Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

wmv to avi


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 spartankid

spartankid

    LALA-RU

  • Members
  • 138 posts

Posted 20 October 2009 - 19:59

γεια σας παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας κανω εντελως ερασιτεχνικα βεβαια συγχρονισμου ελληνικου ηχου σε ξενα raw για καποια παλια ανιμε που παιχτηκαν στην ελλαδα τα αρχεια που βγαζω ειναι wmv γιατι με το προγραμμα που τα κανω τα αvi βγαινουν τεραστια και παλι ομως το wmv μου βγαινει γυρω στα 300-360mb το επεισοδιο δοκιμασα με απλα converter να τα κανω avi αλλα χαλαει πολυ η ποιοτητα.Αυτο που θα ηθελα ειναι καποιο προγραμμα να τα κανω avi 1 να μην χαλαει η ποιοτητα 2 να μην ξεφευγουν πολυ τα mb εχω ακουσει οτι το megui κανει πολυ καλη δουλεια σε codec x264 επειδη το παλευω πολυ καιρο το θεμα αν καποιος γνωριζει καποιο προγραμμα μαζι με tutorials για να το κανω αυτο παρακαλω πολυ ας βοηθησει.
Posted Image