Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Beach Party Time

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
193 replies to this topic

#106 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 06:57

Με έφαγες μπαμπέσικα σκουλήκι...... ΚΑΙ το λεγα ΤΟ ΛΕΓΑ ότι ήσουν εσύ. .

Πάντα είμαι εγω:wis:

#107 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 06:59

Επίσης ο Odin έδωσε ρεσιτάλ yaoiσμού, πέσαν προτάσεις του στηλ να τραβήξουμε μια ομαδική και άλλα τέτοια έκφυλα

• Δεν εδωσα ρεσιταλ γιαοισμου,απλα ητο προφανες σε οποιον κοιταγε οτι καποιος απο την παρεα μου την επεφτε ολο το βραδυ:himitsu:
  • Η ομαδικη προταθηκε απο αλλους,οχι απο μενα. Ονοματα μπορει να μην λεμε,αλλα το profile του ειναι αυτο:wis:
  • Καπου εδω θα πρεπει να καταγγειλω (σαν προεδρος της ενωσης κοτσιδοφορων του anime.gr) την συνομωσια και τον διωγμο που υπεστησαν οι συναδελφοι:nanana:
    Οταν ιδρυσω και λεσχη σικ πουκαμισοφορων (σικ) θα καταγγειλω και αυτον τον διωγμο:nanana:
Φυσικα θα ηταν παραλειψη να μην αποδοσουμε respect στον κλειδοκρατορα για το γεγονος οτι ανακυρηχθηκε νικιτης στην καταναλωση πιτσας, παρα τον σκληρο ανταγωνισμο:congrats:

#108 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 07:04

• Καπου εδω θα πρεπει να καταγγειλω (σαν προεδρος της ενωσης κοτσιδοφορων του anime.gr) την συνομωσια και τον διωγμο που υπεστησαν οι συναδελφοι:nanana:
    Οταν ιδρυσω και λεσχη σικ πουκαμισοφορων (σικ) θα καταγγειλω και αυτον τον διωγμο:nanana:

Χρειάζεται μήπως να πούμε πόσοι από τους κοτσιδοφόρους ήταν ένοχοι στις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν?:himitsu: Μάλλον η συνωμοσία ήταν από τις κοτσίδες στους υπόλοιπους.

Plus από που και ως που θα ιδρύσεις λέσχη πουκαμισοφόρων? Αφού δεν φόραγες πουκάμισο απόψε :P

#109 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 07:15

[/list] Χρειάζεται μήπως να πούμε πόσοι από τους κοτσιδοφόρους ήταν ένοχοι στις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν?:himitsu: Μάλλον η συνωμοσία ήταν από τις κοτσίδες στους υπόλοιπους.

Εσυ φαινοσουν υποπτη γι αυτο σε εβγαλαν με τυπικες πλην καθαρες διαδικασιες:ureshii:

#110 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 07:18

Εσυ φαινοσουν υποπτη γι αυτο σε εβγαλαν με τυπικες πλην καθαρες διαδικασιες:ureshii:

Θες μήπως να πεις..... "Εσένα είχα αχτι και σε έβγαλα με αποκλειστικά δική μου απόφαση με την πρωτη ευκαιρία." Εγώ ποτέ δεν ψηφίστικα ως ενοχη.

#111 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 07:21

• Δεν εδωσα ρεσιταλ γιαοισμου,απλα ητο προφανες σε οποιον κοιταγε οτι καποιος απο την παρεα μου την επεφτε ολο το βραδυ:himitsu:
  • Η ομαδικη προταθηκε απο αλλους,οχι απο μενα. Ονοματα μπορει να μην λεμε,αλλα το profile του ειναι αυτο:wis:

Ναι παρανόησις, δεν είπα οτι προτάθηκε απο σένα.. Δεν είναι τυχαίο όμως οτι εσένα κοιτουσε στα μάτια όταν το πρότεινε*:awww:

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#112 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 07:22

Θες μήπως να πεις..... "Εσένα είχα αχτι και σε έβγαλα με αποκλειστικά δική μου απόφαση με την πρωτη ευκαιρία." Εγώ ποτέ δεν ψηφίστικα ως ενοχη.

Αχεμ εγω θυμαμαι αλλον που σε ειχε πρωτοπροτεινει και οι υπολοιποι τον ακολουθησαμε, και αυτος δεν ημουν εγω

#113 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 11:10

Ήρθα και εγώ στο party, πρώτη μου φορά σε meeting (Αθήνας, γιατί έτυχε το πρώτο μου animeeting να ειναι θεσσ..^^;;) και πέρασα πολύ ωραία, γνώρισα πολλά παιδιά, είδα παιδιά που είχα καιρό να δω και μου είχαν λείψει (αν και έλειπαν κάποια που ήθελα πολύ να δω επίσης:himitsu:), το μπάνιο είχε πολύ γέλιο και γενικά ήταν μαμάτα:riiight:! Next time θα κάτσω και παραπάνω!
It was nice to meet you guys!!!:gotit:
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#114 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 12:01

Τελικα περασαμε πολλυ ωρεα και μαζευτηκε αρκετος κοσμος ((αν και δεν το περιμενα)) επισης γνoρισα και καινουργια ατομα και αυτο ειναι ενα ακομα +,,μονο στην αρχη ηταν λιγο βερετα που προσπαθουσαμε εγω και ο matu να προσελκισουμε τους αλους απο την καφετερια προς την παραλια :hot: αλλα μετα εστροσαν τα πραματα..
Επισης λογο της ωρας που εφιγα δεν μπορεσα να σημετασχω και να παρακολουθησω το ωρεο σας παιχνιδι :unlucky: next time count me in :P:P:P
Ελπιζω και του χρονου το καλοκαιρι να διοργανοθει κατι αναλογο.
Cya in next meeting:):byejg9:

