Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

"Shin-chan" Author Yoshito Usui (1958-2009)


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Mr. Brightside

Mr. Brightside

    Le secret du Roi

  • Members
  • 425 posts

Posted 20 September 2009 - 22:28

Ζητω συγγνωμη αν εχει ηδη αναφερθει, αλλα μολις το εμαθα και εχω φαει ενα καποιο σοκ.

Yoshito Usui, creator and author of the long-running manga series Crayon Shin-chan, was found dead on September 20th at Mt. Arafune in Japan.

He had left for a day-long hiking trip to Gunma Prefecture on September 11th, and was missing for several days before his body was found and identified by authorities on Sunday.

The future of the Shin-chan manga is "to be determined", according to the editorial staff at Futabasha's Manga Town magazine.


http://http://news.toonzone.net/articles/31157/shin-chan-author-yoshito-usui-1958-2009

#2 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

    Anime Professional

  • Members
  • 1,005 posts

Posted 21 September 2009 - 11:44

R.I.P. :bye2:
To Shin-Chan είναι ένα από τα πιο αστεία animations που έχω δει. Θυμάμαι κάθε Σ/Κ όταν ήμουν μικρός ξυπνούσα 06:30 το πρωί για να το δω, και πραγματικά τους ξυπνούσα όλους από τα γέλια.
Κρίμα...

oR4yYRl.gif