Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Seiken no Blacksmith

• Please log in to reply
30 replies to this topic

#16 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2009 - 17:04

Καλούστικη εντύπωση μου άφησε για πρώτο επεισόδιο...η celcy είναι λίγο fail με το cambel knight και cambel knight again......

#17 Andoryu

Andoryu

I did it for the lulz

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2009 - 20:44

Το Seiken No Blacksmith το πέτυχα χθες και το είδα σήμερα.Γενικά μου αρέσουν τα Fantasy Adventure anime με Medieval Setting οποτε μόλις είδα την πρώτη σκηνή κατάλαβα οτι λογικά θα μου αρέσει.
Κι έτσι κι έγινε.Το πρώτο επισόδειο ήταν μια καλή εισαγωγή στον κόσμο της σειράς και οι χαρακτήρες είναι συμπαθητικοί και με ωραίο σχέδιο.
Επίσης το animation είναι πολύ καλό με εξαιρετικές μάχες!Μιας και η σειρά ειναι 12 επισόδεια μόνο ελπίζω να έχει καλη υπόθεση και να προλάβει να την αναπτύξει και παράλληλα να έχει δράση.Και άμα στο τελος αποδειχθεί πολύ καλο anime, και δεύτερη season!
(Τα OP και ED ειναι αρκετά καλα και σε παρουσίαση και σε τραγούδια, μου αρέσει πολυ η σκηνή στο OP που συγκρούονται ο blondie με την Cecily στις φωτιές!)

Ότι κι αν γίνει πάντως αυτό το anime σίγουρα θα το παρακολουθήσω!
There was a SIG here...but it's gone now... Okay lame SH reference, there was no sig here...but there will be soon-ish one day:hero:

#18 Keiki

Keiki

Your average weirdo

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2009 - 21:22

Ενδιαφέρον το καινούργιο κατασκεύασμα τις Manglobe, για πρώτο επεισόδιο δεν ειναι κακό, αν και η Cecily με εκνευρίζει κάπως. Αναμένω την συνέχεια.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#19 Silmarien

Silmarien

Anime Fan

• Members
  • 133 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2009 - 20:08

Καλούστικη εντύπωση μου άφησε για πρώτο επεισόδιο...η celcy είναι λίγο fail με το cambel knight και cambel knight again......

Agreed! Πρήζει απίστευτα η κοπελιά. Σαν σειρά βέβαια φαίνεται αξιόλογη. Το σενάριο καλό με πολλή δράση. Μάλλον θα μπει και στην δική μου to watch λίστα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#20 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2009 - 21:47

Είχα αρκετές προσδοκίες για την σειρά, αλλά απογοητεύτηκα πλήρως..

Spoiler:

Ελπίζω να διορθωθεί κάπως η πλοκή στα επόμενα eps..

#21 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 12:50

Βσκ το πως έκανε το σπαθί μια χαρά μου άρεσε(τη σκτ,αφούγια blaskmith λέει ο τίτλος,τι ήθελες καναν σιδερα με την βαριά?:oo:)

Το επόμενο πότε βγαίνει?

#22 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2009 - 10:57

Βσκ το πως έκανε το σπαθί μια χαρά μου άρεσε(τη σκτ,αφούγια blaskmith λέει ο τίτλος,τι ήθελες καναν σιδερα με την βαριά?:oo:)

Εμ.. Βασικά ναι.. Περίμενα να είναι πιο πιστό στο fantasy κόσμο.. Να έφτιαχνε τα σπαθιά όπως οι κλασσικοί blacksmiths και απλά να έβαζε την μαγία είτε στην λαβή, είτε στην λάμα του σπαθιού.. Μου φαίνεται λίγο χαζό να σπάει το σπαθί στην μέση της μάχης και να το φτιάχνει επιτόπου βάσει ενός spell. Μου φάνηκε λίγο χαζό και πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα είναι αρκετά προβλέψιμο.. Στις μάχες θα σπάνε τα σπαθιά και ο Luke χρησιμοποιώντας το spell θα προσπαθεί να τα φτιάχνει επιτόπου, ενώ το party του θα προσπαθεί να του κερδίσει χρόνο..

#23 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2009 - 18:17

Manglobe... WTF?

