Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Halo Legends

• Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2009 - 20:52

Posted Image
Απο IGN:
Microsoft is producing Halo Legends, an anime-style series comprised of seven short films that expand the story behind the wildly popular videogame franchise.

Five production houses in Japan -- Bones, Casio Entertainment, Production I.G., Studio4 C, and Toei Animation -- are handling the animation, while Microsoft's creative staff (Shinji Aramaki, Mamoru Oshii) is handling the approval for the visuals and storytelling, the software maker announced today.

Posted Image

Ειχα παντα απωθημενο να ακουσω τον master chief με ιαπωνικη φωνη :hahaha:.

#2 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2009 - 21:11

Ειχα παντα απωθημενο να ακουσω τον master chief με ιαπωνικη φωνη :hahaha:.

lol αυτό δεν θα περίμενα να το δω ή μάλλον ακούσω ποτέ!
Πέρα από την πλάκα, αφού ανέλαβαν μια τόσο μεγάλη φίρμα ελπίζουμε να του δώσουν τη σημασία που χρειάζεται και να μην το κλαίμε!:wet2:

Τα ονόματα που το αναλαμβάνουν είναι μεγάλα και τρανά, θα το περιμένω εναγωνίως , ως fan του game!:congrats:

#3 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2009 - 07:40

Δεν το περίμενα να δω τον master chief να γίνεται anime με καμία κυβέρνηση!
Αφού το παιχνίδι πουλάει στην Ιαπωνία (και γενικά υπάρχει αποδοχή του 360 στην χώρα) γιατί να μην φτιάξουν και anime?
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#4 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2009 - 09:46

το πρωτο trailer.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=Vh03SR5Sv2U[/media]

#5 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2009 - 10:44

Καλό το τρέηλερ. Ηθελα βέβαια και τις ψαλμωδίες που έχει το Halo , αλλά δεν μπορούμε να τα θέλουμε κι όλα δικά μας..

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#6 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2009 - 22:01

για να δούμε τι θα δούμε.σαν φανατικός παίκτης του Halo(δεν έβαλα κοτζάμ Vista για το Aero) ελπίζω να είναι καλό.το trailer δεν λέει και πολλά(από πλευρά ιστορίας έτσι?) αν και μερικές σκηνές είναι σίγουρα εντυπωσιακές.αρκεί μόνο να μην δείξουν τον Master Chief με τίποτα υπερδυνάμεις ή να ξεφεύγουν από την ιστορία του παιχνιδιού και να το κάνουν κάτι τελείως διαφορετικό από ότι είναι(με έρωτες και ξέρω εγώ τι άλλο)
περιμένοντας και βλέποντας.

#7 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2009 - 02:07

Ε οκ,σαν promo για το gaming franchise θα χρησιμοποιηθεί το anime,τι περιμένετε.

Βέβαια δεν αποκλείω να του ρίξω μια ματιά,Oshii είναι αυτός.

#8 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2009 - 21:23

Βγηκε ενα επ του halo legends το the babysitter αρκετα καλο ηταν αν και περιμενα κατι παραπανω βεβαια εχω παιξει μονο το πρωτο οποτε δεν ξερω πως θα φανει στους φαν παντως θα προτεινα να περιμενετε να βγει καμια καλη εκδοση γιατι αυτη που ειδα εγω ηταν ψιλοαθλια ποιοτητα.
[SIGPIC]Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#9 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2009 - 12:09

Βγήκε και το δεύτερο επεισόδιο, αλλα είναι διαθέσιμο μόνο μέσω xbox live. Οπως διάβασα εδώ τον ερχόμενο Φλεβάρη θα κυκλοφορήσουν τα dvds και blue rays απο τη Warner Bros.

#10 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2010 - 23:14

ένα μικρό δείγμα της σειράς που όλοι μα όλοι περιμέναμε..
δυστυχώς για μερικούς απο εσάς δεν είναι στα Ιαπωνικά
Η ακόμη καλύτερα δείτε εδώ http://www.animenetzone.com/halo-legends-english-dubbed
και πάλι σόρρυ όμως αλλά ...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από legeon: 06 Φεβρουάριος 2010 - 16:28
youtube video is no more

#11 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2010 - 16:31

ντάξει δεν μπορώ να πώ καλά ήταν αλλά πολύ λίγα ρε παιδιά(σε διάρκεια).με 10 και 20 λεπτά τι να απολαύσει κανείς.εγώ εδώ θέλω 30 και πάνω για να απολαύσω κάτι και όχι μόνο τόσο λίγο

#12 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2010 - 19:23

Αν και είμαι sworn enemy αυτού του είδους άνιμε, μπορεί να το παρακολουθήσω μόνο και μόνο επειδή έχω το παιχνίδι και μπορώ να πώ ότι έχω πολύ καλές αναμνήσεις:hiding_something:. Επίσης τα ονόματα που το ανέλαβαν, δεν περίμενα να τα δώ μαζεμένα, οπότε ας πούμε ότι είναι κάτι καλό.

Τελικά τι έχει βγεί, ταινία, σείρα; Και κάτι ακόμα σε τι γλώσσα είναι ;

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#13 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 00:03

Στα εγγλέζικα είναι και δεν είναι ταινία. Είναι πολλές ιστορίες μαζί που δεν συνδέονται αλλα διαδραματίζονται στο σύμπαν του Halo. Το αποτέλεσμα με απογοήτευσε αρκετά, επειδή περίμενα κάτι περισσότερο απο το adaptation ενός τόσο σημαντικού τίτλου.

#14 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 00:30

οντως το περιμενα και εγω πιο epic.
ξεχωρισα μονο το odd one out απο την toei animation (dragonball,one piece) που δε κρυβεται πισω απο το δαχτυλο του και μας δειχνει πως επρεπε να ειναι ολα τα anime adaptions του halo.