Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

日本語能力試験2009 Εξετάσεις Ιαπωνικών 2009

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
132 replies to this topic

#1 shihou-chan

shihou-chan

Anime Fan

• Members
  • 142 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2009 - 10:28

Από σήμερα ξεκινούν οι αιτήσεις για τις εξετάσεις που θα λάβουν μέρος τον Δεκέμβρη 6 του μηνός, στην Ιαπωνική γλώσσα!:joyful:
Οι αιτήσεις είναι μέχρι τις 25 Σεπτέμβρη, στον Ελληνοιαπωνικό σύνδεσμο, Ομήρου 32(κοντά στο μετρό Πανεπιστήμιο). Θα χρειαστήτε 2 φωτογραφίες και τα εξέταστρα όπου είναι γύρω στο 50ευρω. (ακριβή τιμή για κάθε επίπεδο θα μάθω το βραδάκι και θα σας γράψω).
:hi:Λοιπόν?Ποιοι θα δώσουν φέτος? Θα μου άρεσε να συζητάγαμε τον τρόπο προετοιμασίας καθενός για τα πτυχία!
Το μόνο που μένει είναι να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους!!!:congrats:

#2 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2009 - 10:41

καλα που το ειπες, να δωσω τα εξεταστρα. δεν το ειχα σκεφτει καθολου οτιπρεπει να τα δωσουμε απο νωρις

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#3 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2009 - 11:25

Θα δώσω για το 3.Καλή επιτυχία σε όλους!
Intelligence is nothing without wisdom...

#4 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2009 - 12:04

Θα δώσει η αδερφή μου το 3 φέτος αλλά δεν έχει αρχίσει να διαβάζει καθόλου! Πρέπει να της κάνω σκληρά γυμνάσια γιατί μπορεί να το πάρει αν διαβάσει έστω και λίγο! Εγώ φέτος δε δίνω. Του χρόνου λέω να πάω για το 1 αλλά θέλω και γω να ξεσκιστώ, δεν είναι παίξε γέλασε όπως το πήγα μέχρι τώρα! (Ίσως να πρέπει να διαβάσω και εκείνο το ρημάδι το Byakuyakou κάποια στιγμή, θα βοηθήσει πιστεύω. )
Ανέβηκαν κι άλλο τα εξέταστρα φέτος ε; Χμ... Τέλος πάντων και πάλι από τα Αγγλικά είναι πιο φτηνά. Από του χρόνου μπαίνει και το νέο επίπεδο. Για να δούμε...

#5 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2009 - 15:38

Εγώ ψήνομαι να δώσω για το 2. Όχι ότι θα το περάσω, έτσι για την εμπειρία, και κυρίως για να στρωθώ να διαβάσει λίγο, γιατί τα έχω παρατήσει τον τελευταίο καιρό.

Σε ευχαριστούμε για την πληροφορία shihou-chan

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Namida: 14 Σεπτέμβριος 2009 - 15:44

#6 Shiroi Kiba

Shiroi Kiba

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 17:01

Καλησπέρα σε όλους, μόλις έγινα μέλος κι αυτό είναι το πρώτο μου post. Ήθελα να ρωτήσω, μπορώ να δώσω το 3 κατευθείαν (χωρίς να δώσω το 4 πρώτα);

#7 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 18:07

Καλησπέρα σε όλους, μόλις έγινα μέλος κι αυτό είναι το πρώτο μου post. Ήθελα να ρωτήσω, μπορώ να δώσω το 3 κατευθείαν (χωρίς να δώσω το 4 πρώτα);

Καλώς όρισες!

Φυσικά και μπορείς! Κι εγώ είχα δώσει το 3 κατευθείαν, χωρίς να δώσω το 4.
Τίποτα δεν σε υποχρεώνει να τα δώσεις με τη σειρά. Εξαρταται μόνο και μόνο από τις δυνατότητές σου και το κάτα πόσο καλά εχεις προετοιμαστεί.

Εγώ ξαναδίνω το 3.

Εσύ βρε Namida...πώς πας φέτος για το 2 ξυπόλητος στ' αγκάθια? Εχεις προετοιμαστεί καθόλου? Οι εξετάσεις για το 2 είναι...η σφαγή του Δράμαλη-dono....

