασίλη αλλά για τον Santa Claus, έβαλε και την photo.
Κομμένο το off topic, συνεχίζει η Nighteyes.
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 13:12
Ξέρω πολύ καλά τι λέω.
O tenshi δεν μιλούσε για αυτόν τον Αη Βασίλη αλλά για τον Santa Claus, έβαλε και την photo.
Κομμένο το off topic, συνεχίζει η Nighteyes.
Τότε αφού η απάντηση είναι "ο Αι Βασίλης" ειναι η φωτογραφια λάθος και όχι οι απαντήσεις.
Τώρα κομμένο το off-topic ώστε να μην έχεις εσύ την ευκαιριά να απαντήσεις.
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 13:20
Και με αναγκάζεις να κάθομαι να εξηγώ τα αυτονόητα...Είπε ότι έχει εμφανιστεί και σε ταινίες και σε western animation και σε διαφήμιση. Προφανώς αναφέρεται στον Santa Claus και όχι στον Άγιο Βασίλη της Καππαδοκίας...
Αμ δεν έχεις διαβάσει τις απαντήσεις του, αμ πετάγεσαι να μου την πεις, αμ το παίζεις και έξυπνος για να έχεις την τελευταία κουβέντα...
Ο μόνος λόγος που είπα ότι οι απαντήσεις είναι λάθος ήταν για να μην επαναληφθεί και να προσέχουμε όχι για να την πω στον Tenshi και είχα λόγο που το είπα...Εσύ γιατί πετάχτηκες και γιατί συνεχίζεις να επιμένεις δεν καταλαβαίνω...
Ας μην χαλάσουμε το παιχνιδάκι, αν έχεις να μου πεις κάτι vm/pm.
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 13:45
Αν κάνουμε έτσι για τον Αη Βασίλη, τί θα κάνουμε για σοβαρά ζητήματα, όπως το αν προτιμάμε την Yoko ή την Yomako από το TTGL:)
Nighteyes, να ξεκινήσουμε τον καταιγισμό?

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Honi soit qui mal y pense
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 13:49
Είναι προφανές πως ο Tenshi αναφέρεται στον Αι Βασίλη της ελληνικής πραγματικότητας ο οποίος συνδιάζει στοιχεία αυτού της παράδοσης με αυτού της Coca Cola. Η απάντηση είναι "Αγιος Βασίλης" και όχι "Santa Claus". Ακόμα και αν εννοεί τον Santa Claus, αυτός υπάρχει στην παράδοση πολλών χωρών και είναι βασισμένος σε πραγματικό πρόσωπο τον Αγίο Νικόλα. Επομένως δεν είναι απαραίτητα μυθολογικό πρόσωπο ακόμα και αν έχει χρησιμοποιηθεί "αλλοιωμένος" σε ταινίες, διαφημίσεις κλπ. Εξαρτάται πως το αντιλαμβάνεται κανείς. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις ?
Αυτό για την "τελευταία κουβέντα" μπορώ να στο πω και εγώ. To ωραίο είναι πως μου λες να χρησιμοποιήσω pm/vm ενώ θα μπορούσες να το κάνεις εσύ για το ίδιο μήνυμα αφού σε ενδιαφέρει να μην φύγουμε off-topic. Εγώ το σταματώ εδώ πάντως.
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 14:03
εμπάσει περιπτώσει on topic
- Αντρας-Ναι
- Ζει- Ναι
- Πραγματικος-Οχι
Και εγώ σταματάω εδώ, συγγνώμη σε όλους για το off topic, για μια ακόμη φορά να είμαστε λίγο πιο προσεχτικοί με τις απαντήσεις μας και Nighteyes σε περιμένουμε :3
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 15:10
[SIGPIC] [/SIGPIC]
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 17:50
+ 9001.....Αχεμ... Οι ερωτήσεις είναι σωστές, οι απαντήσεις λάθος...Πρώτον είναι προιόν μυθολογίας, δεύτερον άρχισε να σχηματίζεται με την τωρινή του μορφή από cartoon και τρίτον έγινε γνωστός όπως είναι τώρα από διαφήμιση. Επομένως ναι ήταν πανεύκολο αλλά με λάθος απαντήσεις δεν κάνουμε δουλειά...
συμφωνώ απόλυτα
άσε που ο Santa έχει "superpowers"
έγινε φωσκολιάδα χωρίς λόγο τελικά

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 18:04
Ετσι δεν θα υπηρχε λογος για ολο αυτο που εγινε. Να μου πεις και εγω εδω απανταω και οχι στο προφιλ σου.Καλέ μου άνθρωπε είπα κάτι στον Tenshi...Όχι σε σένα, στον Tenshi...
@mono εφοσον θεωρησες "λαθος" της απαντησης μου μπορουσες να μιλησεις σε εμενα, στο προφιλ μου ειτε με ΠΜ και οχι εδω.
Η απαντησεις μου δεν νομιζω οτι ηταν λανθασμενες απο τη στιγμη που ρωτουσατε που δεν μπορουσα να το απαντησω με Ναι ή Οχι. Δε μπορω να καταλαβω γιατι το κανατε τοσοοοο μεγαλο θεμα.
Το οτι ειναι προιον μυθολογιας απαντησα με οχι γιατι ειχα στο νου μου τον Αι Βασιλη της Καππαδοκιας και θεωρησα αυτο ως απαντηση. Έξαλλου αρκετοι μυθοι βασιζονται καπου.
Το οτι ειπα οτι εμφανιστηκε σε ταινιες και σε καρτουν το θεωρησα καποια βοηθεια για να το βρειτε πιο ευκολα. Αλλιως δεν πηγαινε πουθενα το πραμα!
Τελος εβαλα αυτη τη φωτογραφια επειδη πατησα santa claus και οχι Αγιος Βασιλης της Καππαδοκιας.....γιατι πιαστηκατε απο κατι τετοιο!!