Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

High School Of The Dead

• Please log in to reply
658 replies to this topic

#121 Silmarien

Silmarien

Anime Fan

• Members
  • 133 posts

Posted 13 July 2010 - 22:06

Posted Image

Uploaded with ImageShack.us

κατι σχετικο περι του ανιμ:hahaha::hahaha:

Που ειναι το "Start screaming, faint, wake up and kill myself"...? :hmmm:
Posted Image

#122 Nicktheartist

Nicktheartist

Anime Fan

• Members
  • 156 posts
  • LocationAthens,Korydallos

Posted 13 July 2010 - 22:23

αφτα ειχε τι να σου κανω εγω θα προσπαθισω να φτιαξω τιποτα με photoshop και θα την ποσταρω:hero:.
Posted Image
Spoiler:

#123 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 14 July 2010 - 00:21

ρε ποζεραδες ψευτο-¨εμπειροι" κλπ embrace fanservice λεμε

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#124 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 July 2010 - 01:56

Posted Image

κατι σχετικο περι του ανιμ:hahaha::hahaha:

fixed!

Για τα περί uncensored θα περιμένω και εγώ το Blu-Ray.

Btw try to be more on topic please!

#125 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 14 July 2010 - 08:30

Nταξ συμπαθητικο και το δευτερο.
Στα ιδια επιπεδα.
<snip>
Ο Ηirano τιποτα το ιδιαιτερο.Στερεοτυπικος comic relief χοντρος.Λιγο καλυτερος απο το μεσο ορο.
<snip>
Α και κατι αλλο.Αν θελουν να μην γινονται zombie οταν δαγκωνονται πρεπει να πειραματιστουν με πρασινα,κοκκινα και κιτρινα herbs.Συνδυαζοντας τα ολο και κατι θα βγει.

Ο Hirano θα σε εκπλήξει αργότερα....

(χαχαχαχαχαχαχα για τα herbs. Καλό!)
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#126 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 posts

Posted 15 July 2010 - 00:07

Μόλις τελείωσα το 1ο.

Δεν μπα να είχε και maids που πολεμάνε ζόμπι με τρομπέτες ,έχουν τόσο καλοσχεδιασμένα ζόμπι που αποκλείεται να το χάσω.

+ λογος (μοναδικός?)
Anw, πραγματικά καλος ο σχεδιασμός ζομπι και λοιπών. Κατά τ' άλλα χαρακτήρες κλασσικοί. Δεν βαριέσε βουρ για τα ζόμπι!! Πιστεύω θα το τελειώσω..
They should make a game out of this :burningbe3:
Posted Image

#127 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 15 July 2010 - 02:18

Μόλις τελείωσα το 1ο.
+ λογος (μοναδικός?)
Anw, πραγματικά καλος ο σχεδιασμός ζομπι και λοιπών. Κατά τ' άλλα χαρακτήρες κλασσικοί. Δεν βαριέσε βουρ για τα ζόμπι!! Πιστεύω θα το τελειώσω..
They should make a game out of this :burningbe3:

This^^^

YΓ.check left 4 dead 1/2

Βγάλαν και το 1ο στην animeclipse.
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#128 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 15 July 2010 - 12:33

Δεν ξέρω, πάντως εμένα δε μου τη σπάει κανείς απ' τους χαρακτήρες, ούτε καν η Rei ή η Takagi... Απίστευτο; Τους συνήθισα διαβάζοντας το manga και μου φαίνονται όλοι συμπαθητικοί, δε μπορώ να κάνω τον εαυτό μου να τους αντιπαθήσει!:canthelp: Προσπάθησα γι' ακόμα μια φορά να προσυλητίσω τον ξαδερφό μου στον κόσμο των anime, κι αυτή τη φορά τολμώ να πω ότι έχω πιθανότητες επιτυχίας... Που είναι One Piece και ξερό ψωμί, πού να το 'βλεπε κιόλας! :erk: Αλλά τώρα ερωτεύτηκε τη Rei, ταυτίστηκε με τον Takashi, τσαντίστηκε με την Takagi, και κατευχαριστήθηκε με το πώς κατέληξε ο Hisashi... Είναι, είναι πολύ καλό γι' αγόρια το άτιμο! Θα παραδεχτώ ότι ο Takashi είναι hot, (:nbleed: Takashi-san!) η Saeko όμως είναι αυτή που μαμάει και δέρνει.:riiight: Respect για τον πιο μαμάτο χαρακτήρα της σειράς!:respect:

#129 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 18 July 2010 - 21:07

Eίμαι ένα επεισόδιο πίσω.Καταραμένες διακοπές ! Δες τι χάνω!

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#130 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 19 July 2010 - 11:07

καλα ο shido sensei πολυ "ιστοριας" αλλα ειναι μορφη.
και σε αυτο ειχαμε εξοφθαλμη αναφορα αλλα οχι σε ταινια αλλα σε παιχνιδι (resident evil 2).
Spoiler:

#131 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 July 2010 - 11:50

Τhis gets more retarded by the minute.:hihi2: Εnjoyable as hell though. Αν και για να είμαι ειλικρινής κάποιες φορές σκέφτομαι γεμάτη τύψεις ότι καλή η cultila αλλά η σειρά αποτελεί λεφτά και καταπληκτικό animation πεταμένα από το παράθυρο ενώ θα μπορούσαν να είχαν μεταφέρει μια σειρά της προκοπής. Oh well δεν θα είναι η μόνη περίπτωση βέβαια.

Spoiler: 3

#132 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 19 July 2010 - 15:21

Spoiler: 3

Spoiler:

Και για όσους δεν έχουν διαβάσει το manga, προτείνω υπομονή. Πάμε με μέτριες ταχύτητες, κι έτσι κι αλλιώς η πλοκή είναι αργή στην αρχή, όπως βλέπουμε. Προς το παρόν έπρεπε να βρεθεί οπωσδήποτε ένας τρόπος για να μείνουν μόνοι η Rei και ο Takashi...:borednn9: Aχ, γιατί να μη γουστάρω ποτέ το πρωταγωνιστικό ζεύγος; Γιατί; Στηρίζω τις ελπίδες μου στα επόμενα επεισόδια!:hiding_something:

#133 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 19 July 2010 - 15:24

Ωραιο και το 3ο επεισοδιο. Αρχιζει να γινετε πιο ενδιαφερον. Και απ'οτι φαινετε σε καθε επεισοδιο θα βαζουν διαφορετικα τραγουδια στο ending.

#134 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 posts

Posted 19 July 2010 - 15:43

καλο και το 3ο οσο παει και καλυτερο!! εγω παντως δεν αντεξα και τελειωσα και το manga :P
ναι οντως γιατι? ετσι δεν μ αρεσει αυτο το καινουργιο ending -.-"

Posted Image

#135 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 19 July 2010 - 15:58

That male teacher shidon looks like a bastard.
I wonder what he done to make that girl hate him so much. :nerd:

Περιμενω μεχρι να αποκαλυφθει τ παιζει μεταξυ τους xD

Edited by croco~boy, 19 July 2010 - 16:16.

Posted Image