Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Ranman


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 laraska

laraska

    Self imposed ban

  • Members
  • 1,875 posts

Posted 15 April 2010 - 21:41

Ενα μανγκα που μου τραβηξε την προσοχη


Ranman

Years of Released 2006
Status Ongoing

Author(s) Katou Shinkichi
Artist(s) Katou Shinkichi
Genre(s) Seinen

Ειναι σαφως το αγαπημενο μου ειδος μανγκα ....

This book is a series of many many very short pieces, usually between 2-4 pages in length. They vary wildly in mood, character and art style, and the detail is often stunning.

Ειναι κατι που δεν σου τρωει την ψυχη και μαλιστα εχει και μια καποια ποιοτητα θα ελεγα μιας και οι εικονες σε μεταφερουν σε ατμοσφαιρες πχ σαν της αλικης στη χωρα των θαυματων .

καποιες εικονες :




ενταξει , και μονο οι εικονες νομιζω φτανουν ... το βρισκω αρκετα καλο ..
εδω θα το βρειτε

http://www.mangafox.com/manga/ranman/

Edited by Kenny, 15 April 2010 - 22:43.
image hotlink fail... too bored to host them somewhere else

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]