Spoiler:
Ελα μωρε, λεπτομεριες στα manga Της kaori yuki τα φυλλα αλλαζουν σαν τα πουκαμισα
Και αυτο το εχω συνηθισει
Just a fetish, dont pay much attention, Μαλλον εννοει να τον κανει Guignol στις διαταγες του.Παντως εμενα μου τη σπαει το γατι.
Εμενα το ολλο story με τη βασιλισσα μου θυμιζει pirates of the caribbean "the dutchman must always have a captain".Καπως ετσι και εδω, the castle must always have a queen.
Οκ πέρα από τις εξελίξεις θα πώ κάτι το οποίο πραγματικά με φρίκαρε. Παρατήρησε κανείς ότι ο Lucille αναφέρεται ως υποψήφιος για βασίλισσα? Όχι βασιλιάς αλλά βασίλισσα. Είχα την εντύπωση ότι ο Lucille ήταν αγόρι εκτός και αν κατάλαβα εγώ κάτι λάθος επί εννέα κεφάλαια. :S Tι θέλει να πει εδώ η mangaka?
Ελα μωρε, λεπτομεριες στα manga Της kaori yuki τα φυλλα αλλαζουν σαν τα πουκαμισα

O Berthie αποδείχτηκε το ίδιο και ακόμη περισσότερο σαλεμένος από ότι νομίζαμε. And what is it with the whole " I ll make you mine" talk?" Ο χαρακτηρισμός chesire cat πάντως του πήγαινε γάντι. XD Οι εκφράσεις του είναι πραγματικά φανταστικές. Θεότρελος και τον λατρεύω.
Και αυτο το εχω συνηθισει

Εμενα το ολλο story με τη βασιλισσα μου θυμιζει pirates of the caribbean "the dutchman must always have a captain".Καπως ετσι και εδω, the castle must always have a queen.