Απόλυτα generic plot, το ίδιο και το premise (πέρα ίσως, αααας πούμε, από το όλο blacksmith-ing thing... εγώ πάντως νομίζω ότι απλά alchemy έκανε ο τυπάς :P )

Εκνευριστικός Lead character, μέτριο character design. Το μόνο κάπως καλό είναι τα υψηλά σχετικά, production values.

Του δίνω άλλο ένα επεισόδιο και μετά drop.

PS. Καλά η cecil δεν υποτίθεται ότι θα απασχολούσε το τέρας μέχρι να φτιάξει ο άλλος το σπαθί? Και αντί να το κάνει αυτό απλά είχε χαζέψει βλέποντας τον άλλον. Και άντε αυτή χάζεψε, το τέρας το πιάσανε οι ευγένειες και δεν ήθελε να διακόψει την όλη φάση? :P

#24 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 14:01

Manglobe... WTF?

Απόλυτα generic plot, το ίδιο και το premise (πέρα ίσως, αααας πούμε, από το όλο blacksmith-ing thing... εγώ πάντως νομίζω ότι απλά alchemy έκανε ο τυπάς :P )

actually, me too

Του δίνω άλλο ένα επεισόδιο και μετά drop.

ειλικρινά, περιμένεις να βελτιωθεί? εγώ όχι.

PS. Καλά η cecil δεν υποτίθεται ότι θα απασχολούσε το τέρας μέχρι να φτιάξει ο άλλος το σπαθί? Και αντί να το κάνει αυτό απλά είχε χαζέψει βλέποντας τον άλλον. Και άντε αυτή χάζεψε, το τέρας το πιάσανε οι ευγένειες και δεν ήθελε να διακόψει την όλη φάση? :P

εδώ πέρα χωράνε διάφορες θεωρίες περί φαλλικού συμβόλου, αποτυχημένου σεναρίου, κάλου στον εγκέφαλο (της παραγωγής) και ευπιστίας δικιάς μου και δικιά σου που κάναμε την ίδια σκέψη, ενώ περιμέναμε κάτι πιο σοβαρό

Spoiler: ep 2

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#25 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 15:39

Απογοητευτηκα, δε με κρατησε καθολου, drop και αμα ακουσω οτι βελτιωνεται βλεπουμε.

qzMHWHd.png

#26 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 18:48

εδώ πέρα χωράνε διάφορες θεωρίες περί φαλλικού συμβόλου, αποτυχημένου σεναρίου, κάλου στον εγκέφαλο (της παραγωγής) και ευπιστίας δικιάς μου και δικιά σου που κάναμε την ίδια σκέψη, ενώ περιμέναμε κάτι πιο σοβαρό

Spoiler: ep 2

:hahaha:Εγραψες
Μαλλον για το πρωτο επ λεει οποτε θα το εχει ηδη παρατησει εγω θα περιμενω και της επομενης βδομαδας να δω την καινουργια χαρακτηρα αν και τωρα δεν αλλαξει κατι παει ολοταχως για drop.
[SIGPIC]Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#27 Keiki

Keiki

Your average weirdo

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 18:54

Μόλις τελείωσα το 2ο επ. και είμαι της ίδια γνώμης με τους προλαλήσαντες, μέχρι στιγμής δεν λέει πολλά εκτός από κλισέ. Για τη ώρα περιμένω κανα δυο ακόμα επεισόδια και βλέπουμε.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#28 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 04:24

ειλικρινά, περιμένεις να βελτιωθεί? εγώ όχι.

Ε, επειδή πολλά anime καμιά φορά ξεκινάνε άσχημα και έχουν βελτίωση αργότερα, είπα να του δώσω ένα ακόμα επεισόδιο...

With that said, τώρα που είδα και το δεύτερο μπορώ να πω: Bad anime is bad. Dropped.

#29 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2009 - 15:52

Εγώ πάλι το droppαρα στα 5-10 πρώτα λεπτά του δεύτερου επεισοδίου :hahaha:
phmava.php

#30 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2009 - 20:06

Το τριτο επ ηταν πιο σρτωτο και καλο απο τα αλλα ομως δεν μου αρεσει που το πανε με την εμφανιση της aria μαλλον θα το αφησω για λιγο και θα δω μετα αναλογα τα σχολια αν θα ασχοληθω μαζι του.
[SIGPIC]Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]