Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Που μπορώ να βρω μαγαζι με japanese weapons(ας ειναι και διακοσμητικα)στην Αθηνα??
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 18:36
παντως θα ηθελα περισσοτερο απο΄λα ενα bokken/bokouto/ξυλινο κατανα
Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2009 - 17:41
το μαγαζί έχει προϊόντα σκοποβολής και airsoft, αλλα έχει και σπαθιά, ομοιώματα, διακοσμητικά κτλ κτλ.
τα replicas που φέρνει είναι καλά πάντως.
είχα δει κάποια που ήταν με σφραγίδα εγγύησης (αλλα έχουν και πάνω από 300 eur) λεπτομέρειες δεν ξέρω.
δεν έχω ψαχτεί ποτε στο θέμα.
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 00:02
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 06:57
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 10:50
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 17:28
το παιδι το αλλο σου ειπε για τιμες τι παιζει..εγω εχω καιρο να παω. ε αφου σου ειπαμε ακριβως που ειναι κανε μια βολτα και ρωτα
οκ αλλα αν οι τιμες ειναι 300 ευρω οπως ειπε το παλικαρι δεν νμζ να παω...
Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2009 - 13:39
Αυτό στην Ομόνοια ήταν το Ελλάς που είχε καεί στα του Δεκεμβρίου. Δεν ξέρω αν έχει ξανανοίξει. Ήταν μαγαζί όπλων και είχε ενα αρκετά κανονικό κατάνα, γυρω στα 900 ευρώ στη βιτρίνα από ότι θυμάμαι.
Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2010 - 16:04
Λοιπον φιλε, μιας και δεν σε κοβω να δινεις 600αρια ευρω για κατανες, σου προτεινω να απευθυνθεις σε ενα μικρο μαγαζι ακριβως απεναντι απο τον σταθμο του τρενου στο Μοναστηρακι...
Ο τυπος περα απο crossbows, οπλα, πεταλουδες, μαχαιρια και αλλα αντικειμενα ειρηνικου concept πουλαει ΚΑΙ κατανες!
Προσωπικα εχω αγορασει 3 απο αυτον, μια traditional Japanese, μια που φερνει περισοτερο σε Κινεζικης προελευσως, αλλα ακομα γαματη, και μια γαματη two handed Dai-Katana κατασπρη με μια ποζερικη κορδελα στην ακρη, η οποια βεβαιως εμαθα μετα οτι ειναι το Bankai ή το Release της Rukia, αλλα δεν πειραζει γιατι ακομα ειναι γαματη εμφανισιακα...
Το ποιο γαματο απο ολα αυτα ομως ειναι το γεγονος οτι αυτες οι κατανες κανανε οχι 300 οχι 100 ουτε καν 50, αλλα 30 ευρω each!
Προφανως οπως καταλαβαινεις δεν κοβουν τριχες οταν πεφτουν πανω τους, δεν κοβουν καλαμια και bonsai on touch, ουτε ειναι να παρεις μια εσυ και μια ο κολλητος σου να παιξετε Samurai, (το χω κανει... η μια απο τις κατανες μοιαζει περισοτερο με μαχαιρι του ψωμιου απο τα πολλα βαθουλωματα στη κοπη) αλλα παρ'ολα αυτα, ειναι γαματες διακοσμητικες, και uber ποζερικες >.<
Btw, ολες οι κατανες ερχονται πακετο με stand ραφιου...
Ελπιζω αυτο να βοηθησε ^_^
Καλες αγορες
p.s.
το Ελλας ειναι κλεφτες, υπεραξια στο επακρο...
μην παρεις απο εκει πραματα, ειναι περισοτερο για τα θυματα τους τουριστες που θελουν καθε λογης αναμνηστικα απο το Greece...
καλυτερα παρε απο Ebay, η απο αλλα μαγαζακια σε εξαρχεια η οπως προανεφερα αυτο στο μοναστηρακι...
Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2010 - 18:59
Υπάρχουν τα απλά κατάνα και αυτά για εξάσκηση που ζητάς και μετα από 70 ευρώ και πάνω έχουν τα καλύτερα τους. Τρομερά. Κάποτε θα πάρω ένα. Γενικώς οι τιμές τους είναι πολύ καλές. Το όνομα του μαγαζιού είναι Έναρξη.
Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2010 - 19:31
Τότε είναι πρακτικά αχρηστο το κατάνα!
Προφανως οπως καταλαβαινεις δεν κοβουν τριχες οταν πεφτουν πανω τους, δεν κοβουν καλαμια και bonsai on touch, ουτε ειναι να παρεις μια εσυ και μια ο κολλητος σου να παιξετε Samurai
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2010 - 19:31
Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2010 - 19:21
Τότε είναι πρακτικά αχρηστο το κατάνα!
:kakaka:
γιατί εσύ τι το θές το κανονικό κατάνα; για να κυνηγάς κατσίκια στο ηράκλειο;
εγώ νομίζω ότι κανείς δεν πουλάει κανονικά κατάνα όλοι διακοσμητικά πουλάνε.
doomfail...πως βρήκες ότι ο πληθυντικός της λέξης κατάνας είναι οι κατάνες;
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 01:50
γιατί εσύ τι το θές το κανονικό κατάνα; για να κυνηγάς κατσίκια στο ηράκλειο;
εγώ νομίζω ότι κανείς δεν πουλάει κανονικά κατάνα όλοι διακοσμητικά πουλάνε.
doomfail...πως βρήκες ότι ο πληθυντικός της λέξης κατάνας είναι οι κατάνες;
Βασικά για να πιάσεις κατσίκα με Katana πρέπει να είσαι κάτι παραπάνω απο ninja:hehehe:.
Παιδια easy για πλάκα το'πα! Όσο για κανονικά katana είναι κομματάκι δύσκολο, αφού θεωρείτε όπλο, αρα θα πρέπει να έχεις κάποιου είδους άδεια για να το αγοράσεις.Μόνο σε καταστήματα όπλων μπορείς να ρωτήσεις, αλλα δε νομίζω οτι και αν βρεις θα το βρείς οικονομικά.
για το κατάνες, ακολουθούμε απλά τη συνταξη για το μπανάνα
η μπανάνα, της μπανανας..
η κατάνα, της κατάνας..
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 11:21
δεν υπάρχει πληθυντικός ....
και η μπανάνα είναι Η μπανάνα...όπως και Η Ποτάνα....
αρκετά βιάζουμε το ελληνικό λεξιλόγιο εδώ μέσα ας αφήσουμε τις ιαπωνικές ήσυχες
στο Ηράκλειο δεν έχει μαγαζιά με κατάνα;
εγώ θέλω ένα ξύλινο κατάνα σαν αυτά που είδα προχθες στο γυμναστήριο.