Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Grand Guignol Orchestra - Ningyou Kyuutei Gakudan

• Please log in to reply
29 replies to this topic

#1 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2009 - 11:02

Grand Guignol Orchestra - Ningyou Kyuutei Gakudan

Posted Image

Author & Artist : Kaori Yuki
Year : 2008
Genre : Gender Bender, Horror, Shoujo, Supernatural

Λίγα λόγια για την υπόθεση:

O πανέμορφος τραγουδιστής Lucille και η ορχήστρα του σας προκαλούν σε έναν κόσμο τρόμου και παράνοιας όπου ανθρωπόμορφες μαριονέττες κυνηγούν και καταβροχθίζουν ανθρώπους. Η μυστική Orchestre Royal παίζει ένα ορατόριο μαγείας και ψευδαισθήσεων.

Well Resident Evil meets Agatha Christie meets "Λατέρνα φτώχεια και φιλότιμο" :hahaha:. And it works beautifully! Κλασσική Kaori Yuki από όλες τις απόψεις. Φανταστικό σχέδιο, απρόσμενα twists στην πλοκή, ψυχανώμαλοι χαρακτήρες, μαύρο (κατάμαυρο, κατράμι) χιούμορ, πολιτικός προβληματισμός, μυστήριο και απολαυστικότατη δράση. Η mangaka πλάθει έναν κόσμο όπου η φρικαλεότητα, τα ανθρώπινα πάθη, και η διαστροφή κυριαρχούν. Κάπου μέσα σε όλα αυτά όμως φαίνεται η ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον, η έννοια της ελευθερίας και της συντροφικότητας.

Η σειρά είναι ακόμη on going με τους πρώτους τρείς τόμους να έχουν βγεί Ιαπωνία και τα πρώτα 7 chapters να έχουν μεταφραστεί από Αerandria. Μέχρι στιγμής πρόκειται για μια σειρά πολλά υποσχόμενη σαν πλοκή. Και αν αναλογιστεί κανείς ότι με τα έργα της Kaori Yuki στην χειρότερη περίπτωση δεν προκειται να πεις ποτέ " έχασα την ώρα μου" τότε αυτό είναι απλά Must read!

Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ η να το διαβάσετε on line από εδώ.

Posted Image

#2 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2009 - 23:14

Καπως λιγοτερο μαυρο και διεστραμενο απο οσο το περιμενα αλλα δε πειραζει μου αρεσε αρκετα μεχρι στιγμης pretty much like everything from kaori yuki i have read.

Τα πρωτα 2 chapter ειδικα ηταν τα καλυτερα.Demonic Puppets hunting humans=win.

Απο οτι ειδα στο quality check ηταν το 8ο chapter, αρα σε λιγο βλεπω να το εχουμε και αυτο.

Spoiler:

qzMHWHd.png

#3 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2009 - 23:36

Koίτα μετά το Cain/Godchild είναι σχεδόν σίγουρο ότι όλα τα υπόλοιπα θα σου φαίνονται walk in the park :hahaha: Σοβαρά τώρα, το στοιχείο του humor υπάρχει πολύ έντονο στην συγκεκριμένη δουλειά αν και έχει δείξει αρκετά σκοτεινές καταστάσεις μέχρι τώρα, και έχει προοπτικές για πολύ σκοτεινότερες η σειρά..

Spoiler:

Αναφορικά με την απορία σου τώρα.

Spoiler: chapter 7

#4 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2009 - 00:02

Spoiler:

Και οντως επιασε φοβερο θεμα εδω η sensei, το κατα ποσο ευκολο η δυσκολο ειναι να γινει ενας ανθρωπος "ζωο" και ποσο θα κρατησει τα συναισθηματα του.

qzMHWHd.png

#5 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2009 - 00:25

Spoiler:

#6 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2009 - 02:05

Spoiler:

qzMHWHd.png

#7 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 17:46

Chapter 8 is out in Aerandria site.

Spoiler: 8

#8 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 17:55

Reading it ongoing kills all the fun ffs, 2 μηνες περιπου αφοτου διαβασα το τελευταιο chapter, δε θυμομουν χριστο.

Spoiler:

qzMHWHd.png

#9 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 18:14

Reading it ongoing kills all the fun ffs, 2 μηνες περιπου αφοτου διαβασα το τελευταιο chapter, δε θυμομουν χριστο.

Spoiler:

Spoiler: 8

#10 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2010 - 16:35

Bump

Spoiler: chapter 9

qzMHWHd.png

#11 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2010 - 17:34

Ax!! Kaori Yuki! Like a breath of fresh air!! Και κόντευα να πάθω στερητικό σύνδρομο του Κόμη Κέιν!! Τι τα'θελα και τα πήγαινα τα manga στην Ελλάδα,ε; ε;;;;

#12 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2010 - 17:47

Χειροτερο θα σου γινει το στερητικο συνδρομο με το ενα chapter ανα 2μηνο-3μηνο που μας δινουν οι aerandia :P

qzMHWHd.png

#13 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2010 - 20:13

Το πολύ πολύ να επιτεθώ στο Angel Sanctuary. Έχω πει πως δεν θα το αρχίσω αν δεν αγοράσω όλα τα τεύχη (νομίζω μέχρι τώρα είμαι κάπου στο 11-12)! Για τις πολύ δύσκολες ώρες έχω και το Fairy Cube. Αλλά αυτή η σκοτεινιά του Cain!!

#14 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2010 - 21:11

QueenofHearts πιστεύω πάντως ότι και το Orchestre Royale de Guignols θα σου άρεσε πολύ. Δεν είναι τόσο σκοτεινό όπως το Cain αλλά παρόλαυτά έχει φοβερή ατμόσφαιρα. Βέβαια από ότι καταλαβαίνω από αυτά που λες δεν διαβάζεις scanlations αλλά μόνο manga so that could pose a problem. In that case θαυμάζω την υπομονή σου.

Other than that όμως επειδή εδώ είναι συζήτηση για συγκεκριμένο τίτλο θα παρακαλέσω η συζήτηση να συνεχιστεί είτε στο ανάλογο social group είτε σε thread για το κάθε ξεχωριστά είτε αν κάποιο παιδάκι έχει την όρεξη να φτιάξει ένα thread-αφιέρωμα στην mangaka. :3

Kαι για να πω και εγώ την γνώμη μου για το 9

Spoiler: chapter 9

Eπίσης η σελίδα των Aerandria φαίνεται να έχει πάθει κάτι και να μην κατεβάζει τα chapters. Για όσους έχουν ανάλογο πρόβλημα και δεν είμαι μόνο εγώ ας δοκιμάσουν αυτό το link.

Link fixed thanks for the notice QueenofHearts ^^

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 13 Φεβρουάριος 2010 - 21:38

#15 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2010 - 21:34

Μάλλον έχεις βάλει λάθος link!
To είδα κι εγώ πως έχουν κάποιο πρόβλημα οπότε περιμένω υπομονετικά!

Διαβάζω scanlations. Τα συγκεκριμένα θέλω μόνο σε papercopies!