Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 1 votes

Gamaran

• Please log in to reply
465 replies to this topic

#1 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 18 February 2010 - 04:44

Gamaran
我間乱
Posted Image
Categories: action, comedy, historical, martial arts, shounen
Summary:

"Middle Edo Period -- One state becomes the gathering place for sinful martial artists, who believe in nothing other than power, know of no other way of life other than letting oneself go wild in the battle. That state is the Unabara State, the "Haunt of Demons"..."

Washitzu Naosata, the ruler of the powerful state, Unabara, is looking for his successor. He calls upon all his 31 sons, and tells them to search for whoever they believe to be the strongest martial artist of all. Each of their chosen martial artists then are to fight against each other until only one is left standing. Whoever is the winner, whoever has the strongest martial artist in the nation by his side will become his successor...

Out in the midst of the mountain is the doujo of the "Daigame Ryuu" (Giant Tortoise Style). There lives Kurogane Gama, the son of the legendary swordsman, Kurogane Jinsuke, who is believed to be able to kill 1000 martial artists in Unabara. There, one of the sons of Washitzu Naosata, Washitzu Naoshi, comes in search of the legendary swordsman, only to find that he had gone missing several years ago. After seeing the battle style of Gama, he instead chooses to ask Gama to come with him. Wanting to become stronger, Gama agrees to his offer, and that marks the beginning of Gama's battle to become the strongest of all..."

Posted Image

Tο Gamaran του Nakamaru Yousuke θεωρω οτι ειναι ενα απο τα επιτυχως ανερχομενα martial arts manga.Με πρωταγωνιστη τον μικρο αλλα φιλοδοξο Gama,γιο ενος θρυλικου ξιφομαχου,η ιστορια ξεκιναει παιρνοντας μερος σε ενα "πρωταθλημα δυναμης" που διοργανωνει ο αρχοντας της περιοχης για τους 31 γιους του.Ο γιος που επελεξε τον καλυτερο martial artist/s,o οποιος θα ειναι ο μονος φυσικα που θα μεινει ορθιος στο τελος,θα διαδεχθει τον πατερα του στον τιτλο.Ετσι αποδεχοντας την προκληση του Washitzu Naoshi ο
Kurogane Gama,μιας και την βλεπει σαν προκληση η οποια θα τον βοηθησει να πετυχει στον στοχο του:να γινει ο "δυνατοτερος" ολων,θα παλεψει με το "στυλ" του για να φτασει στην κορυφη υπερασπιζοντας/εκπροσωπώντας παντα τον αφεντη του.... ο

Posted Image

Προσωπικα το Gamaran μου εχει κανει πολυ καλη εντυπωση για αρκετους λογους:

• Η πλοκη ειναι αρκετα απλη και ευχαριστη,που την κανει ευκολη να τη παρακολουθησεις.
  • Η ιστορια ξετυλίγεται με γρηγορους ρυθμους,χωρις ατελειωτα flashback και μεγαλες αφηγησεις για τον καθε χαρακτηρα.
  • Ο Gama δεν δισταζει να σκοτωσει τον αντιπαλο παρολο την ηλικια του και το τι εχουμε συνηθισει στα shounen,ομως παραμενει αρκετα ηθικος,ωστε να μην κατανταει cold blooded serial killer κατασταση!:kakaka:
  • Επισης δεν ειναι ο κλασικος αφθαρτος πρωταγωνιστης που ουτε γρατσουνια δεν εχει μετα την μαχη,ουτε γινεται καλα απο την μια στιγμη στην αλλη.Στο τομεα αυτον δηλαδη ειναι αρκετα ρεαλιστικο,κατι που δεν συναντας ευκολα!!
  • Και τελος,περιεχει πολλων ειδων martial arts,πραγμα πολυ ευχαριστο,μιας και οι περισσοτεροι εχουμε διαβασει τα κλασικα (kenshin,blade,vagabond etc) και ακομα ενα κλισε που προσπαθει να τα αντιγραψει δεν θα ειχε νοημα πλεον...
Αυτα απο μενα,
Το Gamaran μεχρι στιγμης εχει 36 chapters και ειναι οngoing,μπορειτε να το διαβασετε εδω

Προκειται για ενα αξιολογο manga,και για οσους δισταζουν ελπιζω να σας επεισα να ριξεται μια ματια τουλαχιστον,γιατι πραγματικα το αξιζει!!:canthelp:

Edited by Punisher_P.E.F., 30 December 2010 - 03:51.

