Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

HOTEL CALIFORNIA


  • Please log in to reply
33 replies to this topic

#1 shinobi-13

shinobi-13

    Anime Freak

  • Members
  • 446 posts

Posted 25 June 2006 - 23:53

Eιχα παντα μια απορια....... ειναι αληθεια οτι το hotel california αν το παιξεις στο πικ απ εχει σατανιστικα μυνηματα???(ξερω ξερω ειναι εντελως ασχετο αλλα επρεπε να το βγαλω απο μεσα μου)
Αν και το εχω ακουσει τοσες μα τοσες φορες αν παρατηρησει κανεις τα lyrics του τραγουδιου και προσπαθησει να τα διαβασει αντιστροφα δεν βγαινει κανενα σατανιστικο μνμ εκτος και αν δεν ειναι στα αγγλικα(π.χ.στα λατινικα)
Αν ξερει κανεις σας τπτ ας το μειραστει τις γνωσεις του μαζι μας...
(δεν αποτελω λατρης του σατανα ,ουτε του θεου)
不 林 カ 山
Posted Image

#2 Creteus

Creteus

    Jörmungandr

  • Members
  • 652 posts

Posted 26 June 2006 - 06:16

Δεν έχεις με τι να ασχοληθείς και κάνεις μαλακίες? Επειδή κάποιος μ@λ@κ@ς είπε μια μ@λ@κι@ προσπαθείς να την κάνεις και εσύ? Εγώ μπορεί να σου πω ότι αν ακούσεις το Space Trucking των Deep Purple ανάποδα στο Pick up θα ακούσεις εξωγήινους, θα με πιστέψεις?
Όχι, γιατί λέω μ@λ@κίες.

#3 shinobi-13

shinobi-13

    Anime Freak

  • Members
  • 446 posts

Posted 26 June 2006 - 11:15

Eχεις απολυτο δικιο επρεπε να το συνηδητοποιησω νωριτερα :@ .
Υ.Γ.: Αλλα οι deep δεν ειχαν ποτε να κανουν ποτε με κατι τετοιο.
Y.G.2:Σου αρεσουν οι purple γιατι εγω τρελενομαι(ενα απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα ισως και το πιο)
Υ.Γ.:Ερχονται (παλι) στην Ελλαδα τον Ιουλιο!!!
不 林 カ 山
Posted Image

#4 Creteus

Creteus

    Jörmungandr

  • Members
  • 652 posts

Posted 26 June 2006 - 17:32

Απαντήσεις σε:
Υ.Γ.: Ούτε εγώ είπα ότι είχαν, απλά έδωσα ένα τυχαίο παράδειγμα
Υ.Γ.2: Μου αρέσουν αλλά δεν τρελένομαι(δεν μου αρέσει και τόσο η "απαλή" μουσική, προτιμώ heavy και black metal.αλλά δεν παύουν να μου αρέσουν)
Υ.Γ.:3 Στην Θεσ/νίκη θα έρθουν?Πόσο του μηνώς?

#5 shinobi-13

shinobi-13

    Anime Freak

  • Members
  • 446 posts

Posted 26 June 2006 - 17:43

Θα ερθουν στην Αθηνα στις 29 Ιουλιου.
不 林 カ 山
Posted Image

#6 Creteus

Creteus

    Jörmungandr

  • Members
  • 652 posts

Posted 26 June 2006 - 17:57

Φτου γ@μώτω. Μόνο στην Αθήνα?

Εμείς φταίμε όχι αυτοί ποιος μας είπε να ακούμε Deep Purple? :bye2: :bye2: :bye2: :bye2: :bye2: :bye2: :bye2: :bye2: :bye2: :bye2:

#7 hajate

hajate

    Anime Freak

  • Members
  • 317 posts

Posted 26 June 2006 - 19:39

ωραιό θέμα για spamming! :bleh: :laughing:
στις 10 ιουλίου παίζουν στο rockwave festival οι guns 'n roses.

#8 Zabimaru

Zabimaru

    ワン ピース!!

