Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Magic Insulator


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 06 December 2009 - 19:42

Magic Insulator


Posted Image



Μάνχουα του/της Yang Chen Da,πολύ πρόσφατο,αλλά αρκετά αξιόλογο.

Η αυτοκρατορεία Κάλαν κινδυνεύει από μια προφητία, η οποία λέει ότι ο κόσμος θα καταστραφεί.Όλοι στηρίζονται στον πρίγκιπα της Κάλαν,τον Γιό του βασιλιά και περιμένουν να έχει εκπληκτικές μαγικές ικανότητες για να μπορεί να πάρει την θέση του Αρχιμάγου.

Όμως καταράστηκε στην γέννηση του και δεν μπορούσε να ελέξει ή να μάθει μαγεία.Αυτό του προκαλεί κάποια προβλήματα αλλά όσοι έχουν διαβάσει το μάνγκα θα καταλάβουν το ακριβώς αντίθετο.

Από ότι φαίνεται θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο ο μικρός.

Το συγκεκριμένο μάνχουα έχει πολύ ωραία σχεδιασμένα χαρακτηριστικά(όπως τα μάτια,που αποδίδωνται τέλεια είδικα σε μεγαλεπίβολους χαρακτήρες).Οι σκηνές δράσεις είναι πολύ όμορφες και οι χαρακτήρες(καλοί και κακοί)είναι πολύ ωραία σχεδιασμένοι.

Οι υπόλοιπες απόψεις είναι δικοί σας και ευχαρίστως να συζητήσουμε πάω στο θέμα.(Οι αστείες σκηνές επίσης είναι λίγο πολύ..."παράξενες". )


Καινούργιο τσάπτερ βγαίνει κάθε μήνα και είναι περίπου 37 σελίδες.


84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#2 Sadman

Sadman

    The one that's forever away

  • Members
  • 531 posts

Posted 08 December 2009 - 15:22

Διάβασα όσα κεφάλαια βρήκα στο ομ,και μπορώ να πω οτί είνα αρκετά ενδιαφέρον(βέβαια μου θυμίζει αρκετά tears to tiara...)