Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

NOBLESSE
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2011 - 13:53
KariasXSeira...I'd ship them! :3
Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2011 - 15:23
New Chapter everyone!
Πολύ καλή εξέλιξη. Πρόκειται ν'αρχίσουν εξαιρετικές μάχες(Franke and Cadis:yahoo: vs Rajak and Karias) I want to believe...
Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2011 - 15:37
http://somemanga.com/manga/Noblesse/184/
New Chapter everyone!
Πολύ καλή εξέλιξη. Πρόκειται ν'αρχίσουν εξαιρετικές μάχες(Franke and Cadis:yahoo: vs Rajak and Karias) I want to believe...
καλόοοο, επιτέλους αρχίζει η δράση. Πιστεύω οι μάχες θα είναι karias vs regis , frank vs rajak και ο cadis θα προχωρήσει....έχουμε και την μάχη rael vs της ομάδας
Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2011 - 21:37
Είναι δυνατόν??? Πάει καλά η κοπελιά?
Και όσο για τις μάχες, θα είναι Regis Vs Karias RK-4 Vs Rael Frankenstein Vs Rajack εφόσον ο πιστός υπηρέτης εν υπάρχει περίπτωση να αφήσει τον Rai να παλέψει με τα "γατάκια". Εκτός κι αν τον βγάλουν νοκάουτ αμέσως και πάνε σετάκι στον τάφο του παλιού.
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2011 - 17:52
Ελπιζω καποια στιγμη ο Rai να της πει Bow down to the True Noblesse κ αντε γεια

Οσον αφορα για τις μαχες μονο κ μονο απο την φραση του Frank καταλαβαινει κανεις τι εχουμε να δουμε απο τους τρεις Amigos
PS: Πεθανα στα γελια απο αυτην την συζυτηση

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2011 - 13:02
Αυτό το χιούμορ αυτού του manhwa μπορεί να με σκοτώσει! Κι επίσης χαίρομαι που ειλικρινά δεν παρατάνε την ιδιαίτερη κι αστεία αυτήν οπτική που έχουν! Μακάρι να δούμε και τις μάχες όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά για να χάσουν όσοι τα βάλουν με τον Rai κι επιτέλους να τον δούμε να συνομιλεί με την κακιασμένη.
Footnote: όσο βλαμμένη και να ναι η άλλη ο Rai ποτέ δε θα τις μιλούσε έτσι καλέ. Είναι η άρχοντας έτσι κι αλλιώς, πώς να το κάνουμε...?
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 05:02
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 10:31
Δεν ξέρω, πάντως μου φαίνεται ανησυχητικό η άρχουσα μιας περιοχής να έχει είτε τόσες λανθασμένες πληροφορίες -που να νομίζει ότι φταίει ο άνθρωπος που για 800+ χρόνια κοιμόταν- ή από την άλλη είναι τόσο στενόμυαλη που δε μπορεί να δει πέραν του εαυτού της και των συναισθημάτων της.
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 18:32
Δεν νομιζω οτι η ανταρσια εγινε επειδη καποιοι θελανε τον Rai στο θρονο μου φαινεται παραλογο. Κατι αλλο νομιζω οτι παιζει αλλα τι I have no clue

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2011 - 18:37
Καλό ήταν. Προχωρούν οι μάχες. Ο Μ. 21 τω όντι ήταν όλα τα λεφτά. Επίσης, ο Ράελ συνεχίζει να μου τη δίνει στα νεύρα.
Για να περιγράψω τα αισθήματά μου για τον Rael θα quotαρω τον Ερμή (Ουκ): "Μπορώ να τον σκοτώσω τώρα?":madtodeath:
Συναγωνίζεται την Lord σε επίπεδα αντιπάθειας.
F.A.I. θα διαφωνήσω μαζί σου οριζοντίως και καθέτως
Does this darkness have a name?
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2011 - 22:10
Και ναι, ο Μ-21 κλέβει την παράσταση σήμερα!
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2011 - 19:16
PS: Fallen angel η pic του Grandpa ειναι ολα τα λεφτα!!!