Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Seiken no Blacksmith
Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2009 - 17:04
Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2009 - 20:44
Κι έτσι κι έγινε.Το πρώτο επισόδειο ήταν μια καλή εισαγωγή στον κόσμο της σειράς και οι χαρακτήρες είναι συμπαθητικοί και με ωραίο σχέδιο.
Επίσης το animation είναι πολύ καλό με εξαιρετικές μάχες!Μιας και η σειρά ειναι 12 επισόδεια μόνο ελπίζω να έχει καλη υπόθεση και να προλάβει να την αναπτύξει και παράλληλα να έχει δράση.Και άμα στο τελος αποδειχθεί πολύ καλο anime, και δεύτερη season!
(Τα OP και ED ειναι αρκετά καλα και σε παρουσίαση και σε τραγούδια, μου αρέσει πολυ η σκηνή στο OP που συγκρούονται ο blondie με την Cecily στις φωτιές!)
Ότι κι αν γίνει πάντως αυτό το anime σίγουρα θα το παρακολουθήσω!
Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2009 - 20:08
Agreed! Πρήζει απίστευτα η κοπελιά. Σαν σειρά βέβαια φαίνεται αξιόλογη. Το σενάριο καλό με πολλή δράση. Μάλλον θα μπει και στην δική μου to watch λίστα.Καλούστικη εντύπωση μου άφησε για πρώτο επεισόδιο...η celcy είναι λίγο fail με το cambel knight και cambel knight again......
Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2009 - 21:47
Ελπίζω να διορθωθεί κάπως η πλοκή στα επόμενα eps..
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 12:50
Το επόμενο πότε βγαίνει?
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2009 - 10:57
Βσκ το πως έκανε το σπαθί μια χαρά μου άρεσε(τη σκτ,αφούγια blaskmith λέει ο τίτλος,τι ήθελες καναν σιδερα με την βαριά?
)
Εμ.. Βασικά ναι.. Περίμενα να είναι πιο πιστό στο fantasy κόσμο.. Να έφτιαχνε τα σπαθιά όπως οι κλασσικοί blacksmiths και απλά να έβαζε την μαγία είτε στην λαβή, είτε στην λάμα του σπαθιού.. Μου φαίνεται λίγο χαζό να σπάει το σπαθί στην μέση της μάχης και να το φτιάχνει επιτόπου βάσει ενός spell. Μου φάνηκε λίγο χαζό και πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα είναι αρκετά προβλέψιμο.. Στις μάχες θα σπάνε τα σπαθιά και ο Luke χρησιμοποιώντας το spell θα προσπαθεί να τα φτιάχνει επιτόπου, ενώ το party του θα προσπαθεί να του κερδίσει χρόνο..
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2009 - 18:17
Απόλυτα generic plot, το ίδιο και το premise (πέρα ίσως, αααας πούμε, από το όλο blacksmith-ing thing... εγώ πάντως νομίζω ότι απλά alchemy έκανε ο τυπάς
Εκνευριστικός Lead character, μέτριο character design. Το μόνο κάπως καλό είναι τα υψηλά σχετικά, production values.
Του δίνω άλλο ένα επεισόδιο και μετά drop.
PS. Καλά η cecil δεν υποτίθεται ότι θα απασχολούσε το τέρας μέχρι να φτιάξει ο άλλος το σπαθί? Και αντί να το κάνει αυτό απλά είχε χαζέψει βλέποντας τον άλλον. Και άντε αυτή χάζεψε, το τέρας το πιάσανε οι ευγένειες και δεν ήθελε να διακόψει την όλη φάση?
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 14:01
actually, me tooManglobe... WTF?
Απόλυτα generic plot, το ίδιο και το premise (πέρα ίσως, αααας πούμε, από το όλο blacksmith-ing thing... εγώ πάντως νομίζω ότι απλά alchemy έκανε ο τυπάς)
ειλικρινά, περιμένεις να βελτιωθεί? εγώ όχι.Του δίνω άλλο ένα επεισόδιο και μετά drop.
εδώ πέρα χωράνε διάφορες θεωρίες περί φαλλικού συμβόλου, αποτυχημένου σεναρίου, κάλου στον εγκέφαλο (της παραγωγής) και ευπιστίας δικιάς μου και δικιά σου που κάναμε την ίδια σκέψη, ενώ περιμέναμε κάτι πιο σοβαρόPS. Καλά η cecil δεν υποτίθεται ότι θα απασχολούσε το τέρας μέχρι να φτιάξει ο άλλος το σπαθί? Και αντί να το κάνει αυτό απλά είχε χαζέψει βλέποντας τον άλλον. Και άντε αυτή χάζεψε, το τέρας το πιάσανε οι ευγένειες και δεν ήθελε να διακόψει την όλη φάση?
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 15:39
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 18:48
εδώ πέρα χωράνε διάφορες θεωρίες περί φαλλικού συμβόλου, αποτυχημένου σεναρίου, κάλου στον εγκέφαλο (της παραγωγής) και ευπιστίας δικιάς μου και δικιά σου που κάναμε την ίδια σκέψη, ενώ περιμέναμε κάτι πιο σοβαρό
Spoiler: ep 2
Μαλλον για το πρωτο επ λεει οποτε θα το εχει ηδη παρατησει εγω θα περιμενω και της επομενης βδομαδας να δω την καινουργια χαρακτηρα αν και τωρα δεν αλλαξει κατι παει ολοταχως για drop.
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 04:24
ειλικρινά, περιμένεις να βελτιωθεί? εγώ όχι.
Ε, επειδή πολλά anime καμιά φορά ξεκινάνε άσχημα και έχουν βελτίωση αργότερα, είπα να του δώσω ένα ακόμα επεισόδιο...
With that said, τώρα που είδα και το δεύτερο μπορώ να πω: Bad anime is bad. Dropped.
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2009 - 15:52