Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

KPOP

• Please log in to reply
313 replies to this topic

#61 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2010 - 19:13

Μωρέ καλός ο Teddy καλή και η YG family αλλά από τα 10 τραγούδια που θα έχει ένα άλμπουμ τα 5 θα αξίζουν και θα προωθηθούν.

In other news

Νομίζω ότι μόνο οι After School θα είχαν καταφέρει να απαγορευτεί τραγούδι τους από music shows
όχι ότι λέει τίποτα ιδιαίτερο
μάλλον στο I'm gonna break your neck so run βρίσκεται το ζήτημα

Youtube Video

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#62 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2010 - 22:10

Από το YesAsia τα πήρα. Αγοράζω χρόνια ασιατικά CD από το Internet. Είναι καθημερινότητα για μένα πια.

Αυτή τη φωτογράφηση των BEAST (Marie Claire or Vogue Korea δε θυμάμαι καλά) την έχω ολόκληρη. Είναι να πεθαίνεις και με τους 6! *tries to hide nosebleed* I'll buy BEAST's CDs as well when I get more money. :P

I CANT HIDE MY NOSEBLEED!!
Aπο το YesAsia ε?Πολύ καιρό τώρα θέλω να αγοράσω και εγω κανα CD oπότε θα το ψάξω το YesAsia και ευελπιστώ να τα καταφέρω!!!
Θέλω και εγω Beast Cd!!!!!!!!!!Σε ζηλεύω!!!!:emptyonexg1:
Εγώ το πρώτο CD που θα πάρω(όταν έχω και εγω λεφτά βέβαιαΧD) είναι FT Island!!:wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Δημοσιευμένη  εικόνα
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...

#63 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2010 - 11:08

Ξέρετε πότε και άμα θα βγει το live των snsd ??

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kfI_4TVe-JA[/youtube]

#64 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2010 - 14:16

Καλά δεν το πιστεύω αυτό που είδα!!Είναι ΘΕΟΤΡΕΛΟΙΙΙΙ αυτοί οι Κορεάτες!!!Είναι τόσο αστείοι!!Γιαυτό και τους αγαπώ!!:lovulovu:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=TEnvWc1Lxi8[/media]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=GquuNOqbfX8[/media]
Super Junior Breathing Underwater.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#65 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2010 - 15:06

οι U Kiss όσα άλμπουμ έχουν βγάλει;

#66 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2010 - 17:00

ένα ολοκληρωμένο και 2 singles αν θυμάμαι καλά

#67 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 21:51

LOLLI LOLLI LOLLIPOP!!!:hahaha:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=zIRW_elc-rY[/media]
2PM-Again&Again!!:lovulovu:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=cUgReo37ECw[/media]
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#68 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 20:31

άσχετο αλλά προσωπικά νόμιζα ότι αυτό το thread ήταν για να συζητάμε για την k-pop.Μπορούμε να ποστάρουμε απλά βίντεο σαν το "ποιο j-τραγούδι ακούτε τώρα"?

Πέρα από αυτό δεν ξέρω τι έχω πάθει αλλά έχω φάει τρελό κόλλημα με το Y και τον Seungho.Νέος έρωτας ο Seungho και τα χείλια του.Έχει και ωραίες κλείδες.Αν είχε και ωραία πλάτη θα το είχε όλο τα πακέτο.

Από την άλλη δε μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ το καινούριο άλμπουμ και single των Suju.Why why why?Μόνο το Boom μου άρεσε από όλο το cd,το οποίο άκουσα σε επανάληψη γύρω στις 20 φορές για να σιγουρευτώ ότι πραγματικά άκουσα αυτά τα τραγούδια.Ούτε εγώ δε με πίστευα!Κρίμα γιατί είχα σκοπό να ασχοληθώ εντατικά μαζί τους.Μπορεί να ακούσω τα παλιά τους άλμπουμ και να αναθεωρήσω.

#69 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2010 - 20:46

άσχετο αλλά προσωπικά νόμιζα ότι αυτό το thread ήταν για να συζητάμε για την k-pop.Μπορούμε να ποστάρουμε απλά βίντεο σαν το "ποιο j-τραγούδι ακούτε τώρα"?

Πέρα από αυτό δεν ξέρω τι έχω πάθει αλλά έχω φάει τρελό κόλλημα με το Y και τον Seungho.Νέος έρωτας ο Seungho και τα χείλια του.Έχει και ωραίες κλείδες.Αν είχε και ωραία πλάτη θα το είχε όλο τα πακέτο.

Από την άλλη δε μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ το καινούριο άλμπουμ και single των Suju.Why why why?Μόνο το Boom μου άρεσε από όλο το cd,το οποίο άκουσα σε επανάληψη γύρω στις 20 φορές για να σιγουρευτώ ότι πραγματικά άκουσα αυτά τα τραγούδια.Ούτε εγώ δε με πίστευα!Κρίμα γιατί είχα σκοπό να ασχοληθώ εντατικά μαζί τους.Μπορεί να ακούσω τα παλιά τους άλμπουμ και να αναθεωρήσω.

