Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Tasogare Otome x Amnesia (Dusk Maiden Of Amnesia)


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Black Rock

Black Rock

    TO THE ICECAR!

  • GFX Staff
  • 724 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 09 June 2010 - 15:03


黄昏乙女×アムネジア
Tasogare Otome x Amnesia
(Dusk Maiden Of Amnesia)

Posted Image



Status: Ongoing
Author: Maybe
Genre:Ecchi, Horror, Romance, School Life, Shounen, Supernatural
Serialization: Gangan Joker

Στο σχολείο που πηγαίνει ο Niiya Teiichi κυκλοφορούν πολλοί μύθοι σχετικά με το παρελθόν του κτηρίου. Ένας από αυτούς είναι ο μυστηριώδης θάνατος μίας νεαρής μαθήτριας στο παλαιότερο οικοδόμημα πολλά χρόνια πρίν. Όταν ο Teiichi αρχίζει να βλέπει το φάντασμα της,μην μπορώντας η ίδια να θυμηθεί τον θάνατο της αρχίζουν και οι δύο την αναζήτηση για να βρούν τα μυστικά γύρω από την ιστορία του σχολείου.
Η μετάφραση του συγκεκριμένου τίτλου άρχισε σχετικά αργά αλλά τώρα πηγαίνει με αρκετά γρήγορους ρυθμούς και έχει φτάσει στο 6ό κεφάλαιο. Το σενάριο το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον μιάς και δόσεις μυστηρίου , υπερφυσικού και ρομάντσο φαίνεται πως πηγαίνουν πολύ μεταξύ τους. Η Yuuko είναι πραγματικά αξιολάτρευτος χαρακτήρας, συνεχώς χαρούμενη και ορεξάτη αν και νεκρή δίνει έναν όμορφο τόνο στην πλοκή. Όσο για το σχέδιο έμαθα οτι ο εν λόγω mangaka έχει κάνει Η δουλειές οπότε και οι σωματικές αναλογίες είναι πολύ λεπτομερείς χωρίς όμως αυτό να σημαίνει οτι και οι τρομακτικές ή αγωνιώδεις σκηνές δεν είναι καλοφτιαγμένες.
Προσωπικά είναι ένας τίτλος με σωστές ισορροπίες από το σοβαρό στο αγωνιώδες αλλά με πόλλα αστεία στοιχεία και ecchi shots χωρίς υπερβολές.
Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ και αναμένουμε τα επόμενα κεφάλαια μιας και στο τελευταίο κεφάλαιο άρχισαν να εμφανίζονται περισσότερα στοιχεία για την φύση της Yuuko

Posted Image



#2 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 June 2010 - 15:11

Φαίνεται ενδιαφέρον. H πρωταγωνίστρια από ότι βλέπω θυμίζει Hitagi Senjougahara από Bakemonogatari. Will check it out! Nice thread! ^^

#3 Sadman

Sadman

    The one that's forever away

  • Members
  • 531 posts

Posted 09 June 2010 - 15:27

Α και πως περίμενα κάποιον να κάνει ποστ τις τελευταίες μέρες γιατί εγώ βαριόμουνα...

Αρκετά ενδιαφέρον manga,αν και εχώ διαβάσει μόνο τα 3 πρώτα chapters....
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#4 Black Rock

Black Rock

    TO THE ICECAR!

  • GFX Staff
  • 724 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 21 June 2010 - 22:11

chapters 7 and 8
Spoiler: