Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Miracle Train ~Ōedo-sen e Yōkoso~

• Please log in to reply
17 replies to this topic

#1 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 03:17

Miracle Train ~Ōedo-sen e Yōkoso~

Posted Image

Mετά τις χώρες bishonen τις οποίες παρουσίαζε το Hetalia τώρα και οι σιδηροδρομικές γραμμές έρχονται στην οθόνη μας.:hahaha:

Η μεταφορά σε anime του Miracle Train, που έχει ως θέμα την ανθρωπόμορφη παρουσίαση σταθμών τρένου του Tokyo, θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην Ιαπωνική τηλεόραση τον Οκτώβριο. Οι νεαροί χαρακτήρες έχουν όλοι ονομασίες και είναι εμπνευσμένοι γενικότερα με βάση πολλούς πολυπληθείς σιδηροδρομικούς σταθμούς του Tokyo. Ένα web manga και ένα novel έχουν αρχίσει ήδη να προβάλλονται από τον Μάρτιο.

Οι χαρακτήρες του anime εμπνευσμένοι από την γραμμή Ōedo είναι Fumi Roppongi (Kenn), Rintarō Shinjuku (Ryotaro Okiayu), Izayoi Tsukishima(Daisuke Ono), Iku Shiodome(Yuuki Kaji), Saki Tochō (Tomokazu Sugita) , και Itsumi Ryōgoku(Masakazu Morita).

Ο αριθμός των επεισοδίων προβλέπεται να είναι 12. Προσωπικά έχω τρελή περιέργεια να δω τι εχουν στο μυαλό τους να φτιάξουν.Μη με ρωτάτε τι σκοπεύουν να κάνουν οι σταθμοί το ίδιο περιμένω και εγώ να δω:P.Προφανώς οι παραγωγοί (Kasai Ken`ichi, Tsunaki Aki, Yumeta Company) σκέφτηκαν ότι εφόσον το concept bishonen ως χώρες έπιασε γιατί όχι και το concept με τις σιδηροδρομικές γραμμές? Αν κρίνω πάντως από τις pic μόνο και μόνο για το eye candy και το fangirling της υπόθεσης αξίζει μια ματιά. (και τα όμορφα εγκεφαλικά κύτταρα όμορφα καίγονται)

Posted Image

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 22 Σεπτέμβριος 2009 - 10:26

#2 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 03:41

Oh ze bishounen...Oh ze eyecandy...Oh ze nosebleed...

*Iri-chan δεν μας βλέπω να τη βγάζουμε καθαρή, this anime will be the death of us...And what a glorious death that might be...*

xbJ3b2w.jpeg

#3 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 12:11

Για καποιο λογο 8ελω να το δω κ εγω αυτο...:hihi2: Το ολο κονσεπτ προβλεπετε για γελιο... Ελπιζω... Ο_ο"

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#4 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 01:50

Well το πρώτο επεισόδιο έχει βγει εδώ και κάτι μέρες. Από subs μέχρι στιγμής μόνο Horrible Subs βλέπω να υπάρχουν.

Σε γενικές γραμμές χαριτωμένο. XD Του bishonen το κάγκελο γίνεται, γούτσου γούτσου ατμόσφαιρα (Roppongi station get!) και σε γενικές γραμμές για όσες και όσους θέλουν κάτι ανάλαφρο για να περάσουν την ώρα τους.

Α btw δεν είναι yaoi. (Αν και εγώ έπιασα κάτι vibes ανάμεσα σε Roppongi και Ryougoku)

Επίσης πολύ χαριτωμένα είναι τα opening και ending του.

#5 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 02:01

Shinjuku is MINE!:lovulovu:

Εντάξει καλούλι και γλυκούλι...Παθαίνεις μια υπογλυκαιμία από τα bishounen και παράλληλα μαθαίνεις χρήσιμες (?) πληροφορίες για τις γραμμες του μετρό στο Τόκυο...Μαθαίνω παίζοντας ένα πράγμα...

Πάντως κρίμα που δεν είναι yaoi...It had potential...:P

xbJ3b2w.jpeg

#6 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 08:01

Α btw δεν είναι yaoi.

