ποπο οντως τρελη ομοιοτητα..βεβαια δν ξερω σαν προσωπικοτητες αν μοιζουν αλλα στην εμφανιση ειναι ιδιοιΚαι ελεγα ποιον μου θυμιζει...
Ακομα και τα ρουχα τους ιδια ειναι.
Spoiler:
Ο Takashi απο HotD.Spoiler:
O Kazuki απο Busou Renkin.Spoiler:
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
High School Of The Dead
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 03:05
Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unknown to death.
Nor known to life.
Have withstood pain to create many weapons.
Yet, those hands will never hold anything.
So as I pray, 'Unlimited Blade Works'
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 20:01
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2010 - 17:10
Μια απορία προς όλους εσάς που το βλέπετε.Ειλικρινά τώρα θυμάστε ονόματα;Εγώ δεν θυμάμαμαι κανένας πως λέγεται.Ούτε καν χαρακτηριστικά.Θυμάμαι τους χαρακτήρες με βάση τα μαλλιά και το τι όπλο (πχ βυζιά) κουβαλάνε!
Μου κάνει εντύπωση που θυμάστε και πως τους λένε!
Ναι, αυτό είναι και δικό μου πρόβλημα. Στα πρώτα επεισόδια μία φώναζαν ο ένας τον άλλο με το επίθετο και μία με το μικρό. Ας πούμε τον Komuro τον έλεγαν μετά Takashi, και ακόμα και τώρα δεν είμαι σίγουρη ποιο είναι το μικρό και ποιο το επίθετο. Την Rei τη θυμάμαι πολύ εύκολα, και τώρα που τη Saeko τη φωνάζουν με το μικρό κάτι γίνεται, γιατί το επίθετό της δεν μπορώ καν να το προφέρω.
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2010 - 18:36
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2010 - 18:58
Οσο για τους πρωταγωνιστες συνηθως ακους τοσες φορες το ονομα τους ετσι ωστε σου γινεται πλυση εγκεφαλου να τους θυμασαι θες δεν θες.Παρατηρω παντως οτι irl εχω αρκετα μεγαλυτερο προβλημα να συγκρατω ονοματα συγκριτικα με ταινιες/ανιμε/games xD

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2010 - 00:59
Π.Σ) Μαι του σεντσ..
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2010 - 11:08
η βαρβατηλα ξεχυλιζε και του ετρεχε απο τα μπατζακια.
θελω να δω showdown μεταξυ αυτου και του αλλου ποζερα, του sido.
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2010 - 13:16

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2010 - 15:19
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2010 - 15:54
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2010 - 23:35
10
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 01:52
Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unknown to death.
Nor known to life.
Have withstood pain to create many weapons.
Yet, those hands will never hold anything.
So as I pray, 'Unlimited Blade Works'
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 05:03
Και εκει που αναρωτιομουν πως θα περασει η ωρα...
AND THEN THERE WAS DAIGO
Dude is a fucking beast.
Οταν εμφανιστηκε με το τζιπ και την επιβλητικη αυτη μουσικη ειπα νταξ αν φυγουν απο το Μansion του τα βλαμενα για να το παιξουν και καλα "ανεξαρτητα" θα πεσει τρελο rage.
Συμπαθητικη και η μητερα της Takagi.
Eπισης χαρηκα που εδειξε τον καθηγητη.Τον ειχαμε ξεχασει καπως αυτον.Και ναι μονο για villain δεν μου κανει,αν δηλαδη προσπαθουν να τον παρουσιασουν για κατι τετοιο.He is just having fun και μαλιστα consensually.
@bifteki: Απο ποια ακριβως αποψη σου κανει για "παιδεραστης" ο καθηγητης.Εμενα οι μαθητριες του μου φανηκαν ολιγον τι ξετρελαμενες μαζι του.Θα εχουν τους λογους τους.Αλλα ακομα και mindbreak να εχει προηγηθει,it is still cool.

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 09:27
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 10:41