#115 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 12:38

(αν και οι πιο πολλοί από τα βαμπιράκια περίμεναν τη δύση του ηλίου για να εμφανιστούν:nosey:)

θες να βγούμε με τον ήλιο και να αρχίσουνε να πέφτουνε οι σάρκες και οι ιστοί από τα θεϊκά χλωμά κορμιά μας;;;;;:Crying2::Crying2: με το που έπεσε εμφανίστηκα, μόλις πριν ξαναβγεί εξαφανίστηκα...τώρα τσιμπάω κάτι ελαφρύ και πίσω στο φερετρό μου...

η αναμέτρηση με τα fellow αρχιβαμπίρ μορμ και ιρι έληξε με ισοπαλία, αναγκαστικά, με την ιρι να έχει ένα μια πιο ροζ νυανς στο χρωματάκι της (της υγείας και της νιότης) και τον μορμ μια πιο χρυσαφένια. εγώ κλασικά το εκρού του νεκρού :hahaha:

έχω να παραπονεθώ ότι όλο ακούγαμε για φανσέρβις και τίποτα δε βλέπαμε. όλο κενές υποσχέσεις είστε. :mador2:

επίσης έχουν πιαστεί τα τορνευτά μου οπίσθια από την αναπαυτικότατη άμμο...δεν μπορώ να καθίσω :deadga6:

να ξαναπάμε και φέτος αν προλαβαίνουμε :ureshii:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#116 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 13:45

To παιχνίδι ήταν στημένο από την αρχή! Όσοι έχουν κοτσίδες και φοράνε πουκάμισα αλλά Miami Vice απο δω και στο εξής θα πρέπει να θεωρούνται ύποπτοι και να καταγγέλλονται στεγνά από τους υπόλοιπους !:kill4u:
Ο διαγωνισμός ποιος έχει το ποιο ασπρουλιάρικο και βαμπίρικο δέρμα για εμένα δεν έπρεπε να γίνει, μιας και οι τρεις συμμετέχοντες είχαν το ίδιο χρώμα!:wis: Πάλι καλά που πήρα και εγώ μέρος έτσι για να έχει σασπένς !:hahaha:
Γενικά μπορώ να πω πως η συνάντηση ήταν αρκετά ωραία, με μπόλικα μπάνια στην θάλασσα (αν και το νερό ήταν λίγο αμφιλόλου καθαριότητας...) τρόμοκρατόντας τον υπόλοιπο κόσμο με τις ακατανότηες για αυτούς φράσεις όπως kame hame ha, τετραπλό kaio-ken, sexy no jutsu κλπ κλπ,και είδαμε κόσμο που είχαμε καιρό να δούμε ή δεν είχαμε γνωρίσει παλιότερα.

Επίσης, iristella will you marry me?:congrats::congrats: (mono κανόνισε τι θα πείς!:hahaha:)
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#117 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 14:18

Επίσης, iristella will you marry me?:congrats::congrats: (mono κανόνισε τι θα πείς!:hahaha:)

Νάτα νάταααααα...το είδατε όλοι έτσι? Δεν τα λέω μόνη μου...:himitsu:

Ήταν πραγματικά υπέροχα και συμφωνώ με την συνάδελφο, η οποία να τονίσω αμέσως έπαιρνε πρέφα τις σκευωρίες που στηνόντουσαν, να το ξανάκανουμε :wooi2:

Tragic δεν είναι τυχαίο αυτό που συμβαίνει 2 χρονιές τώρα να το κοιτάξεις, κάτι σου λέει το σύμπαν:kakaka:

Αλλά ρε γμτ δεν φαντάστηκα ότι θα κάνατε μπάνιο τελικά και δεν πήρα μαγιώ και τελικά απλά πλατσούρισα λιγάκι...:drink:

Και του χρόνου (και πιο νωρίς αν θέλετε :P )

xbJ3b2w.jpeg

#118 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 14:44

Βαλτε και καμια φωτο να δουμε και εμεις πως περασατε...για εμας που δεν μπορεσαμε να ρθουμε!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#119 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 15:19

Τελικά πήγα και μπορώ να πω ότι πέρασα ωραία (αν και πάντα θα μπορούσε να είναι καλυτέρα). Γνώρισα μερικά καινούρια παιδιά και με μια γνωριμία shock ( Konata εσύ φταις που δεν είχες αναφέρει ποτέ τίποτα) με την καλή έννοια πάντα. Έκανα και βουτιές! Και επειδή κανένας δεν με περίμενε η είσοδος μου ήταν θεαματική (λεμέ τώρα), όσο για το παιχνίδι δεν έπαιξα επειδή γνώριζα ιδι πως ο tragic θα μας την φέρει ξανά :P οπότε είπα να είμαι απλός θεατής.

#120 DevilMayCry

DevilMayCry

Sage of the Six Paths

• Members
  • 100 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens-Vienna

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 15:50

Eγο δεν μπορεσαμε να ερθώ!!! :unlucky::sigh2: .....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από DevilMayCry: 26 Ιούλιος 2009 - 15:56