Κοίτα ,γενικά υπάρχουν δύο κύρια είδη ειδών ταινίες με ζόμπι.Αυτές που προσπαθούν1. δε θυμαμαι να μου αφησε τοσο εντονα συναισθηματα αν και παει καιρος αλλα ναι ειχε ενα Α περιεχομενο, οτι υπαρχουν και τετοιες ταινιες υπαρχουν, αλλα επι το πλειστον σε zombie movies δε περιμενεις τετοια πραγματα ναι? και ιδιαιτερα σε ανιμε, εν μεσω moe / pantsu seasons.
2. το ποστ σου δειχνει αλλα, μπορει να το ευχαριστηθηκες αλλα εκανες μια αρνητικη, ψιλο ανουσια κριτικη που θα ταιριαζε πιο πολυ σε καποιον που δε εχει σχεση με ταινιες zombie.
και να σε προλαβω πριν το rage, το αποπανω φαινεται πολυ επιθετικο αλλα δε το εννοω ετσι απλως atm δε μου ερχεται καλυτερος τροπος να το γραψωοποτε να σου ζητησω προληπτικα σορρυ XD
να σε κάνουν να ταυτιστείς με τους πρωταγωνιστές και να νιώσεις κι εσύ ότι πρέπει να επιβιώσεις και αυτές που είναι άμυαλος χαβαλές όπως το braindead του peter Jackson.
Eίχα τις αμφιβολίες μου σχετικά με το που άνηκε αυτή η σειρά ,αλλά μετά το πρώτο επεισόδιο ξεκαθάρισαν τα πράγματα.Είμαστε στην δεύτερη κατηγορία και όλα είναι μια χαρά.Δεν είπα ποτέ ότι θέλω μονίμως «σκεπτόμενα ζόμπι».Γουστάρω και με τα άλλα.
Επίσης ,φυσικά και δεν χρειάζεται να δικαιολογούμαστε γι αυτά που βλέπουμε.Εώ γουστάρω να βλέπω τις αηδίες που βγάζει το Syfy, όπως Dinocroc , Mega Shark VS Giant Octopus ,Boa VS Python και άλλα τέτοια ωράια.
Ας συνεχίσουμε να μιλάμε για τα ζόμπι τώρα.