οκ δώστε προσοχή παιδιά. Θα κάνω μια πρόταση που περιμένω να την αγνοήσετε σαφώς αλλά αφού μ είπε ο Cassiel san να την κάνω ποτέ δεν ξες μπορεί να γίνει ενα θαυμα.
Σκέφτηκα πως με την τοποθεσία της φωτογράφισης και με τις ώρες πάντα έχουμε ενα πρόβλημα , μια το φως δεν μας αρέσει μια ο τόπος είναι μακρια μια μας ενοχλούν περαστικοί και αμα τύχει και αστυνομικοί κτλ
οπότε είπα να κάνουμε την φωτογράφιση το Σάββατο 12/12 κάποια ώρα κατά το μεσημεράκι που θα έχει σίγουρα καλο φωτισμό και στα πανεπιστήμια όπου έχει μπόλικους χώρους για να εκμεταλευτούμε και πράσινο και μεγάλες σκάλες και ωραία κτήρια.
Βεβαίως όπως καλά ανέφερε ο Πάνος πιθανότατα οι μισοι να βαριέστε και να μην έρθετε όμως εφόσον θέλετε πικς επιπέδου και καλές ίσως είναι η ώρα να σκεφτείτε γτ οι Ιάπωνες τα πετυχάινουν και εμεις όχι?(νταξ δεν ειναι μονο τα μούτρα τς
) Τέσπα εγώ την πρόταση την έκανα ρίξτε και άλλες προτάσεις και βλέπουμε.

μιας και θα με κεντρο λογο κιθαρας (οπως καθε Σαββατο πρωι) νο προβ απο μενα αν το καναμε και 11:30 ηωρα που θα εχω τελειωσει ακομη καλυτερα!
οστωσο θα πρεπει να καουβαλαω μαζι μου περα απο κιθαρα και στολι , και θα χρειαστω και καποιον να με βαψει, σου εχω πει τον χαρακτηρα Ανη, γιατι αποκλιετε να κατεβω βαμενος κεντρο, να κανω μαθημα οπως θα μαι... και μετα να ερχομαι για photoshooting
επισις να εχει την συμμετοχη πολων για να μη συμετεχω μονο αλλα να βγαζω και φοτος, η μανια του φοτογραφου

!
επισης την Παρασκευη δεν ξερω αν θα ερθω στο photoshooting αν γινει, γιατι το πιθανοτερο να κανω κοπανα απο φροντιστηριο για να ερθω στο παρτυ, οποτε ακομη πιο δυσκοολο να ρθω πιο νωρις
Με 2 λογια με βολευει το Σαββατο, και ειναι ωραια ιδεα αλλα υπαρχουν καποια "τεχνικα" προβληματα
τωρα που το σκευτικα οσοι ερθουν απο αλλου και δεν εχουν κανονισει να μεινουν το βραδυ της Παρασκευης, πως θα συμετασχουν το Σαββατο?
πολλα τα ερωτηματα , way to go!