Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

NOBLESSE

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#601 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2012 - 08:18

παει το κουστουμι, ατιμη κοινωνια

ο τυπος πραγματι βρηκε τον καταλληλοτερο ομηρο (αλλα οχι με τον τροπο που νομιζει :3)

ευκολα το καλυτερο πανελ

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Daz: 25 Απρίλιος 2012 - 08:27

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#602 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2012 - 11:19

Ναι δεν σχολιασε κανεις το πως τον αποκάλεσε:
"I'LL KILL THIS BOY!" BOY? :kakaka:

ακου εκεί...boy...που να ήξερε ότι είναι κατα πολλους αιώνες μεγαλύτερος απο όλους! :hehehe:

#603 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2012 - 11:30

Ε μωρέ τώρα...εδώ δεν ένιωσε την "αύρα" του που ακόμα κι ο Regis την είχε νιώσει, τι λες τώρα?

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#604 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 17:45

Ανεβηκε raw στην σελίδα του Naver το 234!

Spoiler:

#605 magicofantasy

magicofantasy

♥ ☯ ✦ ★ ╋ ♠ ☾ ♣

• Members
  • 130 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 18:31

γρηγορα την μεταφρασει ,τωρα δεν θα μπορεσω να κοιμηθω ολο το βραδυ

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από magicofantasy: 30 Απρίλιος 2012 - 18:33

Δημοσιευμένη  εικόνα

#606 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2012 - 10:01

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Chapter 234

Απο χθες βράδυ παίζει να ανοιξα 200 φορές την σελίδα των EGScans περιμένοντας το!

Τρέχω να το διαβάσω!

#607 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2012 - 10:45

Spoiler: 234

Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#608 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2012 - 11:44

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#609 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2012 - 11:54

Roctis...
Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#610 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2012 - 12:11

Spoiler:

Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#611 magicofantasy

magicofantasy

♥ ☯ ✦ ★ ╋ ♠ ☾ ♣

• Members
  • 130 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2012 - 14:10

Roctis... ο πιο ενδιαφέρον χαρακτήρας

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από magicofantasy: 07 Μάιος 2012 - 17:39

Δημοσιευμένη  εικόνα

#612 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2012 - 14:17

too cool!

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#613 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2012 - 13:35

Χμμ, θελω να δω τωρα τι θα γινει με τον Rei, μιας και χρησιμοποιησε τις δυναμεις του. Γιατι αν θυμαμαι καλα ο Φρανκ ειχε πει οτι δεν πρεπει να χρησιμοποιησει τις δυναμεις γιατι θα χειροτερεψει η κατασταση του (του Rei).

#614 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2012 - 21:55

Δεν είχα ανακαλύψει αυτό το manhwa μέχρι πριν μια βδομάδα περίπου. Ντροπή μου, αίσχος κι όνειδος. Δεν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ να μου ξέφυγε κάτι σαν κι αυτό! Από πού ν' αρχίσω και πού να τελειώσω. Colored pages (ζωντάνεψε το μάτι μου!), απίστευτο art, τίγκα στα bishounen, αληθινή πλοκή κι όχι δέρνουμε αδιακρίτως και για την πλάκα μας - τουλάχιστον οι πρωταγωνιστές - (θα κλάψω!), σκεφτόμαστε πριν κάνουμε την άλφα ή βήτα βλακεία, καταστρώνουμε σχέδια, δολοπλοκίες, μηχανορραφίες, οργανώσεις, πειράματα και δε συμμαζεύεται, μυστήριο, δράση, έρωτες, συναίσθημα, και πάνω απ' όλα, καμένο χιούμορ. Αγγίζει την τελειότητα. Ναι, έχει υπερβολική δόση πόζας, αλλά αυτή είναι και η γλύκα του. Μ' αρέσει να τρώνε δηλαδή όλοι οι άλλοι ξύλο αλλά ο Rai με τον Frankenstein να τους γειώνουν εύκολα! Στην αρχή το είχα δει κι εγώ ως potential yaoi harboring ground αλλά στη συνέχεια να πω την αλήθεια μου έφυγε αυτή η εντύπωση. Έχει ΚΑΙ φοβερές γυναίκες πρωταγωνίστριες! (Seira, The Lord etc) Μα τι άλλο;;; Τι άλλο;

Τώρα μάλλον θα περιμένω άλλους 2 μήνες για να μαζέψω αρκετό υλικό... χεχεχεχεχε! ;)

#615 magicofantasy

magicofantasy

♥ ☯ ✦ ★ ╋ ♠ ☾ ♣

• Members
  • 130 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 17:36

Δεν είχα ανακαλύψει αυτό το manhwa μέχρι πριν μια βδομάδα περίπου. Ντροπή μου, αίσχος κι όνειδος. Δεν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ να μου ξέφυγε κάτι σαν κι αυτό! Από πού ν' αρχίσω και πού να τελειώσω. Colored pages (ζωντάνεψε το μάτι μου!), απίστευτο art, τίγκα στα bishounen, αληθινή πλοκή κι όχι δέρνουμε αδιακρίτως και για την πλάκα μας - τουλάχιστον οι πρωταγωνιστές - (θα κλάψω!), σκεφτόμαστε πριν κάνουμε την άλφα ή βήτα βλακεία, καταστρώνουμε σχέδια, δολοπλοκίες, μηχανορραφίες, οργανώσεις, πειράματα και δε συμμαζεύεται, μυστήριο, δράση, έρωτες, συναίσθημα, και πάνω απ' όλα, καμένο χιούμορ. Αγγίζει την τελειότητα. Ναι, έχει υπερβολική δόση πόζας, αλλά αυτή είναι και η γλύκα του. Μ' αρέσει να τρώνε δηλαδή όλοι οι άλλοι ξύλο αλλά ο Rai με τον Frankenstein να τους γειώνουν εύκολα! Στην αρχή το είχα δει κι εγώ ως potential yaoi harboring ground αλλά στη συνέχεια να πω την αλήθεια μου έφυγε αυτή η εντύπωση. Έχει ΚΑΙ φοβερές γυναίκες πρωταγωνίστριες! (Seira, The Lord etc) Μα τι άλλο;;; Τι άλλο;

Τώρα μάλλον θα περιμένω άλλους 2 μήνες για να μαζέψω αρκετό υλικό... χεχεχεχεχε! ;)

καλως ηρθες στην παρεα
Δημοσιευμένη  εικόνα