Ίσως να δώσω μια ευκαιρία στην σειρά εφόσον δεν είναι yaoi, αλλά η ιδέα και μόνο πως έχει bishonen με αποθαρρύνει ελαφρώς! :hahaha:
(Ιri και mono μην πέσετε να με φάτε! :stubborn:)
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#7 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 12:02

Iri chan γιατί ο Matu-san νομίζει ότι θα πέσουμε να τον φάμε?:hmmm: Του ανέφερες εσύ τίποτα για τα μυστικά μας σχέδια να εξοντώσουμε όσους δεν βλέπουν yaoi? Εγώ δεν είπα τίποτα, ορκίζομαι~!

xbJ3b2w.jpeg

#8 Keiki

Keiki

Your average weirdo

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 12:21

Το είδα και αυτό, οι bishounen δε με πειράζουν στο ελάχιστο, αυτο που δε μου έκατσε όμως είναι ο ρυθμός του, κάπως αργό. Ελπίζω σε ποιο σπιρτόζικα επεισόδια μελλοντικά.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#9 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 12:46

Mα φυσικά είναι αργό. Δεν μπορείς να θαυμάσεις τα bishonen με ηρεμία και κατάλληλη ψυχική κατάσταση αν τρέχει το anime.

Mono μπορεί να μην είναι yaoi αλλά όπως έχω ξαναπεί είναι όλα θέμα οπτικής γωνίας και πολλά πράγματα επιδέχονται πολλαπλών ερμηνειών. Όπως το βαθύτερο νόημα πίσω από το ότι τα bishonen είναι σιδηροδρομικοί σταθμοί (α ρε /a/ μας έχεις κάψει.)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 08 Οκτώβριος 2009 - 13:47

#10 Keiki

Keiki

Your average weirdo

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 12:55

Mα φυσικά είναι αργό. Δεν μπορείς να θαυμάσεις τα bishonen με ηρεμία και κατάλληλη ψυχική κατάσταση αν τρέχει το anime.

Mono μπορεί να μην είναι yaoi αλλά όπως έχω ξαναπεί είναι όλα θέμα οπτικής γωνίας και πολλά πράγματα επιδέχονται πολλαπλών ερμηνειών. Όπως το βαθύτερο νόημα πίσω από το ότι τα bishonen είναι σιδηροδρομικοί σταθμοί (α ρε /a/ μας έχεις κάωει.)

:hahaha::hahaha::hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#11 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 13:36

Mono μπορεί να μην είναι yaoi αλλά όπως έχω ξαναπεί είναι όλα θέμα οπτικής γωνίας και πολλά πράγματα επιδέχονται πολλαπλών ερμηνειών. Όπως το βαθύτερο νόημα πίσω από το ότι τα bishonen είναι σιδηροδρομικοί σταθμοί (α ρε /a/ μας έχεις κάωει.)

Ναι, αν σκεφτείς τα τραίνα που μπαινοβγαίνουν στους σταθμούς :himitsu:

Βέβαια ειδικά τον Roppongi δεν τον φοβάμαι...
Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#12 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2009 - 10:25

ένα πράγμα έχω να πω
ΜΙΑΜ!
τι κρίμα που δεν είναι yaoi όμως!~

Δημοσιευμένη  εικόνα

#13 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 17:08

θα δώ τώρα τα πρώτα επεισόδια πιο πολύ με την ελπίδα ότι θα γίνει dorama με ikemen.

#14 Keiki

Keiki

Your average weirdo

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 17:16

Πάντως το 2ο μου άρεσε πιο πολύ, μαλλον θα το κρατήσω στην λίστα μου.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#15 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 18:11

εντάξει είναι ευρηματικός ο τρόπος που παρουσιάζουν τους σταθμούς
και απλά αν αυτό το anime πετύχει και πουληθεί στο εξοτερικό
θα είναι σημαντικό για τον τουριστμό στην Ιαπωνία
αφού έτσι με απλό τρόπο μαθαίνεις τι βρίσκεται κάθε τι που μπορεί να
σε ενδιαφέρει. Έτσι αμέσως από τα πρώτα επεισόδια γνωρίζεις
τι υπάρχει σε κάθε σταθμό και για ποιο λόγο να τους επισκεφθείς

ειναι πραγματικά ευρηματικό έχω ενθουσιαστεί με όλη τη φάση
όχο μονο για τουριστικούς λόγου αλλά και επειδή αυτή η σειρά κάνει
το fungilr μέσα μου να χαίρετε. :) :)

στο πρώτο επεισόδιο άκουσα remix του Kelly watch the stars των Air ή είναι ιδέα μου;