#8 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 19:20

μετα απο πολυ καιρο απουσιας ειπα να ξαναμπαινω στο αγαπητο σιτε.και ναι θα μαι και γω φετος στις εξετασεις για το 4ο kyu

#9 mstam

mstam

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 23:02

και εγω δινω το 4...δεν εχω διαβασει πού καλά εως καθόλου....:). Που πιστευετε οτι πρεπει να δωδ παραπανω εμφαση για να το περάσω? Επίσης ποσο κοστιζει η εγγραφη για το 4ο?

#10 Adult Child

Adult Child

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 23:23

Και γω για το 4ο θα δωσω και γραφτηκα σημερα.Ειναι 46 €.Απ οτι ειδα στο φυλλαδιο χρειαζεται να ξερεις 100 περιπου καντζι και 800 λεξεις.Οριστε και το σχετικο λινκ http://www.jlpt.jp/e/about/content.html Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι σε κανενα απο τα 4 διπλωματα δεν εχει προφορικη εξεταση!!:kill4u:Αυτα...Καλη επιτυχια σε ολους!!:ureshii:
Spoiler:
I'll show what I can do with my little harmless origami...

#11 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2009 - 00:16

150 kanji περιπου.αντε ναι σε ολους.το δυσκολο πιστευω θα ναι το ακουστικο κομματι μιας και το ακους μονο μια φορα

#12 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2009 - 11:42

...... Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι σε κανενα απο τα 4 διπλωματα δεν εχει προφορικη εξεταση!!:kill4u:Αυτα...Καλη επιτυχια σε ολους!!:ureshii:

Μη το πεις ούτε του παπά! Αμα είχανε και προφορικά, καήκαμε! Θα πρεπε να φερνουνε γιαπωνέζους εξεταστές στην Αθηνα. Και που θα τον πας να μείνει τον γιαπωνέζο εξεταστή στην Αθήνα? Hotel-Λούση στην πλατεία Βάθη? Ο γιαπωνέζος εξεταστής θα θέλει Hilton! Και με τι του το πληρώνεις το Hilton του γιαπωνέζου εξεταστή? Με τα δυό τα πίσω τα χρυσά τα δόντια? Οχι, παίρνεις δάνειο!

Καλύτερα που είναι ετσι, μη το συζητάς και μη τους δίνεις ιδέες!

Και πάλι καλά που θα βάλουνε και ενα ενδιαμεσο πτυχίο στο 3 και στο 2, να προετοιμαζόμαστε σαν ανθρωποι και να εκλογικεύεται η απόσταση σε αυτά τα 2.
Πως και πως το περιμένω.

#13 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 01:09

Εσύ βρε Namida...πώς πας φέτος για το 2 ξυπόλητος στ' αγκάθια? Εχεις προετοιμαστεί καθόλου? Οι εξετάσεις για το 2 είναι...η σφαγή του Δράμαλη-dono....

Έκανα πέρσι ιδιαίτερα, και θα συνεχίσω πάλι από Οκτώβρη. Πιο πολύ με τα κάντζι έχω πρόβλημα, αλλά λέω να το παλέψω, έχω ακόμα χρόνο

#14 shihou-chan

shihou-chan

Anime Fan

• Members
  • 142 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2009 - 02:03

Σήμερα τελευταία μέρα εγγραφών! Όποιος δεν πρόλαβε να πάει οπωσδήποτε να γραφτεί!Ναι?:ureshii:
Τιμές ανά επίπεδο...
4-46ευρώ
3-47ευρώ
2-48ευρώ και
1-49ευρώ
Το 4 είναι μια χαρά! Αν πάρεις τα παλιά τεστ και αρχίσεις να τα κάνεις θα δεις ότι τα πάντα επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά οπότε σου μένουνε κάποια στιγμή.
Πάνω κάτω το ίδιο ισχύει και για το 3 παρόλο που είναι η διπλάσια ύλη!
Θέμα διαβάσματος και στρατηγικής είναι! Μην μασάτε!!! :congrats:

#15 shihou-chan

shihou-chan

Anime Fan

• Members
  • 142 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2009 - 14:01

Χμμμ...Αύριο 1 Οκτώβρη και μας μένουν 2μήνες και 6 μέρες ακριβώς μέχρι τις εξετάσεις!:knock-knock:
Πώς πάμε από προετοιμασία?:gotit: