Ο Μr 1 είναι, δηλαδή εννοεί, τον πρώτο από τους 13 elders του Σωματείου.
Θα συμφωνήσω ότι η υπογραφή F είναι το μονόγραμμα του Frankenstein εφόσον και ο ίδιος πριν καν δει τον Crombell και συνειδητοποιήσει ότι έχουν όμοιες δυνάμεις το κατάλαβε από την Mary και τον Jake και το είπε στην πρώτη πριν βιαίως της τερματίσει την ζωή. Μόνο και μόνο απ'αυτό είμαι σίγουρη.
Εξάλλου ο ίδιος είπε ότι έφυγε βιαστηκά φοβούμενος ότι η κοίμηση του αφέντη του ήσαν εσωτερική δουλειά και δεν είχε χρόνο για να κρύψει τα αρχηγεία του προφανώς ούτε ότι αυτά περιείχαν.
Επίσης, έχω σχολιάσει και σε παλιότερο post σ'αυτό το νήμα που τώρα δεν παίζει να το βρω -αν θέλετε να το ψάξετε είστε καλοδεχούμενοι- που νομίζω ότι το Dark Spear απαρτίζεται από τις ψυχές των ανθρώπων που έχει θυσιάσει ο Frankenstein όταν διεξήγαγε τα πειράματά του για δύναμη.
Αυτό θα εξηγούσε και τη μανία των να τον πάρουν "πίσω" μαζί τους. Και γιατί ήταν τόσο εκνευρισμένο που τόσο καιρό είναι σε αχρηστία. Ναι μεν τους θυσίασε για δύναμη και μετά αφού την απέκτησε την παράτησε?Spoiler: Are you, Frankestein?
Ναι το θυμάμαι και αυτό πιστευω.
Σκοπευα να γράψω κατι τέτοιο γιατί αυτό πιστευω πως έγινε πιο πάνω αλλα έγραψα αρκετα και δεν ήθελα να γίνω κουραστικός.
Το Raw βγηκε.
MangaHead - 01.jpg - Fastest & Dedicated Manga Scan Hosting Services
Raw παντα απο την σελίδα τους:
λ…ΈλΈ”λ μ¤ :: 네μ΄λ²„ λ§ν™”
μην δινουμε views σε αυτές τις σελίδες όταν μπορουμε να το αποφύγουμε...