Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

NOBLESSE

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#136 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 posts

Posted 11 March 2011 - 16:35

@Jooji-san speculation is the word! ^^

Προσωπικά -και δεν ξέρω γιατί στο καλό το νομίζω- αλλά έχω την αίσθηση ότι πάει να πάρει κάποιου είδους διαπυστευτήρια ή τίποτα βαρυσήμαντα έγγραφα που ίσως θα έχουν και κάποιο ρόλο να παίξουν στο όλο ζήτημα της κράτησης της Seira και την αθώωση του Gaju-nim μια και καλή γιατί αν το αφήσουμε στην Lord τη βλέπω να τον εκτελεί με συνοπτικές διαδικασίες :oo:
Πολύ απόλυτη δεν είναι ρε παίδες ή είναι μόνο η ιδέα μου? Την έχει δει κάπως -καλά δε λέω, έχει πολλά στπ κεφάλι της κι αυτή- αλλά μου φαίνεται λίγο σκληρή σε σχέση με τους χαλαρούς δεσμούςπου έχουν οι nobles γενικότερα...

Χλωμο, μονο κ μονο που θα σκασει μυτη ο Rei με τον Frank κ τους πουνε οτι μενανε στο σπιτι του Frank δεν νομιζω οτι θα υπαρξει προβλημα.
Για μενα οι αλλοι πρπ να φοβουντε ( η Lord κ οι αλλοι) γιατι ακομα δεν ξερουμε τπτ για την εξαφανιση του Rei.

#137 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 11 March 2011 - 16:52

Nαι σ'αυτό μπορεί να έχεις δίκιο εξάλλου πολλοί είναι που θα τους ξέρουν και θα τους θυμούνται -αν το σκατό ο Rael είναι 500 χρόνων τότε οι άλλοι θα τα χουν πατήσει τα 900- άρα θα ξέρουν τη δύναμή τους και τι επιρροή ασκούν. Ας ελπίσουμε μόνο να συναντηθούνε επιτέλους στο επόμενο chapter γιατί έχω σκάσει να δω τη φοβερή και τρομερή reunion Raizel/Frankenstein και όλων των υπολοίπων nobles! Πάντως αν γίνει μάχη θέλω να δω pwnage!:roar:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#138 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 posts

Posted 11 March 2011 - 20:53

Ετσσιιι θα συμφωνησω μαζι σου για μια τετοια ΙΣΤΟΡΙΚΗ μαχη ζουμε!!!

#139 Xeiji

Xeiji

ohayoooo

• Members
  • 60 posts

Posted 11 March 2011 - 21:00

Απορω τι θελει να παρει απο το σπιτι του... ευελπιστω οχι ραμεν :roar:
otan oi aetoi petoun psila, i koutsoulia ponaei.

#140 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 13 March 2011 - 20:06

:hihi2::hihi2:

:riiight: Πω πω, αν γίνει κάτι τέτοιο δηλαδή έλεος, θα αρχίσω να πιστεύω πως αυτό που το γράφει είναι the original troll of the internet. Πωπω, θα έβγαζε τρελό γέλιο όμως!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#141 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 posts

Posted 14 March 2011 - 18:46

Βγηκε το 176 σε raw.
Spoiler:

#142 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 15 March 2011 - 11:17

Βγήκε Μεταφρασμένο: 176

Spoiler:

#143 Xeiji

Xeiji

ohayoooo

• Members
  • 60 posts

Posted 15 March 2011 - 13:22

176:
Spoiler:

#144 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 15 March 2011 - 13:41

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#145 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 15 March 2011 - 15:49

176:

Spoiler:

Spoiler:

#146 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 15 March 2011 - 16:24

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#147 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 22 March 2011 - 16:16

Guys new chapter! 177: http://web.rawcrossing.com/?s=Noblesse

Fangasm guys, fangasm! Όλο αυτό το chapter εύκολα συνοψίζεται σ'αυτήν την λέξη! Πολύ εύκολα!

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#148 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 22 March 2011 - 23:03

^
Συμφωνώ!!! :riiight:

To chapter απλά τα έσπασε!!! Ξεπέρασε κάθε προσδοκίες μου....καλύτερο δεν μπορούσε να είναι!

Spoiler:

#149 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 22 March 2011 - 23:15

Έτσι...πάντα έχεις δίκιο, να τοθυμάσαι αυτό! xD Δε θα μπορούσαμε να είχαμε ζητήσει για τίποτα περισσότερο γενικότερα. Μετά το χλιαρό τέλος της μάχης του Rael με τον Frankenstein τώρα το ανταποδίδει και με το παραπάνω...Δεν ξέρω τι έπρεπε να γίνει αλλά έγινε τέλειο...κι επιτέλους
Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#150 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 22 March 2011 - 23:23

^Συμφωνώ. Το κεφάλαιο ήταν τέλειο. Ο Φράνκε είναι pure win. Aυτόν τον άνθρωπο δεν μπορώ να τον πάω περισσότερο. Είναι μακράν ο αγαπημένος μου εκεί μέσα(από την αρχή ήταν).

Εεεε ρε έχει να δείρει κ*λους ο Φράνκε. Πολύ ωραία πάμε. :P
Έχει και έναν μάστερ να προσέχει. Δεν μπορούσε να βάψει τα χέρια του με το αίμα του Rael. Too much :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.