  • Members
  • 860 posts

Posted 26 June 2006 - 22:51

ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ROCKWAVE ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΘΛΙΟ. :whistling:

#9 Musashi

Musashi

    Anime Freak

  • Members
  • 333 posts

Posted 26 June 2006 - 23:32

Κοιτα ειναι γεγονος οτι στο εξωφυλο του δισκου, μεταξυ αλλων εμφανιζεται και ο Anton La Vey και καποιοι στιχοι του κομματιου ειναι ανησυχητικα υποπτοι

"So i called up the captain, please bring me my wine/
he said, we haven't had that spirit here since 1969
"

(οπου spirit στα αγγλικα αναφερεται και στα οινοπνευματωδη αλλα και με την καθεαυτου εννοια, πνευμα. Μια απλη συμπτωση η' ενα εξυπνο λογοπαιγνιο?)

για παραδειγμα και πολλα αλλα σημεια του τραγουδιου. Καποιοι αναφερουν τους Eagles σαν σατανιστες, καποιοι αλλοι δεν το δεχονται. Γεγονος ειναι οτι η ροκ μουσικη ηταν παντα ριζοσπαστικη και σοκαρε τα συντηρρητικα μυαλα, ειτε μεσα απο στιχους ειτε μεσα απο την εμφανιση των καλλιτεχνων που την εκπροσωπευουν.

Το θεμα ειναι, το κατα ποσο ευαλωτος ειναι ο καθε ενας και ποσο "ανοιχτος" στο να επηρρεαζεται. Ας πουμε υπαρχουν καλλιτεχνες που ειναι δηλωμενοι σατανιστες οπως ο Glen Danzig των Danzig και ο Glen Benton των Deicide. Κι εγω ακουω Deicide. Με κανει αυτο σατανιστη?
Οχι, γιατι επιλεγω να ακουσω και να απολαυσω τη μουσικη και μονο και οχι να ασπαστω τις προσωπικες πεποιηθησεις του καλλιτεχνη.
Το να αρεσει σε καποιον ενα συγκροτημα με "υποπτο" παρελθον και προιστορια δεν τον κανει αυτοματως και οπαδο σκοτεινων θρησκειων και αιματοβαμμενων τελετων. Αυτο εχει τοση βαση οση εχει και το να πουμε οτι οποιος ακουει ινδικη μουσικη γινεται και ινδουιστης η' ο τουριστας που θα ακουσει συρτακι γινεται αυτοματως και ελληνας :happy2:

Η μουσικη μπορει να περναει μηνυματα, αλλα ολοι μας εχουμε το γνωθι σαυτον για να επιλεξουμε τι ταιριαζει σε εμας και τι οχι.
Ενταξει, μπορει στα 13 η' 14 μας να παρασυρομασταν πιο ευκολα αλλα δεν ειναι τιποτα παραπανω απο μια περαστικη φαση.

Δεν νομιζω μεγαλωνοντας κανενας να εγινε ουτε παρανοικος δολοφονος ουτε να ψαχνει να σφαξει παρθενες τις νυχτες με πανσεληνο :bleh:
All hail the machine
Posted Image

#10 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 27 June 2006 - 08:13

με την τελευταία ατάκα θυμήθηκα ένα σχετικο επεισόδιο...

ήμουν φαντάρος [αψηλά -> Έβρος] και επειδή ήμουν και αμετάθετος με είχαν βαρεθεί και με βάλαν ΚΨΜιτζή... ¶ραζα εγώ στο μαγαζάκι μου [σικ] διάβαζα κάτι βιβλία να περάσει η ώρα και άκουγα μουσική. Μπαίνει ο Διοικητής μια μέρα χαζολογάει γενικά , μπαίνει από μέσα και ανοίγει το ντουλάπι μου. Βλέπει βιβλία [Stephen King , Clive Barker] , ακούει κάποιους να γαυγίζουν στο κασετόφωνο [Cradle of Filth] βλέπει και κασσετούλες Dimmu Borgir , Cradle of Filth κτλ κτλ [Black έμαθα να ακούω στον στρατό] και φεύγει... Μετά από καιρό μαθαίνω ότι είχε πει σε μια συγκέντρωση στελεχών σε οφ δε ρέκορντ κουβέντα "ο Σπόνης [δε με είπε έτσι , το επώνυμο μου είπε] φαίνεται μια χαρά παιδί. Σοβαρός μετρημένος, σωστός... Λέτε όταν γυρνάει σπίτι του στην Αθήνα να σφάζει κότες στην αυλή του?" Η απλή νοοτροπία όποιος ακούει βαριά μουσική = σατανιστής

