Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Me-Teru no Kimochi


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Shihama-ru

Shihama-ru

    Anime Fan

  • Members
  • 201 posts

Posted 12 December 2009 - 18:11

[FONT="]ME-TERU NO KIMOCHI

Posted Image

[/FONT]Alternative Name:
Me-Teru's Feelings
Author/Artist: Oku Hiroya
Genre: Adult, Drama, Mature, Romance, Seinen
Years of Released 2007
Status: Completed, (3 volumes)

Summary:
O Koizumi Shintarou είναι 30 χρονών, παρθένος (όχι στο ζώδιο!) και ζει τα τελευταία 15 χρόνια της ζωής του απομονωμένος αποκλειστικά στο δωμάτιο του.
Ο πατέρας του Koizumi Yasujirou μάταια προσπαθεί όλα αυτά τα χρόνια να βγάλει τον γιό του από αυτό το τέλμα .Ώσπου μια μέρα ο Shintarou δηλώνει ότι, αν ο μεσόκοπος πατέρας του καταφέρει να βρει girlfriend τότε ο ίδιος θα βγει από το δωμάτιο του. Ο πατέρας εμφανίζεται να έχει ήδη σχέση με την νέα & όμορφη Yoshinaga Haruka (εικονιζόμενη).Όταν τελικά το ζεύγος αποφασίζει να παντρευτεί, ο πατέρας πεθαίνει κατά την διάρκεια του honeymoon.Μετά το θάνατο του συζήγου της, Haruka αποφασίζει να αναλάβει την φροντίδα του Shintarou και εκεί ξεκινάει μια περίεργη συμβίωση ‘μάνας-γιου’……..

Από καιρό σκεφτόμουνα να κάνω thread για το συγκεκριμένο manga και μιάς και σήμερα βρέχει κ δν με βλέπω να διαβάζω (το x-mas spirit με έχει χτυπήσει κατακούτελα) είπα να το ξεκινήσω....
[FONT=Tahoma]
[FONT=Verdana] Η ιδιαιτερότητα της ιστορίας είναι ότι καταπιάνεται με ένα κοινωνικό πρόβλημα το οποίο σπάνια συναντάται στην ελληνική κοινωνία ,όμως στην Ιαπωνία είναι αρκετά [/FONT][/FONT] [FONT=Verdana]συχνό κ λέγεταi [/FONT][FONT=Verdana] Hikikomori Ουσιαστικά πρόκειται για [/FONT]τον εκούσιο αποκλεισμό από κάθε κοινωνική δραστηριότητα σε συνδυασμό με ακραία μορφή απομόνωσης.(οκ μην αγχώνεστε το ότι παίζατε playstation καμία βδομάδα χωρίς να βγείτε από το σπίτι δν υπάγεται σε αυτή την κατηγορία).
Βασικά είναι completed δηλαδη μια όαση στην έρημο τόσων on-going.
To story είναι μικρό και δεν σε κουράζει, έχει αρκετές αστείες σκηνές καθώς ο Shintarou μετά από τόσα χρόνια απομόνωσης είναι εντελώς εξωγήινος και συγκινητικό εκεί που χρειάζεται .Η φύση της σχέσης που αναπτύσσεται μεταξύ της Haruka & του Shintarou είναι πολύ ιδιαίτερη και ενδιαφέρον.
Διαβάζοντας το ,προβληματίστηκα, πώς στα μάτια κάποιων η ζωή φαντάζει τόσο ανυπόφορη σε σημείο να την απαρνούνται ή να κρύβονται από αυτή με αυτόν τον τρόπο. Τελειώνοντας το, ένα συμπερασμα έβγαλα.: ‘ Ζήσε την ζωή σου ακόμα κι αν σου φαίνεται σκ****, μπορεί να είσαι ο μόνος που την βλεπεις έτσι’

Για download εδώ
Για on-line read: εδώ

Καλή ανάγνωση!!:byejg9:

Edited by Shihama-ru, 13 December 2009 - 19:56.

Posted Image

#2 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 12 December 2009 - 18:38

Θυμίζει Welcome to NHK, θα το διαβάσω σίγουρα!