Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

NOBLESSE
Started By
laraska
, Apr 22 2010 01:09
908 replies to this topic
Posted 25 August 2012 - 01:17
Youtube Video
Spoiler:
Posted 27 August 2012 - 10:06
Μολις με ακουσε ολη η Σεριφος να ουρλιαζω απο τη χαρα μου.
Posted 27 August 2012 - 11:18
Χαχα,αυτό το βίντεο είναι για να διαφημίσει ένα βιβλίοΜολις με ακουσε ολη η Σεριφος να ουρλιαζω απο τη χαρα μου.

Spoiler:
Posted 27 August 2012 - 16:06
Δεν πειραζει, υπαρχει ελπις.
/αισιοδοξος απο αποψη
δεν ξενερωνω με τιποτα :-)
/αισιοδοξος απο αποψη
δεν ξενερωνω με τιποτα :-)
Posted 28 August 2012 - 19:27
απο χθες θες να πεις.τουλ το mangafox το χε απο χθες αργα το βραδυ

i wish the world was more ero and peaceful...
Posted 03 September 2012 - 15:18
νεα ''σεζον''? μια χαρα

Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]
Posted 03 September 2012 - 23:32
εμενα δεν μ'αρεσει η επιστροφη του μιστερ24 ...δεν υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος, ουτε με χαλαει και τοσο, απλα θα προτιμουσα να τον ειχε αφησει νεκρο
Posted 05 September 2012 - 21:38
Youtube Video
Είχα καιρό να μπω στο thread και βλέπω αυτό... Εντάξει. Τι να πω. Ακόμα ένα όνειρο που πραγματοποιείται; Ακόμα ένα τρολάρισμα ονείρου το οποίο θα είναι απλά υπερβολικά cruel για να το αντέξει η ψυχή μου; Πάντως, either way, και πολύ αργήσανε!!! Άντε σιγά-σιγά να γράφουμε ιστορία στο χώρο, manhwa! Mε τέτοιες σκηνές δράσης, αν ήταν μια φορά cool το manhwa, φανταστείτε σε anime τι έχει να γίνει... πορώθηκα στα 46 δεύτερα!!!!
Πάντως εγώ αν έχω παράπονο απ' τη σειρά, δεν είναι η νεκρανάσταση του M.24, για την οποία ούτε κρύο ούτε ζέστη, αλλά το πόσο παραμελημένοι είναι ορισμένοι δευτερεύοντες χαρακτήρες... Ο Shinwoo, που είχε τόσο μεγάλο ρόλο στα πρώτα chapters, και είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι είναι main character, τώρα είναι μαζί με τους κομπάρσους, δεν κάνει σχεδόν τίποτα, κι έχει καταλήξει μαζί τους ένα απλό convenient plot device... Θέλω να δω περισσότερους χαρακτήρες σε περισσότερες καταστάσεις.
Posted 13 September 2012 - 12:54
Για το τελευταίο chapter/τα τελευταία chapters έχω να πω ότι
Όσον αφορά αυτό το video που έκανε την εμφάνιση του για να παίξει με τις αγνές καρδιές των θαυμαστών....ντροπή και αίσχος!ΘΕΛΟΥΜΕ ANIME ΛΕΜΕ!!!
Spoiler:
Όσον αφορά αυτό το video που έκανε την εμφάνιση του για να παίξει με τις αγνές καρδιές των θαυμαστών....ντροπή και αίσχος!ΘΕΛΟΥΜΕ ANIME ΛΕΜΕ!!!

Does this darkness have a name?
Posted 19 September 2012 - 12:19
Spoiler:
Εγώ το πρόσεξα τώρα ή όντως άλλαξε λίγο το σχέδιο του Ταο στο τελευταίο chapter?

Does this darkness have a name?