Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

High School Of The Dead

• Please log in to reply
658 replies to this topic

#106 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 12 July 2010 - 22:39

Το έκανα drop μετά το opening του πρώτου επεισοδίου· το είπα;
Υπερβολικό fanservice.

Edited by meidei, 12 July 2010 - 23:33.
τυπογραφικό

#107 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 12 July 2010 - 23:16

Το έκανα drop μεστά το opening του πρώτου επεισοδίου· το είπα;
Υπερβολικό fanservice.

Και για πιο λόγο είναι κακό αυτό;:hihi2:

Μόλις είδα το πρώτο επεισόδιο.Γενικά μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά.Ειδικά αυτές οι extra πινελιές με fanservice το ανέβασαν πολύ στην εκτίμησή μου:kakaka:

Posted Image

#108 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 12 July 2010 - 23:22

Eίναι κατι παραπάνω από πιθανό ο χαρακτήρας να αποτελεί homage στον mangaka καθώς έχουν ίδιο όνομα και παρόμοια εξωτερική εμφάνιση.

Καλό είναι αυτό, έχει κάνει και hentai άρα δεν κολώνει πουθενά.
Posted Image

#109 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 12 July 2010 - 23:47

Και για πιο λόγο είναι κακό αυτό;:hihi2:

Γιατί είναι υπερβολικές και δεν προσφέρουν τίποτα; :hmmm:
Για να είμαι ειλικρινής, ούτε και το είδος που ανήκει μου αρέσει, το κατέβασα επειδή το βρήκα μπροστά μου.

#110 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 13 July 2010 - 00:28

Απίστευτος ο χοντρούλης(και έχει και την φωνή από τον all-time-favorite viral από ttgl)

Γενικά πάμε από το καλό στο καλύτερο(σίγουρο watch)
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#111 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 13 July 2010 - 01:21

Nταξ συμπαθητικο και το δευτερο.
Στα ιδια επιπεδα.
Λιγη βια και χαζο/αχρειαστο fanservice.Ok ειδικα η νοσοκομα εχασε οποιοδηποτε νοημα εχει ως χαρακτηρας πριν καν μας την γνωρισουν.Σαν να μας ξεκαθαρισαν οτι δεν ειναι τιποτα αλλο απο κινητα βυζια (μαλιστα βγαζουν και ηχο οταν κουνιουνται xD)
Eιδικα στη σκηνη με το βυζοσκαμπιλο χαθηκε καθε ελπιδα.

Ο Ηirano τιποτα το ιδιαιτερο.Στερεοτυπικος comic relief χοντρος.Λιγο καλυτερος απο το μεσο ορο.
Η χειροτερη απ ολους ομως ειναι η αυτοαποκαλουμενη genius.Suuuure....απογονος του Zhuge Liang τι να λεμε τωρα.
Ο πρωταγωνιστης και η αλλη η Saeko ειναι οι μονοι με καποια λογικη.Οσο η genius εκλαιγε τη μοιρα της,τουλαχιστον αυτος σκεφτηκε ενα σχεδιο.Μου τα χαλαει βεβαια στο οτι ειναι ακομα κολλημενος με τη Rei αλλα κατα τα αλλα δεν με ενοχλει.

Συνεχιζει να ειναι ευχαριστο παραυτα.

Α και κατι αλλο.Αν θελουν να μην γινονται zombie οταν δαγκωνονται πρεπει να πειραματιστουν με πρασινα,κοκκινα και κιτρινα herbs.Συνδυαζοντας τα ολο και κατι θα βγει.
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#112 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 13 July 2010 - 12:15

Άκυρο, αλλά η κοπέλα με τα ροζ μαλλιά μόνο σε εμένα θυμίζει τη Luise από το Zero no Tsukaima; Και σε χαρακτήρα και σε εμφάνιση μοιάζουν ΠΑΡΑ πολύ...

#113 satisfaction

satisfaction

Η Γιαγια του Μανωλακη...

• Members
  • 42 posts

Posted 13 July 2010 - 16:43

Παιδια,ακουσα οτι και σ'αυτη τη σειρα παιζεται censorship σε σκηνες,οπως ηταν η σκηνη του γυμναστη που πεφτει και μπαινει ενα μαυρο πλαισιο,ενω στην εκδοση χωρις περικοπες,ο γυμναστης πεφτει και τον δειχνει που χτυπαει το εδαφος και πεθαινει :/:OMG3:
Spoiler:

Мы любим аниме!:blingeye2:

#114 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 13 July 2010 - 19:14

Λοιπόν τα :zombie: έχουν περισσότερη προσωπικότητα από μερικούς χαρακτήρες εκεί μέσα(ναι μιλάω για την νοσοκόμα)όχι οτι η άλλοι τα πάνε καλύτερα οι πιο πολλοί από αυτούς είναι εκνευριστικοί όσο δεν πάει, λοιπόν εγώ είμαι με τα:zombie:ελπίζω να τους φάνε όλους.
[SIGPIC]Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#115 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 13 July 2010 - 19:29

Παιδια,ακουσα οτι και σ'αυτη τη σειρα παιζεται censorship σε σκηνες,οπως ηταν η σκηνη του γυμναστη που πεφτει και μπαινει ενα μαυρο πλαισιο,ενω στην εκδοση χωρις περικοπες,ο γυμναστης πεφτει και τον δειχνει που χτυπαει το εδαφος και πεθαινει :/:OMG3:

Δεν υπάρχει (τελείως) uncensored έκδοση.
Γι' αυτό υπάρχει το DVD/Blu-ray.
Posted Image
Posted Image

#116 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 13 July 2010 - 19:37

Άκυρο, αλλά η κοπέλα με τα ροζ μαλλιά μόνο σε εμένα θυμίζει τη Luise από το Zero no Tsukaima; Και σε χαρακτήρα και σε εμφάνιση μοιάζουν ΠΑΡΑ πολύ...

Εχεις απόλυτο δίκιο..και το ότι λέει συνέχεια baka baka bakα το ίδιο έλεγε και η Louise στον Saito..προβλέπεται ενδιαφέρον χαρακτήρας..αν είναι και το ίδιο "εκρηκτική"..
θα έχει πολύ πλάκα..
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#117 satisfaction

satisfaction

Η Γιαγια του Μανωλακη...

• Members
  • 42 posts

Posted 13 July 2010 - 20:43

Δεν υπάρχει (τελείως) uncensored έκδοση.
Γι' αυτό υπάρχει το DVD/Blu-ray.

Βασικα,στην Ιαπωνια,απο το AT-X,προβαλλεται καθε Παρασκευη η μεταμεσονυκτια εκδοση του hsod,που ειναι χωρις περικοπες (ή με ελαχιστες).

Αλλα,ειλικρινα,πεθυμω να δω πως ειναι η σκηνη με το τρυπανι που παιχτηκε στο 2ο επεισοδιο!!!!!:roar:
Spoiler:

Мы любим аниме!:blingeye2:

#118 Silmarien

Silmarien

Anime Fan

• Members
  • 133 posts

Posted 13 July 2010 - 21:05

Αλλα,ειλικρινα,πεθυμω να δω πως ειναι η σκηνη με το τρυπανι που παιχτηκε στο 2ο επεισοδιο!!!!!:roar:

Nαιιιιι! Και εγω θελωωω! :cry5:
Posted Image

#119 The_Sandman

The_Sandman

Rain Dog

• Members
  • 100 posts

Posted 13 July 2010 - 21:26

Ενδιαφέρον...

Και πού το βρίσκει/βλέπει κανείς αυτό;

Posted Image

#120 Nicktheartist