Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

High School Of The Dead

• Please log in to reply
658 replies to this topic

#406 Diablakos

Diablakos

Shineee!!

• Members
  • 117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 03:05

Και ελεγα ποιον μου θυμιζει...:P Ακομα και τα ρουχα τους ιδια ειναι.

Spoiler:

Ο Takashi απο HotD.
Spoiler:

O Kazuki απο Busou Renkin.
Spoiler:

ποπο οντως τρελη ομοιοτητα..βεβαια δν ξερω σαν προσωπικοτητες αν μοιζουν αλλα στην εμφανιση ειναι ιδιοι:blurah5:
tumblr_mna02dnhn_T1sqlqe5o2_250.gif
I am the bone of my sword.

Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unknown to death.
Nor known to life.
Have withstood pain to create many weapons.
Yet, those hands will never hold anything.
So as I pray, 'Unlimited Blade Works'

#407 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 20:01

Όχι απόλυτα on topic ,εξαιρετικό παρ όλα αυτά Άρθρο του cracked.com που αναλύει γιατί μια zombie apocalypse είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#408 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2010 - 17:10

Μια απορία προς όλους εσάς που το βλέπετε.Ειλικρινά τώρα θυμάστε ονόματα;Εγώ δεν θυμάμαμαι κανένας πως λέγεται.Ούτε καν χαρακτηριστικά.Θυμάμαι τους χαρακτήρες με βάση τα μαλλιά και το τι όπλο (πχ βυζιά) κουβαλάνε!
Μου κάνει εντύπωση που θυμάστε και πως τους λένε!

Ναι, αυτό είναι και δικό μου πρόβλημα. Στα πρώτα επεισόδια μία φώναζαν ο ένας τον άλλο με το επίθετο και μία με το μικρό. Ας πούμε τον Komuro τον έλεγαν μετά Takashi, και ακόμα και τώρα δεν είμαι σίγουρη ποιο είναι το μικρό και ποιο το επίθετο. Την Rei τη θυμάμαι πολύ εύκολα, και τώρα που τη Saeko τη φωνάζουν με το μικρό κάτι γίνεται, γιατί το επίθετό της δεν μπορώ καν να το προφέρω.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#409 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2010 - 18:36

Σιγα και τη εγινε ρε zade? παρε για παραδειγμα εμενα, δε θυμαμαι ποτε και απο καμια σειρα τα ονοματα XD σπανια μου μενουν για λιγο καιρο απο σειρες που βλεπω ongoing και παλι αντε απο ενα πρωταγωνιστη :D

#410 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2010 - 18:58

Eγω παλι συνηθως θυμαμαι ονοματα χαρακτηρων με ελαχιστο screentime και συνηθως αυτοι ειναι που μαρεσουν.(και συγκεκριμενα στο hotd εκει πονταρω και το συνεχιζω)Βεβαια μακρυπροθεσμα ποσα απο αυτα τα ονοματα μου μενουν ειναι αλλη ιστορια :P

Οσο για τους πρωταγωνιστες συνηθως ακους τοσες φορες το ονομα τους ετσι ωστε σου γινεται πλυση εγκεφαλου να τους θυμασαι θες δεν θες.Παρατηρω παντως οτι irl εχω αρκετα μεγαλυτερο προβλημα να συγκρατω ονοματα συγκριτικα με ταινιες/ανιμε/games xD
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#411 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2010 - 00:59

Ειδα τα πρωτα 9 επσ.. μου αρεσε παρα πολυ το ανιματιον αλλα το σεναριο ειναι κλισε, οι ηρωερσ ειναι εντελωσ μαπα και γενικοτερα ειναι ενα εντελωσ χλιαρο ανιμε..

Π.Σ) Μαι του σεντσ..

#412 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2010 - 11:08

καλα ο μπαμπας της takagi πολυ γ@μι@ς (εχει τη σκ@τοφατσα του kazuya απο tekken).
η βαρβατηλα ξεχυλιζε και του ετρεχε απο τα μπατζακια.
θελω να δω showdown μεταξυ αυτου και του αλλου ποζερα, του sido.

#413 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2010 - 13:16

Spoiler: 10

Δημοσιευμένη  εικόνα

#414 vtheofilis

vtheofilis

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2010 - 15:19

Ξεκίνησα την σειρά από την AnimeClipse, σαν αντίβαρο στο Legend Of The Galctic Heroes... Όσο ανεγκέφαλο είναι το HOTD, τόσο ψαγμένο είναι το LOGH. Όπως είπα όμως, το ξεκίνησα σαν αντίβαρο, οπότε ήθελα κάτι ανάλαφρο για να ξεκουράζω το μυαλό μου. Όσο για το ecchi, αν δεν σου αρέσει, μην το βλέπεις. Εγώ σιχαίνομαι τα yaoi και τα bishounen, αλλά δεν βλέπω anime που τα έχουν ως κύριο στοιχείο.
Spoiler:

#415 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2010 - 15:54

ezgif.com-resize.gif

#416 bifteki

bifteki

Anime Amateur

• Members
  • 84 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2010 - 23:35

9
Spoiler:

10
Spoiler:

:awww:

#417 Diablakos

Diablakos

Shineee!!

• Members
  • 117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 01:52

Spoiler:

tumblr_mna02dnhn_T1sqlqe5o2_250.gif
I am the bone of my sword.

Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unknown to death.
Nor known to life.
Have withstood pain to create many weapons.
Yet, those hands will never hold anything.
So as I pray, 'Unlimited Blade Works'

#418 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 05:03

Το ειδα και εγω και οκ φαινομενικα ηταν ενα τυπικο,βαρετο hotd επεισοδιο.Teen angst του χειρουτερου ειδους,ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ(wtf) σε μια Rei που την αραζε γυμνη σε ξενο σπιτι με ανεση και μια Saeko που προσπαθει απεγνωσμενα να πιασει ολα τα fetishes(maid,nadeshiko,badass κλπ) χωρις επιτυχια.

Και εκει που αναρωτιομουν πως θα περασει η ωρα...

AND THEN THERE WAS DAIGO

Dude is a fucking beast.
Οταν εμφανιστηκε με το τζιπ και την επιβλητικη αυτη μουσικη ειπα νταξ αν φυγουν απο το Μansion του τα βλαμενα για να το παιξουν και καλα "ανεξαρτητα" θα πεσει τρελο rage.
Συμπαθητικη και η μητερα της Takagi.

Eπισης χαρηκα που εδειξε τον καθηγητη.Τον ειχαμε ξεχασει καπως αυτον.Και ναι μονο για villain δεν μου κανει,αν δηλαδη προσπαθουν να τον παρουσιασουν για κατι τετοιο.He is just having fun και μαλιστα consensually.

@bifteki: Απο ποια ακριβως αποψη σου κανει για "παιδεραστης" ο καθηγητης.Εμενα οι μαθητριες του μου φανηκαν ολιγον τι ξετρελαμενες μαζι του.Θα εχουν τους λογους τους.Αλλα ακομα και mindbreak να εχει προηγηθει,it is still cool.
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#419 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 09:27

#420 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 10:41