Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

I love to draw

• Please log in to reply
152 replies to this topic

#61 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 06 August 2010 - 15:14

Καλησπερα παιδια, εφιαξα την πρωτη σελιδα απο το Manga μου ,
Spoiler:

Δεν εχω βαλει τους διαλογους ,απλα δεν μου μοιαζει με Manga και δεν ξερω τι φταει και πως μπορω να το κανω να μοιαζει.Με μολυβι ειναι μονο και χαλια scan .Δεν μπορω να αγορασω tones γιατι ειναι πανακριβα.Ξερεται καμια λυση?
Tasuke te !!! :hot:

Edited by anaktas, 06 August 2010 - 17:21.

The Suraido Project

Posted Image

#62 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 07 August 2010 - 01:16

Ωραια backgrounds, ξερεις να την δουλευεις την προοπτικη :)

Δεν χρειαζονται tones, ενα ballpoint περνεις (ναι το ξερω, σας εχω πριξει ολους >_< ) και το πατας απαλα προχωροντας σταδιακα απο το ενα ακρο της μιας περιοχης μεχρι στο αλλο, οπως κανουμε με και με το μολυβι οταν θελουμε να βαλουμε σκιασεις σε ενα σκιτσο. Απαιτει λιγοτερο χρονο μιας και δεν χρειαζεται να χρησιμοποιεις κοπιδι σε αντιθεση με τα halftone things που πρεπει να τα κοβεις και να τα κολλας και ειναι πιο διασκεδαστικο (αν και ολιγον ενοχλητικο στα μικρα λεπτομερη panels XD).
Και τελευταιες αλλα πιο σημαντικες συμβουλες: οταν βγαινεις εξω, προσπαθησε να παρατηρεις καθε αντικειμενο που βλεπεις και να το κρατας στο μυαλο σου η μπες σε κανενα deviant art και κατεβασε φωτογραφικο υλικο (ζωα, κτηρια, φυτα, pose references κλπ.), πιστεψε με, βοηθανε παρα πολυ!

Καλη συνεχει ^_^

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#63 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 07 August 2010 - 03:27

Να σε καλα Vagelio,πιστευω πως θα βοηθησουν οι συμβουλες σου πολυ!!!!Ευχαριστω!!Για τα background εχω δει οτι χρεισημοποιουν ενα προγραμμα που κανει αληθινα backround σε ασπρομαυρο και απλα "κολλανε" τους χαρακτηρες πανω.Προτημο βεβαια της φαντασιας μου ασχετα αν δεν εχουν λεπτομερια ^^
The Suraido Project

Posted Image

#64 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 07 August 2010 - 23:51

Νο problem, keep it up :)
ετοιμα background? Μπορεις να τα κανεις και με τα adjustment του photoshop αλλα δεν λεει, χανει αξια το εργο μετα Τ^Τ.

Posted Image

#65 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 22 August 2010 - 03:02

Im back με το cover απο το manga : "Suraido".Προσπαθησα να κανω coloring sto photoshop απο τυτοριαλ που ειδα αλλα δεν ξερω αν βγικε καλο. Πειτε γνωμεσ :D:D
Spoiler:

Photoshop
Spoiler:
and btw opoios/a εχει κεφι και χρονο και ξερει απο Photoshop μπορει να το φιαξει αμα μπορει πιο καλο :D
The Suraido Project

Posted Image

#66 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 22 August 2010 - 13:31

Mια χαρα ειναι για πρωτο :gotit:, συνεχισε και θα δεις πως θα βελτιωνεσαι με τον καιρο. Επισης μολις μαθεις το photoshop, φροντησε να κατεβασεις και το paint tool sai που ειναι εξιδεικευμενο στην ζωγραφικη (και ειδικα στα μανγκα). Ωραιος ο τιτλος της σειρας :)

P.S.: Περιληψη θα μας δωσεις για να γλυκανθουμε;
2ο P.S.: Το ομορφοπαιδο στο δευτερο πλαισιο μου θυμιζει τον gokudera :blingeye2: (δεν αντεξα να μην το πω).

Posted Image

#67 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 posts

Posted 22 August 2010 - 14:17

Anaktas πολύ ωραίες δουλειές..συνέχισε έχεις ταλέντο :D
Beyond the Grave Posted Image

#68 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 22 August 2010 - 15:26

@ vagelio Eυχαριστω παρα πολυ!!! Ειναι δυσκολο ομως με ποντικι να κανεις coloring :P

P.S.: Περιληψη θα μας δωσεις για να γλυκανθουμε;

πιο μετα γιατι πρεπει να την γραψω με στυλ πανελλινιων για να φενεται nice xD

2ο P.S.: Το ομορφοπαιδο στο δευτερο πλαισιο μου θυμιζει τον gokudera (δεν αντεξα να μην το πω).

