Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Vampire Knight Cosplay Group


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Vampire Princess

Vampire Princess

    吸血姫

  • Members
  • 61 posts
  • LocationLost In Translation

Posted 11 February 2010 - 20:50

Konnichiwa σε όλους!!!!!:hi:

Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα:blush2:....αλλά ψάχνω άτομα (αγόρια και κορίτσια) που να ενδιαφέρονται να αναλάβουν ένα χαρακτήρα από τη σειρά Vampire Knight,Vampire Knight Guilty(Zero Kiryu,Kαname Kuran,Shizuka Hio,Maria Kurenai,Ruka Souen κ.α) για το επόμενο πάρτυ στη Θεσσαλονίκη!!!Εγώ προσωπικά θα ντυθώ Yuki Cross/Kuran!!!

Posted Image


"I envy because of the heart

I glutton because of the heart

I covet because of the heart

I am prideful because of the heart

I sloth because of the heart

I rage because of the heart

Because of the heart

I lust for everything about you"