Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Beach Party Time

• This topic is locked This topic is locked
193 replies to this topic

#166 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 31 July 2009 - 15:44

εμενα μ βγαζει προβλημα το beach.z02. το παταω να κατεβει και απλα κανει ριφρες. τα αλλα τα εχω κατεβασει. ολοι κατεβασατε κανονικα? εμενα γτ κολλαει? :(

#167 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 31 July 2009 - 15:51

Ρε ξαναβαλε μια σε παρακαλω Link απο το Beach χωρις νουμερο και το beach02 παταω και μου βγαζει Megaclick...blah blah.link not found...!! :/

Tiger-stock-blog-header.jpg

#168 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 31 July 2009 - 16:33

ε με την ασπρίλα σου , πήραν φως ακόμα και οι φώτο από τη ψηφιακή...
ΦΑΝΤΑΣΟΥ!!!

Εννοείς με το φώς που ακτινοβολώ.. Είμαι ένας φάρος διαννόησης στο σκοτάδι το ξερω ^^

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#169 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 31 July 2009 - 20:40

Εμενα δεν μου ανοιγει καν η σελιδα να τοις κατεβασω και δοκιμασα να την ανοιξω και με mozilla και με internet explorer και με opera αλλα τιποτα:roar::burningbe3:

Ρε kleidokrator μιπος γινετε να τοις ξανανεβασεις?:congrats:

#170 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 31 July 2009 - 20:53

Πωω καλά ρε τι παίζει με αυτές τις φώτος ; Oλο MormΕngil ; Ντάξει αγόρι μ' είσαι ομορφιά , αλλά είπαμε , τόοσο πια ;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#171 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 31 July 2009 - 23:42

:blush2:Δε φταίω εγώ :blush2:

Καλά η φωτο με το καπέλο είναι όργιο, έχω βγεί πραγματικά γελοίος :P

#172 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 31 July 2009 - 23:53

Καλά άμα δεις τη φάτσα σου στο 4chan , δεν θα φταίω εγώ...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#173 kleidokrator

kleidokrator

Flame Master

• Members
  • 237 posts

Posted 31 July 2009 - 23:59

Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Δοκιμάστε να πάρετε τα αρχεία που σας λείπουν από εδώ. Οι φωτογραφίες είναι 65 με συνολικό μεγεθος 185,4 ΜΒ. Δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα τα αρχεία γιατί μερικοί πρέπει να τις έχουν όλες.

"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito

Posted Image

#174 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 01 August 2009 - 00:05

Ευχαριστουμε παρα πολυ!! τωρα ειναι μια χαρα!!!

Σιγα βρε..πια καθυστερηση...δεν φτανει που εκανες τοσο κοπο για να τις ανεβασεις!! ;)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#175 Lady Sen

Lady Sen

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 01 August 2009 - 00:51

Καλά η φωτο με το καπέλο είναι όργιο, έχω βγεί πραγματικά γελοίος

Ποιο καπέλο εννοείς?????:wooi2: Μην μου πεις το άσπρο με τις πράσινες ρήγες...:himitsu::hahaha:

#176 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 01 August 2009 - 02:16

Καλά άμα δεις τη φάτσα σου στο 4chan , δεν θα φταίω εγώ...

Posted Image

Ποιο καπέλο εννοείς?????:wooi2: Μην μου πεις το άσπρο με τις πράσινες ρήγες...:himitsu::hahaha:

Ε ένα είναι ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ :P

Err ,ποιό καλό παίδι διατλι8ετε να ανεβάσει μόνο την IMG_1245.JPG *κάπου η να τη στείλει μέσω irc να μη τις ξανακατεβάζω όλες? pweeeese?*:awww:

#177 yuuki21

yuuki21

Starting...

• Members
  • 30 posts

Posted 01 August 2009 - 11:01

Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Δοκιμάστε να πάρετε τα αρχεία που σας λείπουν από εδώ. Οι φωτογραφίες είναι 65 με συνολικό μεγεθος 185,4 ΜΒ. Δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα τα αρχεία γιατί μερικοί πρέπει να τις έχουν όλες.

ευχαριστουμε παρα πολυ για τις φοτος...οι αρχικες δεν μου ανοιγαν.. και πραγματικα λυπαμε που δεν ηρθα αλλα δεν μπορουσα ειμαι απο κυπρο:unlucky:

#178 Lady Sen

Lady Sen

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 01 August 2009 - 12:46

Εισαι απο κυπρο?????????????:nbleed: 12 του μηνος θα σου ερθω!!!Αν ειναι να διοργανοσουμε και κει κανενα beach party:hahaha:

#179 yuuki21

yuuki21

Starting...

• Members
  • 30 posts

Posted 01 August 2009 - 13:45

ναι γιατι οχι?...αλλα αν ερχοσουν λιγο πιο νωρίς θα προλαβαίνες το φεστιβαλ μουσικης που θα γινει στον κατασκηνοτικο χωρο της πολης χρυσοχους στην παφο 6-9 του μηνα και θα εχει σχεδον ολα τα ειδη μουσικης...θα ειναι τελεια....:himitsu:

#180 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 01 August 2009 - 23:00

Πωωω θέλω να φάω πίτσα τώρα που τις είδα.. :nosey: