Ρε παιδια δεν την μπορω τη μιζερια
Ενταξει μπορει σαν χωρα να μην ειμαστε στην κορυφη των διοργανωσεων και το 90% των διοργανωτων να ειναι φραγκοθηρες, αλλα καντε μια ιστορικη αναδρομη και δειτε ποσα συγκροτηματα εχουν ερθει στη χωρα μας!
Εγω σαν περηφανος Ελλην μεταλλας

εχω δει αρκετα απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα ζωντανα.
Οκ, Rockwave festival sucks big time, απο λαθος διοργανωσης και επειδη εχει γινει μια προσπαθεια να μαζευονται συγκροτηματα απο διαφορους μουσικους χωρους, με αποτελεσμα να δυσαρεστουνται η' οι μεν η' οι δε.
Οι πιο σκληροπυρηνικοι παραπονιουνται για τα πολλα "χλεχλεδικα" συγκροτηματα που ερχοντα, και τα ατομα με πιο light γουστα, παραπονιουνται για "ολους αυτους τους απλυτους καφρους που μας κουβαλιουνται καθε χρονο".
Το Rockwave ομως δεν ειναι το Α και το Ω των συναυλιακων διοργανωσεων που εχει να επιδειξει αυτη η χωρα. Ουτε με την παραμικρη στραβη πρεπει να τα ριχνουμε στο οτι εδω ειναι Ελλαδα, τελιτσες τελιτσες και ο νοων νοειτο.
Ισως οι πιο νεοι να μην εχουν δει πολλες συναυλιες λογω ηλικιας, αυτο δεν σημαινει κιολας οτι δεν εχουν ερθει πολλα αξιολογα συγκροτηματα στη χωρα μας.
Σκεφτειτε λιγο οτι υπαρχουν και χωρες που οι ροκαδες\μεταλλαδες ειναι η σιωπηλη μειοψηφια και δεν προκειται να ζησουν ποτε τους τη χαρα και την πορωση μιας συναυλιας.