Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Hellsing
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 00:51

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 00:55
Και περα απο αυτο εγω βρηκα το ova 8 που εχει copy pasta τα subs του απ'το manga πιο ευκολονοητο απ'οτι το ova 8 με κανονικα subs.
"Ο Νίτσε είναι νεκρός:άρα ο Νίτσε ειναι Θεός;:hmmm:" - 'Aναλογικός συλλογισμός'.
---
"Το πρόβλημα με τα δυαδικτυακά παραθέματα (quotes) είναι ότι δεν μπορείς να γνωρίζεις αν πραγματικά υπόθηκαν." -Αβραάμ λίνκολν (1809-1865).
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 01:08
Ημμ οκ άντε τα subs να είναι οκ.Αλλά εγώ δεν θα το έβλεπα στην ποιότητα που το έχει το youtube.Προτιμώ την full screen οθόνη σε 720p.Λιγο πολυ τα ιδια με τα subs του μανγκα θα ειναι.
Και περα απο αυτο εγω βρηκα το ova 8 που εχει copy pasta τα subs του απ'το manga πιο ευκολονοητο απ'οτι το ova 8 με κανονικα subs.
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 19:08

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 19:21
Κοίτα δεν το λέω για να τον θίξω, έτσι ?Απλά δηλώνω ότι δεν μου αρέσει να βλέπω το Hellsing και κάθε άλλο anime σε χάλια ποιότητα.Τώρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λέει και η μάνα μου.Ο καθένας κάνει ότι θέλει πιστεύει και του αρέσει.Καλα σου λεει.Τη σειρα για το animation και τα visuals τη βλπουμε.Τι να το κανουμε αν δεν εχουμε ολη την οθονη και την καταλληλη ποιοτητα για να τα απολαυσουμε

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 19:32

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 20:49
I understand that much.Δεν προσπαθω να ειμαι bully.Αλλα οπως ειπες hellsing ειναι αυτο.Εχει τις απαιτησεις του για να σε πιασει η κα*λα.Στην οθονιτσα του youtube ειναι ολιγον ξενερα.Κοίτα δεν το λέω για να τον θίξω, έτσι ?Απλά δηλώνω ότι δεν μου αρέσει να βλέπω το Hellsing και κάθε άλλο anime σε χάλια ποιότητα.Τώρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λέει και η μάνα μου.Ο καθένας κάνει ότι θέλει πιστεύει και του αρέσει.
Τελικα δεν ειπατε ομως.
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 23:35
Περα απο αυτο,δεν καταλαβαινω γιατι εχει γινει τοσο μεγαλο θεμα το οτι εβαλα links απο youtube.
Ισχυει πως δεν ειναι και η καλητερη ποιοτητα αλλα δεν εχει πουθενα αλλου subs,το παιδι στο οποιο του εδωσα τα links ηθελε subs,ε τι να κανουμε αμα δεν εχει 1020p , συμβιβαζεσαι με αυτο οτι εχεις διαθεσιμο,δεν σ'αρεσει?περιμενε μεχρι να βγει αυτο που θες.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από mono: 23 Φεβρουάριος 2012 - 09:38
spoiler
"Ο Νίτσε είναι νεκρός:άρα ο Νίτσε ειναι Θεός;:hmmm:" - 'Aναλογικός συλλογισμός'.
---
"Το πρόβλημα με τα δυαδικτυακά παραθέματα (quotes) είναι ότι δεν μπορείς να γνωρίζεις αν πραγματικά υπόθηκαν." -Αβραάμ λίνκολν (1809-1865).
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 23:47
Κοίτα εγώ black humour ήθελα να κάνω αλλά μου βγήκε πιο εριστικό από ότι περίμενα.Από εκεί και πέρα είπα "περι ορέξεως" ο καθένας.Κοιταξε,εγω κατεβασα το ova 9 απο ενα site (raw φυσικα) και αν και δεν ειδα τι ποιοτητα εχει στο site κρινω πως ειναι 720p.
Περα απο αυτο,δεν καταλαβαινω γιατι εχει γινει τοσο μεγαλο θεμα το οτι εβαλα links απο youtube.
Ισχυει πως δεν ειναι και η καλητερη ποιοτητα αλλα δεν εχει πουθενα αλλου subs,το παιδι στο οποιο του εδωσα τα links ηθελε subs,ε τι να κανουμε αμα δεν εχει 1020p , συμβιβαζεσαι με αυτο οτι εχεις διαθεσιμο,δεν σ'αρεσει?περιμενε μεχρι να βγει αυτο που θες.
Btw το avatar μου ειναι η werewolf form του captain (το εδειξε για μια στιγμη)
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2012 - 14:57
We were joking man don't take us seriouslyΚοιταξε,εγω κατεβασα το ova 9 απο ενα site (raw φυσικα) και αν και δεν ειδα τι ποιοτητα εχει στο site κρινω πως ειναι 720p.
Ισχυει πως δεν ειναι και η καλητερη ποιοτητα αλλα δεν εχει πουθενα αλλου subs,το παιδι στο οποιο του εδωσα τα links ηθελε subs,ε τι να κανουμε αμα δεν εχει 1020p , συμβιβαζεσαι με αυτο οτι εχεις διαθεσιμο,δεν σ'αρεσει?περιμενε μεχρι να βγει αυτο που θες.Spoiler:

Ααααχ αντε να το δουμεε.Εχω σκασει.

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2012 - 17:41
YΓ: Ποτε επιτελους θα αποφασισει η Sony να βαλει υποστηριξη MKV στο Playstation 3. Ελεος πια
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2012 - 17:54