Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τριπλό anime meeting Θεσσαλονίκης 03/07/2010

• Please log in to reply
95 replies to this topic

#46 videl

videl

Anime Fan

• Members
  • 147 posts

Posted 21 June 2010 - 20:51

θα ειμαι και εγω εκει!!!!

#47 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 21 June 2010 - 23:15

...και παμε για καφέ σε κάποια καφετέρια εκεί δίπλα στην Καμάρα και γνωριζόμαστε/μιλάμε/ζητάμε κανάτες νερό κτλ

:hahaha::hahaha::hahaha: κοιταμε σερβιτορες κλπ

Και εγω θα ειμαι εκει κατα πασα πιθανοτητα..Και ολη η υπολοιπη ρορι team νομιζω...
Ε τασο???????:riiight::riiight:

αν κατσουμε με τον ρορι δεν θα γνωρισουμε ψυχη!:hahaha: ειδικα με τις τελευταιες συνταρακτικες εξελιξεις του bleach:hahaha:
edit: απαντα σε πμ βαγγελη, μη πεταχτει παλι κανας τενσι να μας πει οτι ξεφευγουμε! (καποιος κυνηγα θεση moderator:himitsu:)

#48 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 22 June 2010 - 12:04

κατι τετοια λετε και με κανετε να μη θελω να ερθω... :borednn9:

Tiger-stock-blog-header.jpg

#49 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,607 posts

Posted 22 June 2010 - 14:56

Εντάξει μπορεί πάντα να σου κλείνει τα μάτια ο matassos όταν περνάνε οι σερβιτόρες αν αυτό σε εμποδίζει να έρθεις:hahaha:

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#50 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 22 June 2010 - 15:35

Εντάξει μπορεί πάντα να σου κλείνει τα μάτια ο matassos όταν περνάνε οι σερβιτόρες αν αυτό σε εμποδίζει να έρθεις:hahaha:

Posted Image

τελος παντων, ελπιζω μονο να βρουμε καποιο μερος να βολευτουμε, σε περιπτωση που ειμαστε υπερβολικα πολλα ατομα, και αν γινεται οχι σε κλειστο χωρο!!

#51 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,607 posts

Posted 22 June 2010 - 15:44

Posted Image

τελος παντων, ελπιζω μονο να βρουμε καποιο μερος να βολευτουμε, σε περιπτωση που ειμαστε υπερβολικα πολλα ατομα, και αν γινεται οχι σε κλειστο χωρο!!

Ναι αυτό εννοώ.Να σου κάνει facepalm για να σου κλείνει τα μάτια:wis:

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#52 tapion132

tapion132

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 22 June 2010 - 16:22

Hello!kainourgios eimai guys^^
tespa^^
prepei na nti8oume kapios xaraktiras anime???i etsi opws eimaste^^?[gt egw eimai o kira e kai den 8elei ntisimo:D xD plaka kanw^^]

#53 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 22 June 2010 - 16:30

Καλως ηρθες καταρχας Ταπιον!!
Μπορεις να ριξεις μια ματια στους κανονες τους φορουμ, καθως τα greeklish απαγορευονται!
Οσο αφορα την συναντηση, δεν ειναι καποιο παρτυ, cosplay, οποτε ελα με τα κανονικα σου ρουχα!

Τωρα το αν εσυ θελεις να εισαι ντυμενος κατι, ειναι δικο σου θεμα! :)

#54 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 posts

Posted 22 June 2010 - 16:37

και τι θα ρχεται ο αλλος στ ακυρο κ θ σε μιλαειιι;;; :x3: (δεν ειμαι συνηθισμενη σε τςτοια τι να κανωωω)

Posted Image

#55 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 22 June 2010 - 17:00

-_- τι ακουμε θεε μου..:nanana:

ρε θα δεις μια τεραστια (λεμε τωρα) παρεα θα ερθεις, θα το παιξεις οτι περασες κατα τυχη απο εκει και αφου κοψεις φατσες θα ερθεις και θα ρωτησεις
-εχμ παιδια, ειστε απο το site? το anime.gr
αν σου πουν απο την animeplanet εφαγες πορτα, μην ξαναρθεις.. (πλακα κανω φυσικα)
ε πιασε την κουβεντα, πες καινουργια-ος ειμαι ανταλαξε ονοματα και καπως ετσι..
ε μετα στην καφετερια κλασσικα ολο και κανα παιχνιδι θα καταληξουμε να παιζουμε, ολο και καποια συζητηση θα ακουσεις και θα χωθεις, ολο και καποια φοτογραφια θα πας απο πισω να καταστρεψεις, γενικως
ελα χαλαρα και θα περασεις μια χαρα (ειπε ο σοφος!:tensai:)

ρε τενσι καθε φορα αναρωτιομαστε αν θα χωραμε και ποτε δεν εχουμε προβλημα ειδικα τωρα καλοκαιριατικα σε μια καμμενη πολη.. και φροντησε να ρθεις γιατι εχουμε να σε δουμε αιωνες:chigau:

#56 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 posts

Posted 22 June 2010 - 17:03

:wth2: ε τιιιι δεν φταιω εγω xD
xD τωρα πως θ πιασω κουβεντα κλπ χD αντε ολο κ κτ θ κανω!! :damn:

Posted Image

#57 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 23 June 2010 - 10:10

iris να προσεχεις αν δεις εναν τυπο με χαρτοφυλακα μην του μιλησεις!!!
ας με επιβεβαιωσει ο tensi :P :hot::hot:

#58 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 23 June 2010 - 11:43

Παιδάκια, ας κρατήσουμε τη διάθεσή μας για chit-chat για το meeting αντί να την ξοδεύουμε στο συγκεκριμένο thread, ναι ? :wis:

E5VV38U.jpg

#59 robinofonepiece

robinofonepiece

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 23 June 2010 - 17:00

τι γινεται συνηθως σε τετοια meetings???Ποιοι 8α ειναι καλεσμενοι??Οποιοσ 8ελει ερχεται???Μπορει καποιος να μου εξηγισει γιατι δν εχω ιδεα αλλα με ενδιαφερει να μαθω

#60 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 23 June 2010 - 17:08

Βασικα θα μπορουσες να διαβασεις και τα προηγουμενα ποστ. Εκει αρκετα ατομα εχουν ηδη απαντησει σε ερωτησεις σαν τις δικες σου. Θα απαντησω για τελευταια φορα, και θα σας παρακαλουσα απο δω και περα να ριχνετε μια ματια σε προηγουμενα post ;).

Σε συναντησεις οπως αυτη που θα γινει στις 3 Ιουλιου, μαζευονται ατομα και απο τα 3 forum, συζητανε, πινουν καφε-τσαι-σοκολατα-χυμο, θα παιξουν κανα παιχνιδι, θα γνωρισουν απο κοντα αλλα ατομα του forum, τετοια πραγματα. Σαν να βγαινεις για καφε με τη παρεα σου!
Και βεβαίως έρχεται όποιος/όποια θέλει!!!

Edited by Tenshi, 23 June 2010 - 19:53.