Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

High School Of The Dead

• Please log in to reply
658 replies to this topic

#76 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 14:52

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#77 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 15:02

Ρε βάλτε το μυαλό σας στο ρελαντί, λέμε, και μη διυλίζετε τον κώνωπα...

Anime zombie flick βλέπετε, μην περιμένετε λογική συνέπεια. Εδώ δεν υπάρχει λογική συνέπεια σε πιο σοβαρά anime.

... είπε ο άκυρος που ακόμα δεν κατέβασε το πρώτο επεισόδιο για να αξιολογήσει ιδίοις όμασσι τα βυζιά και τους κώλους. XD

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#78 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 15:11

you zombie hater
:zombie:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#79 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 15:28

Έτσι είμαι 'γω. Τα σκοτώνω και κατά ορδές στο Left 4 Dead 2... feels good, ma'am. :mafia:

(Ας λήξει εδώ το off-topic.)

Υπάρχει κάποιο προτεινόμενο fansub/encode/whatever group, ή να το δω απ' όπου να 'ναι;

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#80 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 15:41

Έτσι είμαι 'γω. Τα σκοτώνω και κατά ορδές στο Left 4 Dead 2... feels good, ma'am. :mafia:

Ποιο left4dead ρε....Ενα ειναι το Zombie slaying

Youtube Video

on topic now το manga το ειχα παρατησει νωρις, σε anime φαινετε καπως λιγοτερο βαρετο.
Περιττο να πω οτι ολλοι οι πρωταγωνιστες ειναι για σφαλιαρες.

qzMHWHd.png

#81 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 15:42

(Ας λήξει εδώ το off-topic.)

Υπάρχει κάποιο προτεινόμενο fansub/encode/whatever group, ή να το δω απ' όπου να 'ναι;

Οι Coalguys έχουν το καλύτερο encode. Η μετάφραση δεν είναι 100% literal, αλλά δεν χτυπάει άσχημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#82 Animemat

Animemat

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 16:05

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΤΟ ΑΝΙΜΕ ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ,ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΖΟΜΠΙ! ΕΓς ΘΑ ΣΥΝΕΧΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ MANGA ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

#83 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 16:16

E μετα απο τετοιο πανικο στο θρεντ το εριξα και εγω μια ματια...
Ωραιο animation,zombies,boobies,panty shots,blood,love stories, ωραιο σχεδιο...τι αλλο θελετε? θα το συνεχισω!

Υ.Γ. ο Takashi ειναι cool :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 08 Ιούλιος 2010 - 16:23

2bbd14fc.jpg

#84 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 16:33

δεν ηξερα οτι ειχε και ανιμε, λεω να το αρχισω καθως το μανγα μου αρεσε...

#85 Nicktheartist

Nicktheartist

Anime Fan

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens,Korydallos

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 22:34

Καλη φαση το ανιμε εχει σχεδιασει πολυ καλα τα ζομπια:zombie: και ειπα να τσεκαρω και το μανγκα το οποιο τα εσπασε ηταν αρκετα καλο.Η καλυτερη σκηνη στο ανιμε νομιζς πως ηταν
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#86 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 23:27

zombies:zombie: and fanservice:nbleed: ο τέλειος(εμπορικός)συνδυασμός.
Πραγματικά περίμενα ότι η σειρά θα ήταν must see άλλα μετά το πρώτο επ δεν ξέρω, αυτό που μου την έσπασε περισσότερο ήταν οι πρωταγωνιστές οι οποίοι ήταν αντιπαθητικοί, εντάξει δεν ψάχνω και τίποτα φοβερό η σοβαρό ίσα ίσα τους θέλω όσο πιο απλούς/στερεοτυπικούς γίνεται αλλα δεν γίνεται μέσα σε αυτό το χαμό να μου πετά εκεί μέσα τα υπαρξιακά και ερωτικά τους θα ξενερώσω τελείως.

Όμως και και οι δράση δεν μου έκανε καμιά ιδιαίτερη εντύπωση και ελπίζω αυτή τουλάχιστον να βελτιωθεί, βασικά αν η σειρά γίνει κάτι σε left4dead,dead rising θα είμαι ευχαριστημένος διαφορετικά θα φάει drop.
[SIGPIC]Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#87 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2010 - 18:10

Πρεπει να βαλουν και λιγο γυμνο αν θελουν να γινει αριστουργημα....και λιγεσ σκηνες sex δεν βλαπτουνε.
Για φιναλε πρεπει να ερθει ο predator να θερησει ολα τα zombies και αν οι ιδεες μου δεν σας αρεσουν τοτε δεν εχετε καλα γουστα xD

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Ichigo_hollow: 10 Ιούλιος 2010 - 18:31

Δημοσιευμένη  εικόνα

#88 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2010 - 00:51

cool badass πρωταγωνιστής οπλισμένος με ροπαλο,
Spoiler:
και πληγωμένη νεανίδα on the run. Πίχτρα στα zombies και στα βρακάκια. Τώρα που είδα βραδιάτικα το 1ο με χάλασε λίγο γιατι είναι αρκετά splatter και μου γύρισε τα αντερα, αλλα φαίνεται καλό. Για το σχέδιο του και μόνο θα το δώ, αν και δεν είμαι zombieλαγνος.. ελπιζω μόνο για το τέλος να έχουν καλύτερη απάντηση απο τον "θανατηφόρο ιό που τους μετατρέπει σε ζομπι"

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#89 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2010 - 01:01

Λοιπον το ειδα. Νταξ' τιποτα το ιδιαιτερο. Χωρις πλοκη, ξυλο, ζομπι, αιμα, κοντες φουστες, χωρις λογο και αιτια. Μου αρεσει !

#90 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 00:24

Nα ερωτησω? θα ερωτησω τοτε... Καθε ποτε βγαινει? και υπαρχει καποιο συγκεκριμενο group που θα το συνεχισει?

2bbd14fc.jpg