Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

NOBLESSE

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#211 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 09 May 2011 - 13:53

Χα χα χα! Μπααααα...παιδιά δεν παίζει, απλώς δεν παίζει να της ρίξει χυλόπιτα...! Εκτός κι αν πρώτα του πει ότι είναι μια "αθάνατη" με ανθρώπινα στάνταρ και μπορεί να τον δείρει με μία κίνηση και να τον βγάλει νοκ-άουτ. Αν και μου κάνει λίγο μαζό ο Shin Woo...xD

KariasXSeira...I'd ship them! :3

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#212 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 10 May 2011 - 15:23

http://somemanga.com/manga/Noblesse/184/

New Chapter everyone!
Πολύ καλή εξέλιξη. Πρόκειται ν'αρχίσουν εξαιρετικές μάχες(Franke and Cadis:yahoo: vs Rajak and Karias) I want to believe...

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#213 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 10 May 2011 - 15:37

http://somemanga.com/manga/Noblesse/184/

New Chapter everyone!
Πολύ καλή εξέλιξη. Πρόκειται ν'αρχίσουν εξαιρετικές μάχες(Franke and Cadis:yahoo: vs Rajak and Karias) I want to believe...

καλόοοο, επιτέλους αρχίζει η δράση. Πιστεύω οι μάχες θα είναι karias vs regis , frank vs rajak και ο cadis θα προχωρήσει....έχουμε και την μάχη rael vs της ομάδας

Posted Image

#214 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 10 May 2011 - 21:37

Δεν ξέρω τόσο πολύ για τις μάχες αλλά κανείς δεν έχει να σχολιάσει το ότι η τωρινή άρχουσα της περιοχής τους κάνει σαν δεκάχρονο που θέλει το γλυφειτζούρι της πίσω? "Όχι δικός μου ο θρόνος, εμένα αγαπούσε πιο πολύ ο μπαμπάς όχι αυτόν!" Πλάκα με κάνετε δηλαδή? Ή κανείς δεν πρόσεξε το ότι η κοπελιά σχεδόν μας είπε με θράσσος ότι ο Cadis Etrama Di Raizel, the true Noblesse, ήταν αυτός που ηγείτο της προδοσίας του προηγούμενου άρχοντα?

Είναι δυνατόν??? Πάει καλά η κοπελιά?

Και όσο για τις μάχες, θα είναι Regis Vs Karias RK-4 Vs Rael Frankenstein Vs Rajack εφόσον ο πιστός υπηρέτης εν υπάρχει περίπτωση να αφήσει τον Rai να παλέψει με τα "γατάκια". Εκτός κι αν τον βγάλουν νοκάουτ αμέσως και πάνε σετάκι στον τάφο του παλιού.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#215 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 posts

Posted 13 May 2011 - 17:52

Jesus F****G christ. Το chapter απλα τα εσπασε κ τελικα η B***H οχι μονο δεν αφαιρεσε τις ποινες στον Gejutel αλλα τα πηρε στο κρανιο ακομα περισσοτερο.
Ελπιζω καποια στιγμη ο Rai να της πει Bow down to the True Noblesse κ αντε γεια :P.

Οσον αφορα για τις μαχες μονο κ μονο απο την φραση του Frank καταλαβαινει κανεις τι εχουμε να δουμε απο τους τρεις Amigos
Spoiler:

PS: Πεθανα στα γελια απο αυτην την συζυτηση:kakaka::kakaka::kakaka:

#216 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 14 May 2011 - 13:02

Jooji-san, me too!

Αυτό το χιούμορ αυτού του manhwa μπορεί να με σκοτώσει! Κι επίσης χαίρομαι που ειλικρινά δεν παρατάνε την ιδιαίτερη κι αστεία αυτήν οπτική που έχουν! Μακάρι να δούμε και τις μάχες όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά για να χάσουν όσοι τα βάλουν με τον Rai κι επιτέλους να τον δούμε να συνομιλεί με την κακιασμένη.

Footnote: όσο βλαμμένη και να ναι η άλλη ο Rai ποτέ δε θα τις μιλούσε έτσι καλέ. Είναι η άρχοντας έτσι κι αλλιώς, πώς να το κάνουμε...?

