Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τριπλό anime meeting Θεσσαλονίκης 03/07/2010

• Please log in to reply
95 replies to this topic

#91 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 05 July 2010 - 14:16

Cassiel οκ ανεβασε, δεν εχω προβλημα. Μου αρκει που με ρωτησες!! ;)

@ιρις φυσικα! Υπηρχαν ατομα και απο αλλες πολεις, οχι μονο απο Αθηνα!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#92 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 posts

Posted 05 July 2010 - 14:18

ναι ε; δεν ετυχε να γνωρισω :P εφυγα και νωρις...-.- δεν πειραζει αλλη φορα :P

Posted Image

#93 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 05 July 2010 - 14:29

ωραιο ήταν το meeting ^_^ μια χαρα περασαμε:nanana: γνωρισαμε νεα ατομα και ξαναειδαμε παλιες καλες γνωριμες φατσες~

οι μονες φοτογραφιες που εχω ειναι τον τενσι να τραβα φοτογραφιες! xD τον adventurer και κανα 2-3 αλλα μεμονομενα ατομα και οχι παρεϊστικες οπωτε δεν νομιζω πως αξιζει να τις ανεβασω.. (ναι κασιελ θα τις παρεις μην ανυσυχεις!)

#94 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 06 July 2010 - 16:14

να ξαναγίνει σύντομα:if:

#95 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,607 posts

Posted 06 July 2010 - 16:52

Baaaaaaack.Λοιπόν πάρτε 210 φώτος από μένα και τον Adventurer που πιστεύω καλύπτουν όλα τα άτομα που εμφανίστηκαν, εκτός όσων ξέρω ότι δεν θέλουν να φαίνονται σε φώτος.

http://www.megaupload.com/?d=ARVF1J2A

Ελπίζω να σας δούμε και στο μίτινγκ που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου που ακολουθεί το πάρτι των Sakura Syndrome στο 8ball.Περισσότερες πληροφορίες σε λίγο καιρό στο 'Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται' (αν και δεν ξέρωαν υποσεχτεί αυτή την φορά κανέναν εκτός πόλης:hihi2:)

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#96 Black Rabit

Black Rabit

Pipirupiiii~!!!!

• Members
  • 6 posts

Posted 08 July 2010 - 10:20

Μπα?!!!Μόνο 210?.....σαν να έχουμε σκουριάσει!!!:hihi2:
Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες onii~ chan!!!
Λίγο καθυστερημένα όπως πάντα, αλλά να πω και εγώ ότι το meeting κύλισε πολύ ομαλά.Ήρεμα και ωραία~!!Χάρηκα πολύ που μίλησα με καινούργιους και παλιούς!!!
Μακάρι να μπορούσα να κάτσω παραπάνω.Το ήθελα το ξενύχτι αλλά ...ανωτέρα βία!!

Και ένα μύνημα για τα παιδιά από Αθήνα (You know who you are) δε θα μου πάρετε ποτέ το precious ρολόι μου!!!So there!!!!:P Ελπίζω να περάσατε καλά!!!(=^.^=)
In another moment down went Alice after it, never once considering how in the world she was to get out again.
Posted Image