Θέτεις έναν πολύ ενδιαφέρον προβληματισμό φίλε μου.Βασικά το θέμα σιγαστήρας το έχω σκεφτεί κι εγώ και απορώ πως ακόμα δεν το έχουν χρησιμοποιήσει. Τώρα στο θέμα shotgun ,παρόλο που δεν διαφωνώ μαζί σου και πιστεύω ότι πάντα ο χαβαλές αρχίζει από την στιγμή που υπάρχει shotgun ,υπάρχουν πρακτικές δυσκολίες.Βασικά η δυσκολία είναι η ίδια που υπάρχει για κάθε όπλο.I am running out of ammo. Πολύ απλά ,το ότι κάποια στιγμή θα τελειώσουν οι σφάιρες! Οπότε θα μείνεις με το shotgun στο χέρι.Με την βαλλίστρα όμως ,παρόλο που μπορεί να τελειώσουν κάποια στιγμή τα βέλη του εργοστασίου ,μπορείς πάντα να φτιάξεις μόνο σου και άλλα ,συνεπώς δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τα πυρομαχικά.Γι αυτό πιστεύω ότι το καλύτερο όπλο σε περιπτώσεις zombie apocalypse είναι η βαλλίστρα.
σωστο αλλα με τη βαλλιστρα πρεπει να πετυχεις ακριβως στη περιοχη του εγκεφαλου, οπουδηποτε αλλου δε τους κανεις τπτ. Με το shotgun εχεις αναλογα τα πυρομαχικα,
focused shot: να πετυχεις κοντα στο κεφαλι και να μη μεινει τπτ ... και αν του ριξεις σε ποδια, χερια, γενικα οπουδηποτε αλλου θα το κανεις να πηγαινει σα κοτα κτλπ.
scattered shot: σε εντελως κλειστους χωρους και μικρες αποστασεις, μπορεις να σταματησεις για λιγο πολλαπλα zombie μαζι ή και αν εισαι λιγο τυχερος να σκοτωσεις παραπανω απο 1.
Τελος αν εισαι τρελαρας υπαρχουν και black rounds που χρησιμοποιει η αστυνομια για να διαλυει κλειδαριας / πορτες...
Γενικα πιστευω οτι το shotgun με τα πολυ λιγοτερα πυρομαχικα του κανει καλυτερη δουλεια απο ενα πολυβολο με πολλαπλασια πυρομαχικα ( φυσικα εως μια Α αποσταση .. ).
Εκτος οπως ειπα αν εχεις silencer πανω του.