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#217 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 posts

Posted 16 May 2011 - 05:02

Fallen angel ισχυει αυτο που λες οτι ο Rai δεν προκειται να της μιλησει ετσι. Αλλα δεν θα με χαλαγε αν το κανε. Αν κ απο την αλλη, καταλαβαινω κ την συμπεριφορα της. Οποιαδηποτε πιστευω θα ενιωθε ετσι αν μαθαινε οτι ο πατερας προτιμαει αλλον για κληρονομο, αντι γι'αυτην.

#218 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 16 May 2011 - 10:31

Χα χα, θα συμφωνήσω μαζί σου! Σίγουρα την έχει πειράξει το όλο θέμα και για πολύ καλό λόγο αλλά εμένα με προβληματίζει πολύ ότι θεωρεί τον Rai υπεύθυνο και αρχηγό της προδοσίας που έγινε "κάποτε" εναντίον του πατέρα της. Γιατί το θεωρεί αυτό? Ο τύπος ήταν μες στο φέρετρο όλα αυτά τα χρόνια-800 και κάτι για την ακρίβεια. Μήπως άλλοι σφετερίστηκαν το όνομά του? Ή το χρησιμοποίησαν? Μήπως η ανταρσία έγινε επειδή μερικοί θέλανε τον Rai στον θρόνο κι όχι αυτήν και τον θεώρησε αυτομάτως υποκινητή της όλης κατάστασης?

Δεν ξέρω, πάντως μου φαίνεται ανησυχητικό η άρχουσα μιας περιοχής να έχει είτε τόσες λανθασμένες πληροφορίες -που να νομίζει ότι φταίει ο άνθρωπος που για 800+ χρόνια κοιμόταν- ή από την άλλη είναι τόσο στενόμυαλη που δε μπορεί να δει πέραν του εαυτού της και των συναισθημάτων της.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#219 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 posts

Posted 16 May 2011 - 18:32

Οντως αυτο ειναι ενα μεγαλο ερωτημα. Και μενα μου φαινεται παραξενο που πιστευει αυτο το πραγμα κ μου δινει την εντυπωση οτι μαλλον δεν γνωριζει οτι ο Rai κοιμοταν για 800+ χρονια. Μπορει να τον θεωρει υπευθυνο λογω της ξαφνικης του εξαφανισης.

Δεν νομιζω οτι η ανταρσια εγινε επειδη καποιοι θελανε τον Rai στο θρονο μου φαινεται παραλογο. Κατι αλλο νομιζω οτι παιζει αλλα τι I have no clue :)!

#220 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 17 May 2011 - 13:27

New chapter!

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#221 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 17 May 2011 - 16:32

Καλό ήταν. Προχωρούν οι μάχες. Ο Μ. 21 τω όντι ήταν όλα τα λεφτά. Επίσης, ο Ράελ συνεχίζει να μου τη δίνει στα νεύρα. :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#222 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 17 May 2011 - 18:37

Καλό ήταν. Προχωρούν οι μάχες. Ο Μ. 21 τω όντι ήταν όλα τα λεφτά. Επίσης, ο Ράελ συνεχίζει να μου τη δίνει στα νεύρα. :P

Για να περιγράψω τα αισθήματά μου για τον Rael θα quotαρω τον Ερμή (Ουκ): "Μπορώ να τον σκοτώσω τώρα?":madtodeath:
Συναγωνίζεται την Lord σε επίπεδα αντιπάθειας.
F.A.I. θα διαφωνήσω μαζί σου οριζοντίως και καθέτως
Spoiler:

Posted Image
Does this darkness have a name?

#223 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 17 May 2011 - 22:10

DarkElf χαλάρωσε. Επίσης με έπεισες! xD Εντάξει δεν ξέρω, μπορεί και να έχεις δίκιο αλλά κρατάω τις αμφιβολίες μου...αν κι αυτό που λες για τον Karias είναι ένα πολύ σοβαρό επιχείρημα καθώς και για τον προηγούμενο...τι να πω έχεις δίκιο.

Και ναι, ο Μ-21 κλέβει την παράσταση σήμερα!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#224 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 posts

Posted 20 May 2011 - 19:16

Ανεβαινει θεσεις ο M-21. Πεταξε φοβερη ατακα. Το κοβω να βλεπουμε full transformation απο Μ-21 σε λιγο.

PS: Fallen angel η pic του Grandpa ειναι ολα τα λεφτα!!!

#225 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 24 May 2011 - 16:47

Thanks Jooji-san, κι εγώ το έκλεψα όμως xD but on another note~

New chapter!
Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai