Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Beach Party Time

• This topic is locked This topic is locked
193 replies to this topic

#121 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 26 July 2009 - 17:38

Περασα εκπληκτικα στο Beach Party, καναμε παρα πολλα πραγματα, μπηκαμε στη θαλασσα τεσσερις φορες με τις δυο να ειναι μεταμεσονυκτιες, φαγαμε πιτσες και επιδωθηκαμε σε αρκετες καφριλες, ολα αυτα μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες. Χαρηκα πολυ που ξαναειδα παλιους γνωστους που ειχα καιρο να δω (you also know who you are :P ) και μου ειχαν λειψει αλλα και γνωριζοντας αρκετα ατομα που ηξερα μονο ως usernames και αρκετους ακομα που δεν ειναι γραμμενοι στο φορουμ (ή μολις γραφτηκαν αλλα βασιζονται στον αδελφο τους για να γινουν διασημες :himitsu: ). Καλο ηταν επισης που ο Red Pyramid δε μου κρατουσε κακια που του εβρισα την Utena :hahaha: - καποια στιγμη πρεπει να κανω το ποστ στο αντιστοιχο thread επιτελους.

A, και θα σας πω ενα μυστικο αλλα να μεινει μεταξυ μας : Η psofia τρομαζει παρα μα παρα πολυ ευκολα :ureshii:

Ελπιζω να'μαστε καλα να περασω και του χρονου :)

ΥΓ: Ο Ero-sennin ποτε ηρθε ποτε εφυγε χαμπαρι δεν πηρα :oo:

Edited by Adventurer, 26 July 2009 - 17:59.

Posted Image

#122 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 26 July 2009 - 19:56

ΥΓ: Ο Ero-sennin ποτε ηρθε ποτε εφυγε χαμπαρι δεν πηρα :oo:

Ninja είμαι τι περίμενες;

Posted Image

#123 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 July 2009 - 20:04

Toσο ninja που σε μια φαση καθόσασταν αντικρυστά και δεν σε πήρε είδηση.:hahaha:

Επίσης, iristella will you marry me?:congrats::congrats: (mono κανόνισε τι θα πείς!:hahaha:)

Τουλάχιστον τώρα παραδέχεσαι ότι με ποθείς κολασμένα. Αν δεν δω όμως πράξεις ότι με θες για σοβαρό σκοπό το ναι δεν το λέω.
inb4post ότι ο matu με βλέπει και στον ύπνο τουxDDDDDDD

Να παραπονεθώ και εγώ με την σειρά μου για την απουσία fanservice. Ντροπή ρε παιδιά. Τhink of the fangirls too. :nanana:

#124 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 26 July 2009 - 20:28

Να παραπονεθώ και εγώ με την σειρά μου για την απουσία fanservice. Ντροπή ρε παιδιά. Τhink of the fangirls too. :nanana:

Η φωτο με τα 3 απολλωνια κορμια (εστω, δυο απολλωνια κορμια και ενα απολλωνιο μη-πουκαμισο) του anime.gr παραταγμενα στην σειρα περναει απο photoshop αυτη τη στιγμη και θα ανεβει συντομως για οποιον/αν δεν ειδε το θεαμα live. To photoshop επιβαλλεται για να αποφευχθουν extensive nosebleeds φυσικα και οχι για καναν αλλο λογο:8):

#125 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,829 posts

Posted 26 July 2009 - 20:47

Toσο ninja που σε μια φαση καθόσασταν αντικρυστά και δεν σε πήρε είδηση.:hahaha:

Τουλάχιστον τώρα παραδέχεσαι ότι με ποθείς κολασμένα. Αν δεν δω όμως πράξεις ότι με θες για σοβαρό σκοπό το ναι δεν το λέω.
inb4post ότι ο matu με βλέπει και στον ύπνο τουxDDDDDDD

Άντε στην υγειά μας και περαστικά στους νυμφίους. :bike:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=9NNWq66cD-g[/media]
rsrGbGx.gif

#126 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 26 July 2009 - 23:40

]Να παραπονεθώ και εγώ με την σειρά μου για την απουσία fanservice. Ντροπή ρε παιδιά. Τhink of the fangirls too. :nanana:

fanservice υπηρξε αλλα μαλλον δε θες να επεκταθω xD

Να πω και γω με τη σειρα μου οτι ηταν τελεια, αν και επρεπε να φυγω νωρις (παρολο που εφτασα μετα απο 1μιση ωρα σπιτι μου :emptyonexg1:)
Αντε και του χρονου ή και φετος αν γινεται οπως ειπε και η glastenen

Edited by Dxs, 27 July 2009 - 00:33.

Posted Image

#127 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 27 July 2009 - 00:54

πιστεύω όμως ότι η καλύτερη στιγμή ήταν που με έπιασε ο dante και με πέταξε στη θάλασσα όπως είχε υποσχεθεί...

δεν περίμενα ότι θα τα κατάφερνε αλλά τελικά αποδείχθηκε άλλη μία φορά συνεπής...

#128 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 27 July 2009 - 05:03

Τα κοριτσάκια που γρινιάζουνε για απουσία φαν σέρβις να είχανε τα μάτια τους ανοιχτά, too bad :P

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#129 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 27 July 2009 - 10:24

Τα κοριτσάκια που γρινιάζουνε για απουσία φαν σέρβις να είχανε τα μάτια τους ανοιχτά, too bad :P

Οτι πεις Χιονατη..:stubborn:
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#130 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 27 July 2009 - 17:11

Να πω κ εγώ με την σειρά μου ΟΧΙ στην ''Συνωμοσία ενάντια στην Κοτσίδα'' ...
Επίσης εκπληκτικό το ανακάτεμα... περιμένω με αγωνιά να ανοίξω τα μάτια μου κ να δω τους λοιπούς Δολοφόνους κ κοιτάω δεξιά βλέπω 2 κάνω μια αριστερά βλέπω άλλον ενα ...Γκέτο...Σκευτομε μετά την φάτσα του Odin όταν θα άνοιξέ τα μάτια του κ είδε 4 άτομα στην σειρά...:erk:...
Αν εξαιρέσει κανείς τις 2 θαρραλέες και προφανώς μεθυσμένες τουρίστριες που επιδιδόντουσαν σε αγώνα δρόμου στας παραλίας ανάλαφρα ντυμένες (και τις οποίες είδαν μόνο μια μικρή μερίδα των παρευρισκόμενων) δεν υπήρξε funservice εν γένη στο Party...

Επίσης είχα την ευκαιρία να γνωρίσω αρκετούς BlackHoleητες πράγμα το οποίο με χαροποίησε ιδιαίτερα...Με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον :kill4u: άκουσα βέβαια περιγραφές για παλιότερα ''Διαμάντια'' του forum τα οποία όπως κ να το κανείς άλλο να τα ακούς live και άλλο να τα διαβάζεις στο Hall of Fame....

Και επειδή θα Σατανιστώ εάν προχωρήσω σε περετερο λεπτομέρειες σταματάω εδώ λέγοντας πως και εγώ ψηφίζω να το ξανακάνουμε πριν να φύγει το καλοκαίρι....

Spoiler: P.S.

Επίσης να ζητήσω συγνώμη κ διαδικτυακά από την iristella για την λάθος αναφώνηση...Ελπίζω τώρα να με καλέσετε στον γάμο...

Edited by Xa0s, 27 July 2009 - 17:58.

I would likePosted Image for a pet...

#131 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 27 July 2009 - 17:20

Διευκρινισις: με τον όρο φανσέρβις τα κορίτσια αυτού του θρεντ αναφέρονται σε γιαόι φανσέρβις.:himitsu: Τα δασύτριχα στέρνα σας τι να τα κάνουμε σιγά :P

Posted Image

#132 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 27 July 2009 - 17:59

Να πω κ εγώ με την σειρά μου ΟΧΙ στην ''Συνωμοσία ενάντια στην Κοτσίδα'' ...
Επίσης εκπληκτικό το ανακάτεμα... περιμένω με αγωνιά να ανοίξω τα μάτια μου κ να δω τους λοιπούς Δολοφόνους κ κοιτάω δεξιά βλέπω 2 κάνω μια αριστερά βλέπω άλλον ενα ...Γκέτο...Σκευτομε μετά την φάτσα του Odin όταν θα άνοιξέ τα μάτια του κ είδε 4 άτομα στην σειρά...:erk:...

H φατσα του odin αντικρυσε την φατσα της Matsu (ετερης αστυνομου) με μια εκφραση του τυπου:

Posted Image

#133 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 27 July 2009 - 18:05

Διευκρινισις: με τον όρο φανσέρβις τα κορίτσια αυτού του θρεντ αναφέρονται σε γιαόι φανσέρβις.:himitsu: Τα δασύτριχα στέρνα σας τι να τα κάνουμε σιγά :P

Δεν απαντάω γιατί θα παρεξηγηθώ....
Δηλαδη το

P.S.:
Τώρα που το θυμήθηκα δεν ξέρω αν 3 ouber Bishounen γυμνόστηθα αγόρια παρείχαν αρκετό funservise στις κοπέλες αλλά παντός εξέχον μέλος με αξιώματα :hero: πρότεινε κατά λέξη.... ''Ρε παιδιά ελάτε να τραβήξουμε μια Ομαδική''

σου κάνει εσένα για Serious Male Business ????

I would likePosted Image for a pet...

#134 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 27 July 2009 - 18:40

Δεν ξερω τι λετε εσεις για yaoi, με το yuri φανσερβις εμεινα ικανοποιημενος παντως, αν και επρεπε να ησουν στα καταλληλα μερη την καταλληλη στιγμη για να τα πετυχεις :nbleed: Του χρονου θα αναμενουμε περισσοτερα, ne?:blingeye2:
Posted Image

#135 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 27 July 2009 - 18:42

AA Ημουν κι εγω εκει!! Πολυ ωραια ηταν (αν και δεν εκανα μπανακι τελικα).. Γνωρισα κι αλλα παιδια (περασα και πολλα missions στο ff :P )

KAI να ζητησω μια συγγνωμη στο Λαμπροκρατη γιατι δεν τον ειδα παρα μονο οταν εφευγα
ΚΑΙ να παρακαλεσω να μην ανεβουν φωτογραφιες στις οποιες ειμαι με το στομα ανοιχτο (u know who u are :P )

ΚΑΙ να αναφερω κι εγω γι αλλη μια φορα την επικη ατακα "Ελατε να τραβηξουμε μια ομαδικη" και οταν ηρθαν οι πιτσες "ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ EXTRA LARGE?" (η πIτσα :P)

Aν και δυστυχως δεν επαιξα παλερμο γιατι ειχα μολις φυγει.. Ισως αν επαιζα κι εγω να μην σας επαιρνε μονοτερμα ο Prince :P

Συνοπτικα, ηταν πολυ ωραια.. Καλα να μαστε να το ξανακανουμε =)

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler: