Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Candy Candy


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 QueenofHearts

QueenofHearts

    Royalty

  • Members
  • 577 posts

Posted 16 September 2009 - 21:05

Posted Image



Θα θέλαμε με το CandyinGreekProject να σας ενημερώσουμε πως ανεβάσαμε το manga της Candy! Πληροφορίες για το πού μπορείτε να το βρείτε έχει εδώ http://thecandyingreekproject.blogspot.com/

H Κάντυ δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις αφού πρόκειται για ένα από τα κλασσικά shojo manga της δεκαετίας του 70 που έγινε και πολύ πετυχημένο anime. H έκδοση που παρουσιάζουμε είναι αυτή που είχαμε στην Ελλάδα στο τέλος της δεκαετίας του 80. Έτσι έχει μερικές ιδιαιτερότητες αφού μας ήρθε μέσω Ιταλίας και οι φίλοι μας οι Ιταλοί αποφάσισαν να αλλάξουν αρκετά την ιστορία και τη μορφή του. Στην αρχική (ιαπωνική) έκδοση αλλά και στις λοιπές ασιατικές και ευρωπαϊκές εκδόσεις της εποχής είναι ασπρόμαυρο και χωρισμένο σε 9 τόμους. Οι Ιταλοί αποφάσισαν να το χρωματίσουν και να το χωρίσουν σε μικρότερες ενότητες προκειμένου να υποστηρίξουν την έκδοσή του σαν περιοδικό ποικίλης ύλης για κορίτσια (και όχι μόνο). Επειδή όμως είναι κι αυτοί περίεργος λαός και δεν τους άρεσε το τέλος που έδωσε η συγγραφέας Κυόκο Μιζούκι, αποφάσισαν να το συνεχίσουν από μόνοι τους. Έτσι λοιπόν η ιστορία της Κάντυ δεν σταματά στο τεύχος 84 που είναι περίπου το τέλος που είδαμε και στο κινούμενο σχέδιο, αλλά συνεχίζεται για 41 ακόμα τεύχη, 125 στο σύνολο. Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι εμφανής, καθώς στα ιταλικά τεύχη η ιστορία αλλά και τα σχέδια δεν είναι της ποιότητας των ιαπωνικών. Επειδή όμως και τα 2 είναι μέρος των αναμνήσεών μας, τα ανεβάσαμε όλα. Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως, για άγνωστο λόγο, κάποιες σελίδες από το ιαπωνικό manga δεν υπάρχουν στην ιταλική έκδοση.

Ελπίζουμε να σας αρέσει!

:ureshii:

#2 Tea-chan

Tea-chan

    Don't Lose Your Way

  • Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 16 September 2009 - 21:15

Hya! Candy!:wooi2:

Μπράβο παιδιά, πολύ καλή δουλειά. Μόλις κατέβασα και τα επεισόδια από AnimeClipse και θα πάνε πακέτο με τα δικά σας. :)

Posted Image


#3 rezeero

rezeero

    untitled ftw

  • Members
  • 23 posts

Posted 16 September 2009 - 21:35

Άντε καλή μας ανάγνωση!!!
srs bzns --> Posted Image

#4 QueenofHearts

QueenofHearts

    Royalty

  • Members
  • 577 posts

Posted 16 September 2009 - 21:36

Thanks Tea!! Για όσους δεν αντέχουν την ιδέα του χρωματιστού manga πάντως έχουμε και links για μεταφρασμένα στα Αγγλικά και τα Γαλλικά με το κανονικό ασπρόμαυρο layout!!

#5 lyllee

lyllee

    Starting...

  • Members
  • 4 posts

Posted 16 September 2009 - 21:42

Ε, καλά, αυτά τα έχουμε βρει εδώ και καιρό. Η ουσία είναι να βγει μια ακρη πια με την Candy και τα δικαιώματά της.