Ελεος δεν τον ηξερα αυτον τον χαρακτηρα και μολις τον ειδα , λες να πειραζει αν μοιαζει λιγο,μονος τον σκεφτικα και κοιτα συμπτωση. Ποοοο.
@DeLGaDo 1000 ευχαριστω φιλε , να σε καλα
The Suraido Project

Posted Image

#69 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 22 August 2010 - 15:56

Πολύ ωραίες οι τελευταίες σου δουλειές! Και οι χαρακτήρες φαίνονται ενδιαφέρον :) (και εγώ θέλω να μάθω την ιστορία =ρ) Το colouring είναι αρκετά καλό, μ'αρέσει ιδιαίτερα ο χρωματισμός της ξανθιάς της κοπέλας.

Ελεος δεν τον ηξερα αυτον τον χαρακτηρα και μολις τον ειδα , λες να πειραζει αν μοιαζει λιγο,μονος τον σκεφτικα και κοιτα συμπτωση. Ποοοο.

μην ανησυχείς, έχουν διαφορετικό χρώμα μαλλιών και ματιών =p

#70 sicada

sicada

Organized Chaos

• Members
  • 121 posts
  • LocationBeyond the Wall

Posted 22 August 2010 - 17:46

Είναι όλα εξαιρετικά!!! Μπράβο, συνέχισε την καλή δουλειά!!! :gotit:
Sleep with the devil and then you must pay
Sleep with the devil, the devil will take you away

#71 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 posts

Posted 22 August 2010 - 18:30

όλα είναι τέλεια, αλλά εμένα μ αρέσουν πιό πολύ αυτές με τον Starrk, η τελευταία με τον Ichigo και αυτή με την Orihime
る  ギ

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#72 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 22 August 2010 - 23:46

@Zura Ευχαριστω πολυ! Μαλλον αυριο θα φιαξω καινουργιο θρεντ με το μανγκα και θα εχει και την περιληψη :D
@sicada Thanks a lot!!!!!
@HelenGreece4ever thanks!! ιδικα ο Σταρρκ ειναι απο τα αγαπημενα μου :ureshii: :bike::fromabove:
The Suraido Project

Posted Image

#73 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 24 August 2010 - 19:43

Unknown Hero
Spoiler:

The Suraido Project

Posted Image

#74 mugiwhite

mugiwhite

*Don't be like me*

• Banned
  • 13 posts

Posted 25 August 2010 - 09:12

φιλε ανακτα

Εχεις πολυ ταλεντο αλλα χρειαζεται να ωριμάσει ωστε να γίνει το σχέδιο σου ποιο αρτιο πριν προχωρήσεις στη δημιουργία κάποιου κόμικ.

αρχικά φροντισε να καθαρίσεις τη γραμμή σου και να τη κάνεις πιο ρευστή , είναι προφανες πως οι γραμμές σου ειναι προιον διορθώσεων κάτι που πρέπει να σταμάτησει σιγα σιγα μέσα παο την εξάσκηση, σαφώς και κανείς δεν είναι τέλειος αλλα θα πρέπει η γραμμή μέχρι το γωνιασμα της να είναι συνεχής και καθαρή.

Τα καρέ σου επίσης ειναι πολύ μπλεγμένα όταν κάνεις ένα κόμικ ο πτωρος στοχος είναι να είναι ξεκούραστα στον αναγνώστη και μετά να βάλεις κάποια δικά σου στοιχεία!

Δωσε βάση στη συμμετρία είναι το πιο βασικό πράγμα τα μάτια του πρωταγωνιστη σου στο απο πάνω μου σκίτσο αλληθωρίζουν προσπάθησε να κάνεις καλύτερους κυκλους και να σκέφτεσαι που κοιτάει ο χαρακτήρας σου.

Είσαι εξαιρετικος και ότι λεω το λεω για να γίνεις καλύτερος ευχομαι καθε επιτυχια αν ασχοληθείς σοβαρά.

#75 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 25 August 2010 - 14:06

Ευχαριστω πολυ για τισ συμβουλες σου,πιστευω οτι θα βοηθισουν πολυ ,γιατι δεν εχω διδαχτει στο σχεδιο τιποτα.^^

Τα καρέ σου επίσης ειναι πολύ μπλεγμένα όταν κάνεις ένα κόμικ ο πτωρος στοχος είναι να είναι ξεκούραστα στον αναγνώστη και μετά να βάλεις κάποια δικά σου στοιχεία!

Τι εννοεις με αυτο και τι ειναι το καρε?
The Suraido Project

Posted Image