Aφού δεν υπάρχει thread "ποιό Kpop τραγούδι ακούτε" γιατί να μην ποστάρουμε και τραγούδια??Οεοοο??:hahaha:
Θεός ο SeungHo!!!Aν και σπάνια μπορώ να ξεκολήσω τα μάτια μου απο τον Joon για να τον κοιτάξω είναι ο δεύτερος ποιό ωραίος των MblaQ!!Μετά είναι και ο γλύκας Mir!!:lovulovu:

Το album των Suju εγω το βρήκα πάρα πολύ καλό!!Το ξέρεις οτι έχει βγει ως τώρα το best-selling album του 2010!!:congrats:Μπράβο στα παιδια λέω εγώ και στον Lee Teuk μου!!:hahaha:
Κρίμα που δεν σου άρεσε!!Εμένα μου άρεσαν άπειρα το Boom, το Bonamana,το my only girl και το here we go!Αυτά ηταν τα αγαπημένα μου!!Αλλά και ολα σχεδον μου άρεσαν.Ρεσυ ξανα άκουσε το!Ελπίζω να σου αρέσει ποιο πολύ την δεύτερη φορά.!!:ureshii:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#70 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2010 - 23:01

εδω απογοητευτηκα εγω απο το 4ο των suju που ειναι και οι μοναδικοι που με κρατανε στην kpop right now... T.T
f**k you SM, f**k you >:
αν θες την γνωμη μου, μη σε πτοει αυτο και πιαστους απο το sorry, sorry και πισω. καμια σχεση με το Bonamana.
Don't forget the subunits too. Εχουν παρα πολυ καλο stuff και εκει.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#71 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2010 - 10:08

Το album των Suju εγω το βρήκα πάρα πολύ καλό!!Το ξέρεις οτι έχει βγει ως τώρα το best-selling album του 2010!!:congrats:Μπράβο στα παιδια λέω εγώ και στον Lee Teuk μου!!:hahaha:
Κρίμα που δεν σου άρεσε!!Εμένα μου άρεσαν άπειρα το Boom, το Bonamana,το my only girl και το here we go!Αυτά ηταν τα αγαπημένα μου!!Αλλά και ολα σχεδον μου άρεσαν.Ρεσυ ξανα άκουσε το!Ελπίζω να σου αρέσει ποιο πολύ την δεύτερη φορά.!!:ureshii:

Ξεχνάς το άλμπουμ των Big Bang που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.Μάλλον το δικό τους θα αντικαταστήσει το Bonamana στο best-selling album(το λέω βάσει των φαν που είναι εγγεγραμμένοι στο club του καθενός).Άσε που και της Madonna τα άλμπουμ πουλάνε τρελά αλλά εγώ θεωρώ τα τραγούδια της μάπες.Ανέφερα στο προηγούμενο ποστ ότι το άλμπουμ το άκουσα 20 φορές(μετρημένες).Ποτέ δεν ακούω ένα άλμπουμ μία ή δύο φορές(εκτός αν είναι τόσο χάλια που δεν ακούγεται XD).

εδω απογοητευτηκα εγω απο το 4ο των suju που ειναι και οι μοναδικοι που με κρατανε στην kpop right now... T.T
f**k you SM, f**k you >:
αν θες την γνωμη μου, μη σε πτοει αυτο και πιαστους απο το sorry, sorry και πισω. καμια σχεση με το Bonamana.
Don't forget the subunits too. Εχουν παρα πολυ καλο stuff και εκει.

poor you *pats*
Και γω αυτό σκέφτηκα να κάνω.Το Sorry Sorry album το έχω ήδη ακούσει και μου είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις(νομίζω το είχα ξαναπεί στα πρώτα ποστ μου στο thread).Τα sub-units πόσα είναι?

#72 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2010 - 12:48

τρελλαααααααααα :lovulovu: ..παιζει να το έχω ακούσει εκατο μύρις φορες !!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=URawmwA7Mjo&feature=player_embedded[/youtube]

#73 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2010 - 12:51

poor you *pats*
Και γω αυτό σκέφτηκα να κάνω.Το Sorry Sorry album το έχω ήδη ακούσει και μου είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις(νομίζω το είχα ξαναπεί στα πρώτα ποστ μου στο thread).Τα sub-units πόσα είναι?

by all means do, το Bonamana ηταν η πρωτη φορα που δε μου αρεσε κατι απο Suju (;__; )

Τα sub-units ειναι 4. Με χρονολογικη σειρα:

Super Junior KRY (Kyuhyun-Ryeowook-Yesung)
Δημοσιευμένη  εικόνα

Super Junior T (Trot)
Δημοσιευμένη  εικόνα

Super Junior M (Mandarin)
Δημοσιευμένη  εικόνα

Super Junior H (Happy)
Δημοσιευμένη  εικόνα

Οι KRY δεν ειχαν βγαλει individual release, αλλα εχουν καμποσα κομματια σε kdrama soundtracks, good stuff all of them (αν και κοψοφλεβέ μπαλαντες, i think it's obvious if you consider the members involved :P)

Προτεινω επισης να τσεκαρεις τις συμμετοχες των suju στα διαφορα SM Town, μερικα απο τα καλυτερα track τους οπως το Dancing Out και το Tic Toc εκει βρισκονται.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#74 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 16:29

Χαχα τραγουδάνε και trot?Μωρε μπράβο!Αυτό δε περίμενα να το δω.Έχω βρει ήδη κάποια και θα τα ακούσω μόλις τα βρω όλα.Πάντως πέρα από τη μουσική,δε θα ασχοληθώ με τους Suju γιατί είναι στην SM.Άμα αλλάξουν εταιρία θα το σκεφτώ.

#75 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 19:31

Super Junior KRY ? αυτούς πρώτη φορά τους βλέπω
είναι καλοί;