Επίσης εδώ στη δουλειά όταν είχα διαβάσει τον Κώδικα Ντα Βίντσι και έλεγα ότι σε βάζει σε κάποιες μπρίζες ότι μήπως τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς μας τα λένε τότε κάποιοι ξινίζαν τα μούτρα τους και λέγαν μλκιες πίσω από την πλάτη μου. Αν προσθέσεις και τη μουσική που ακούω δεν άργούν να βάλουν ταμπέλα...

#11 shinobi-13

shinobi-13

    Anime Freak

  • Members
  • 446 posts

Posted 27 June 2006 - 12:17

ωραιό θέμα για spamming! :bleh: :laughing:
στις 10 ιουλίου παίζουν στο rockwave festival οι guns 'n roses.

Εισαι σιγουρος γιατι απο οτι ξερω τωρα πια δεν εχουν τον slash(κιθαριστας) ετσι κανανε ενα αλλο συγκροτημα ονοματι "velvet revolvers" εκτος κι αν εγιναν παλι ολοι συγκροτημα. Τεσπα οι guns'n'Roses ειναι απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα και με χαροποιησαι ιδιαιτερα το γεγονος ξερεις καμια διευθυνση στο internet που μπορω να αγορασω εισητηρια?
(Υ.Γ.: η hiroko μου ειπε οτι δεν καταλαβε οτι μιλουσες για εμενα.... τεσπα ξανααρχισα μαθηματα)
不 林 カ 山
Posted Image

#12 Zabimaru

Zabimaru

    ワン ピース!!

  • Members
  • 860 posts

Posted 27 June 2006 - 16:06

Musashi to θεμα αυτο περι σατανα και βλακειες ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩς ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΛΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΜΠΕΛΕΣ.ΠΑΝΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΡΟΤΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ MEYHEM DISSECTION EMMPEROR ΠΟΥ ΚΑΙΓΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ(ΜΕΥΗΕΜ) Η ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ(ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΩΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.)ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ. :evil:

#13 shinobi-13

shinobi-13

    Anime Freak

  • Members
  • 446 posts

Posted 27 June 2006 - 16:31

TΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.

Οι περισσοτεροι...
不 林 カ 山
Posted Image

#14 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 27 June 2006 - 20:02

TΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.

Οι περισσοτεροι...



Εγώ πάλι γιατί δεν ξέρω πολλούς τέτοιους ? Τα περισσότερα Black/Death metal συγκροτήματα λένε πως παίζουν αυτό το στυλ μουσικής κυρίως από αντίδραση στην μη επιλογή της θρησκείας που έχουμε. Δλδ ότι ο χριστιανισμός είναι μόνο μία θρησκεία από τις πολλές που υπάρχουν, και δεν θα έπρεπε να βαπτιζόμαστε από τους 9 μας μήνες, αλλά να έχουμε δικαίωμα επιλογής της θρησκείας.

Αλλά και επειδή έτσι γουστάρουν και δεν δίνουν λογαριασμό σε αυτούς που τους κατακρίνουν :dwarf:

E5VV38U.jpg


#15 Epinephrine

Epinephrine

    HMMY

  • Members
  • 442 posts

Posted 28 June 2006 - 00:07

Να μην κάνω κ εγώ λίγο spam (βλέπε nick k sign)...
Το συμπέρασμα μου: μην δίνετε σημασία, αν μας αρέσει αυτή η μουσική αυτήν θα ακούμε... Δεν είναι σαν την θρησκεία μας, γεννιέσαι βαφτίζεσαι αλλιώς είσαι σατανάς :dry:
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.