In other news
Νομίζω ότι μόνο οι After School θα είχαν καταφέρει να απαγορευτεί τραγούδι τους από music shows
όχι ότι λέει τίποτα ιδιαίτερο
μάλλον στο I'm gonna break your neck so run βρίσκεται το ζήτημα
Posted 04 June 2010 - 19:13
Posted 04 June 2010 - 22:10
I CANT HIDE MY NOSEBLEED!!Από το YesAsia τα πήρα. Αγοράζω χρόνια ασιατικά CD από το Internet. Είναι καθημερινότητα για μένα πια.
Αυτή τη φωτογράφηση των BEAST (Marie Claire or Vogue Korea δε θυμάμαι καλά) την έχω ολόκληρη. Είναι να πεθαίνεις και με τους 6! *tries to hide nosebleed* I'll buy BEAST's CDs as well when I get more money.
..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..
Posted 05 June 2010 - 11:08
Posted 05 June 2010 - 14:16
Posted 05 June 2010 - 17:00
Posted 07 June 2010 - 21:51
Posted 09 June 2010 - 20:31
Posted 11 June 2010 - 20:46
άσχετο αλλά προσωπικά νόμιζα ότι αυτό το thread ήταν για να συζητάμε για την k-pop.Μπορούμε να ποστάρουμε απλά βίντεο σαν το "ποιο j-τραγούδι ακούτε τώρα"?
Πέρα από αυτό δεν ξέρω τι έχω πάθει αλλά έχω φάει τρελό κόλλημα με το Y και τον Seungho.Νέος έρωτας ο Seungho και τα χείλια του.Έχει και ωραίες κλείδες.Αν είχε και ωραία πλάτη θα το είχε όλο τα πακέτο.
Από την άλλη δε μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ το καινούριο άλμπουμ και single των Suju.Why why why?Μόνο το Boom μου άρεσε από όλο το cd,το οποίο άκουσα σε επανάληψη γύρω στις 20 φορές για να σιγουρευτώ ότι πραγματικά άκουσα αυτά τα τραγούδια.Ούτε εγώ δε με πίστευα!Κρίμα γιατί είχα σκοπό να ασχοληθώ εντατικά μαζί τους.Μπορεί να ακούσω τα παλιά τους άλμπουμ και να αναθεωρήσω.
Posted 11 June 2010 - 23:01
Από την άλλη δε μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ το καινούριο άλμπουμ και single των Suju.Why why why?Μόνο το Boom μου άρεσε από όλο το cd,το οποίο άκουσα σε επανάληψη γύρω στις 20 φορές για να σιγουρευτώ ότι πραγματικά άκουσα αυτά τα τραγούδια.Ούτε εγώ δε με πίστευα!Κρίμα γιατί είχα σκοπό να ασχοληθώ εντατικά μαζί τους.Μπορεί να ακούσω τα παλιά τους άλμπουμ και να αναθεωρήσω.
Posted 12 June 2010 - 10:08
Το album των Suju εγω το βρήκα πάρα πολύ καλό!!Το ξέρεις οτι έχει βγει ως τώρα το best-selling album του 2010!!
Μπράβο στα παιδια λέω εγώ και στον Lee Teuk μου!!
Κρίμα που δεν σου άρεσε!!Εμένα μου άρεσαν άπειρα το Boom, το Bonamana,το my only girl και το here we go!Αυτά ηταν τα αγαπημένα μου!!Αλλά και ολα σχεδον μου άρεσαν.Ρεσυ ξανα άκουσε το!Ελπίζω να σου αρέσει ποιο πολύ την δεύτερη φορά.!!
εδω απογοητευτηκα εγω απο το 4ο των suju που ειναι και οι μοναδικοι που με κρατανε στην kpop right now... T.Tf**k you SM, f**k you >:
αν θες την γνωμη μου, μη σε πτοει αυτο και πιαστους απο το sorry, sorry και πισω. καμια σχεση με το Bonamana.
Don't forget the subunits too. Εχουν παρα πολυ καλο stuff και εκει.
Posted 12 June 2010 - 12:48
Posted 12 June 2010 - 12:51
poor you *pats*
Και γω αυτό σκέφτηκα να κάνω.Το Sorry Sorry album το έχω ήδη ακούσει και μου είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις(νομίζω το είχα ξαναπεί στα πρώτα ποστ μου στο thread).Τα sub-units πόσα είναι?
Posted 14 June 2010 - 16:29
Posted 14 June 2010 - 19:31