Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

The Breaker

• Please log in to reply
390 replies to this topic

#181 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 18 January 2012 - 22:58

http://www.mangareader.net/the-breaker-new-waves/55

είναι ιδέα μου ή οι 19 σελίδες φεύγουνε πάρα πολύ γρήγορα?

Αφου τα κειμενα ειναι σπανια... Εχω δει και chapter που ειχε μια προταση ανα σελιδα.

Spoiler:

#182 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 19 January 2012 - 17:21

Spoiler:

και εγω πιστευω οτι ηταν πιο δυνατος στο αρχικο, αλλα σκεψου το ετσι το φαρμακο του επαναφερει ενα κομματι της δυναμης του( τουλαχιστον εγω ετσι το βλεπω) για περιορισμενο χρονικο διαστημα. Αυτο που προσπαθει εδω και τοσο καιρο ειναι να επαναφερει την δυναμη του στα αρχικα του επιπεδα και που εχει καταφερει αυτα που εχει καταφερει τοσο καιρο πολλα ειναι για μενα..

#183 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 20 January 2012 - 20:49

http://www.mangareader.net/the-breaker-new-waves/57

Spoiler:

Posted Image

#184 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 20 January 2012 - 21:23

holy shit!:dazed:

καλα onepieciζει με το να τους κανει ολους φίλους αλλά να λέμε την αλήθεια μαμησε το chapter

#185 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 20 January 2012 - 21:39

παιζει συμαντικο ρολο το οτι περασε για 2η συνεχομενη φορα το φραγμα των 19 σελιδων που εβγαζε καθε φορα...πλεον νιωθεις πολυ πιο γεματο το chapter

μας ξενερωνει βεβεαια καθως λεει οτι θα υπαρξει break την επομενη βδομαδα αλλα δεν πειραζει

Posted Image

#186 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 23 January 2012 - 16:27

και εγω πιστευω οτι ηταν πιο δυνατος στο αρχικο, αλλα σκεψου το ετσι το φαρμακο του επαναφερει ενα κομματι της δυναμης του( τουλαχιστον εγω ετσι το βλεπω) για περιορισμενο χρονικο διαστημα. Αυτο που προσπαθει εδω και τοσο καιρο ειναι να επαναφερει την δυναμη του στα αρχικα του επιπεδα και που εχει καταφερει αυτα που εχει καταφερει τοσο καιρο πολλα ειναι για μενα..

Δεν εχει αναφερθει κατι σχετικο ομως. Και για μενα αυτα που εχει καταφερει δεν ειναι πολλα. Τιποτενιος ειναι. 60 chapters σχεδον και σοβαρο ξυλο απο αυτον δεν εχω δει. Τωρα βεβαια αν θελει ο mangaka να το παει 150 chapters τοτε ναι. Αλλα κουρελι μεχρι τοτε.

holy shit!:dazed:

καλα onepieciζει με το να τους κανει ολους φίλους αλλά να λέμε την αλήθεια μαμησε το chapter

That's Shounen for you.

παιζει συμαντικο ρολο το οτι περασε για 2η συνεχομενη φορα το φραγμα των 19 σελιδων που εβγαζε καθε φορα...πλεον νιωθεις πολυ πιο γεματο το chapter

μας ξενερωνει βεβεαια καθως λεει οτι θα υπαρξει break την επομενη βδομαδα αλλα δεν πειραζει

Ναι κουραστηκε. Σκεφτηκε οτι αφου και ο Miura τεμπελιαζει γιατι οχι και αυτος αφου ειναι και ο ιδιος γαματος?

#187 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 23 January 2012 - 16:30

That's Shounen for you.

εεε εντάξει, με τέτοια ανεση μόνο ο Luffy τους κάνει, εδώ άλλοι δώσανε αγώνα και ακόμα μισιούνται.

Πάντως δε μπορώ να πω ότι δεν το διαβάζω ευχάριστα.

#188 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 23 January 2012 - 16:44

εεε εντάξει, με τέτοια ανεση μόνο ο Luffy τους κάνει, εδώ άλλοι δώσανε αγώνα και ακόμα μισιούνται.

Πάντως δε μπορώ να πω ότι δεν το διαβάζω ευχάριστα.

Spoiler: naruto manga spoiler

Edited by Mad_Hatter, 05 February 2012 - 20:57.
spoiler tag inserted

#189 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 23 January 2012 - 16:47

Spoiler: naruto manga spoiler

Spoiler: naruto + one piece spoilers

Edited by Mad_Hatter, 05 February 2012 - 20:59.
spoiler tag στο quote

#190 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 23 January 2012 - 16:55

Spoiler:

Μαλλον δεν καταλαβες την ειρωνεια πισω απο τα λογια μου....

Οπως και να εχει ξεφευγουμε απο την κουβεντα μας. Μιλουσαμε για πως τον παιρνει ο Shi Woon.

#191 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 03 February 2012 - 11:33

Βγήκε το 58 σε Raw

#192 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 03 February 2012 - 12:46

Spoiler:

Posted Image

#193 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 03 February 2012 - 14:17

μην ειναι κανενας δάσκαλος μόνο....

#194 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 10 February 2012 - 11:38

Spoiler:

#195 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 10 February 2012 - 12:19

καλά ο παππούς στα τελευταία 3 chapters έχει μοιράζει πόνο, τώρα λογικά θα αρχίσει να εκπαιδεύει και τον πιτσιρικά.