#2 Atasu

Atasu

Troll Fighter

• Members
  • 13 posts

Posted 25 February 2010 - 04:49

Πραγματικά πολύ ωραίο!!Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εξέλιξη του manga:riiight:

Edited by iristella, 25 February 2010 - 04:51.
greeklish converted

#3 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 10 March 2011 - 14:45

This is pretty awesome.

Kudos για το θρεντ.

Το manga ειναι παρα πολυ καλο. Ειμαι αυτην την στιγμη στο 51 chapter και εχω πορωθει.
Ο gama ειναι απλα απαιχτος!
Επισης να προσθεσω στα μεγαλα συν το ποσο λεπτομερειακα και απλα μας ξεδιπλωνει τις μαχες ο Mangaka. Must read !

2bbd14fc.jpg

#4 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 10 March 2011 - 15:07

Απο τα αγαπημενα μου manga. Ωραιο σχεδιο, οι μαχες ειναι epic, παρα πολυ ενδιαφερουσα ιστορια και οι χαρακτηρες ειναι ολοι τους awesome! Ο Kurogane ειναι παρα πολυ καλος χαρακτηρας αλλα εχω μεγαλη αδυναμια στον Iori Sengoku. Απλα ο t3h B3st!

Btw βγηκε και το 85 chap. σημερα.

#5 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 10 March 2011 - 16:01

Δεν το πιστευω οτι εγινε bump σε τουτο το θρεντ.
Spoiler:

Μετα το 84 δεν ξερω ποσο badass ακομα μπορει να γινει αυτος ο Ιori,και τον gama ωραιο τον εκαναν τωρα αλλα η νεα τεχνικη ελπιζω να ειναι μορφοτερη.χΔ

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#6 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 10 March 2011 - 16:07

Τι μου λετε τωρα. Εγω στο 64 ειμαι και ο Iori απλα ειναι γ α μ α τ ο ς.
Φανταζομαι τι θα δω. Damn it xD

2bbd14fc.jpg

#7 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 10 March 2011 - 16:09

Παίδες, hurry και φτάστε στο chapter 85 είναι κορυφαία! Και ναι, ο Iori δεν υπάρχει...αν και προσωπικός fave είναι ο Shinnoujo!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#8 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 11 March 2011 - 02:40

Τελος! :D
Spoiler:

2bbd14fc.jpg

#9 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 11 March 2011 - 15:14

Wow! Σου άρεσε πολύ έτσι, το ξεπάστρεψες!

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#10 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 11 March 2011 - 15:27

Spoiler:

+1!!!:kill4u:
Spoiler:

#11 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 posts

Posted 11 March 2011 - 15:38

Spoiler:

#12 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 11 March 2011 - 15:51

Spoiler:

2bbd14fc.jpg

#13 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 11 March 2011 - 15:52

Ha ha, Jooji-san θα συμφωνήσω μαζί σου, όντως! Αλλά

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#14 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 posts

Posted 11 March 2011 - 16:06

Ha ha, Jooji-san θα συμφωνήσω μαζί σου, όντως! Αλλά

Spoiler:

HAHAHAHA δεν εισαι ο μονος. Κ μενα μου την σπαει η μανα του κ καποια στιγμη θα πρεπει να σταματησει ο Naoshi να ναι τοσο μαμακιας :hahaha:. Αλλα ειναι χαζη κ η μανα του κ δεν καταλαβαινει οτι ο Jinsuke (κατα την δικη μου γνωμη) την εχει πιασει κοροιδο.

#15 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 11 March 2011 - 16:11

. . . I'm a girl. Lol.

Αλλά θα συμφωνήσω ότι ο Naoshi είναι τέρμα μαμάκιας αλλά να δεις που θα "ξυπνήσει" κι αυτός και η μάνα του που είναι τόσο καλλημένη με τον Jinsuke. Κοίτα, στο κάτω κάτω μπορεί και να την θέλει ρε παιδί μου ή να του αρέσει απλώς αν τον προδώσει για οποιονδήποτε λόγο τότε θα τη σκοτώσει με μεγαλύτερη ευκολία απ'τον Shishio όταν σλότωσε την γκόμενά του, που την αγαπούσε κιόλας!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai