Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Gantz Live Action Movie

• Please log in to reply
50 replies to this topic

#46 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 16 February 2011 - 21:28

εγώ λέω να το διαβάσεις

#47 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 27 February 2011 - 03:55

subs για το πρώτο μέρος που κυκλοφοράει στο νέτ δε παίζει να έχουμε, έτσι ?

#48 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 27 February 2011 - 23:40

αα σοζ...λαμακία είπα... τελείως fail ... sorry
δες αν τα έχει κάνει κανείς extract από το αγγλικό dub.

#49 g4Ki

g4Ki

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 09 March 2011 - 00:47

Μολις ειδα την ταινια κ μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα...Καμια σχεση με αλλες προσπαθειες live action movies apo anime...
Η πλοκη ηταν αρκετα πιστη στη σειρα κ η ατμοσφαιρα πραγματικα ταιριαζε...Τα εφε ηταν σιγουρα πολυ καλα κ οι ηθοποιοι με επεισαν...
Για τους hardcore fan της σειρας σιγουρα λοιπουν καποιες σκηνες ερωτικες(:canthelp:)...παντως θεωρω οτι ειχε αρκετες βιαιες σκηνες οι οποιες κ ειναι καλα σκηνοθετημενς...
Ελπιζω συντομα να βγει η ταινια με υποτιλους κ αυθεντικο ηχο γιατι το english dub ειναι
αθλιο:smokingg:
Εν τελει πιστευω οτι ειναι μια πολυ καλη προσπαθεια κ σιγουρα ειναι μια ταινια ψυχαγωγικη...Ακομη το τελος μου κινησε το ενδιαφερον κ σιγουρα θ δω την δευτετη ταινια οταν αυτη βγει....:thatsit:

#50 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 22 March 2011 - 22:44

Για καποιο λογο μολις ακουσα για τη ταινια ο Kanata Hongo μου ηρθε απευθειας στο μυαλο για το ρολο του Nishi..

Ειναι να εχεις το look του ψυχακια...

#51 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 15 November 2011 - 17:31

I had multiple Organtzms watching the movies...εντάξει ήταν πολύ καλή, η δεύτερη ήταν ακόμη καλύτερα δεν ξέρω βέβαια κατα πόσο το τέλος πρόδιδε το τέλος του Manga πάντως κατάλαβα πολλά για το manga και τη γενικότερη ιστορία του GANTZ.