Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Beach Party Time
Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2009 - 19:08
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 08:47
I would like for a pet...
Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 09:21
Το χασα γιατι ειχα δουλεια
*needs a shoulder to cry on, or at least pretend to cry on*
Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 22:20
Περασα εκπληκτικα στο Beach Party, καναμε παρα πολλα πραγματα, μπηκαμε στη θαλασσα τεσσερις φορες με τις δυο να ειναι μεταμεσονυκτιες
Πρέπει να είσαι ήρωας που έκανες 4 φορές μπάνιο σε αυτή την παραλία!
Το ότι ζεις ακόμα είναι μεγάλο θαύμα!
Τουλάχιστον τώρα παραδέχεσαι ότι με ποθείς κολασμένα. Αν δεν δω όμως πράξεις ότι με θες για σοβαρό σκοπό το ναι δεν το λέω.
inb4post ότι ο matu με βλέπει και στον ύπνο τουxDDDDDDD
Μα για σοβαρό σκοπό σε θέλω!!
Μα ακόμα να καταλάβεις αγαπητέ μου, πως ήταν μέρος της συνωμοσίας κατά της κοτσίδας όλα αυτά τα περιστατικά?Να πω κ εγώ με την σειρά μου ΟΧΙ στην ''Συνωμοσία ενάντια στην Κοτσίδα'' ...
Επίσης εκπληκτικό το ανακάτεμα... περιμένω με αγωνιά να ανοίξω τα μάτια μου κ να δω τους λοιπούς Δολοφόνους κ κοιτάω δεξιά βλέπω 2 κάνω μια αριστερά βλέπω άλλον ενα ...Γκέτο...Σκευτομε μετά την φάτσα του Odin όταν θα άνοιξέ τα μάτια του κ είδε 4 άτομα στην σειρά......
Επίσης να ζητήσω συγνώμη κ διαδικτυακά από την iristella για την λάθος αναφώνηση...Ελπίζω τώρα να με καλέσετε στον γάμο...
Αφού το ζήτησες, θα γίνεις και κουμπάρος!
AA Ημουν κι εγω εκει!! Πολυ ωραια ηταν (αν και δεν εκανα μπανακι τελικα).. Γνωρισα κι αλλα παιδια
(περασα και πολλα missions στο ff)
Πολλά missions? Εγώ νόμισα πως τερμάτισες το παιχνίδι!
ΚΑΙ να αναφερω κι εγω γι αλλη μια φορα την επικη ατακα "Ελατε να τραβηξουμε μια ομαδικη" και οταν ηρθαν οι πιτσες "ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ EXTRA LARGE?" (η πIτσα
)
Παίρνω όρκο πως την δεύτερη ατάκα ούτε που την άκουσα!
Μάλλον θα ήμουν απασχολημένος με την μέλλουσα σύζυγο μου!
Ορίστε! Τα fangirls μπορεί να γκρινιάζουν πως δεν είχαν fanservice, αλλά ο άνθρωπος που τους παρείχε αρκετό, παραδέχεται πως είχε και yaoi! Τι άλλο ζητάτε πια απο τα bishonen του forum???Και yaoi fan service είχε, αλλά δεν ξέρατε που να κοιτάξετε.. XD
Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 22:47
Πρέπει να είσαι ήρωας που έκανες 4 φορές μπάνιο σε αυτή την παραλία!
Το ότι ζεις ακόμα είναι μεγάλο θαύμα!
+3 (σαν τα 3 extra πόδια που θα σου φυτρώσουν σε λίγο
Αφού το ζήτησες, θα γίνεις και κουμπάρος!
![]()
Δέχομαι αλλά να ξέρεις σε εκκλησιά δεν μπαίνω καθ΄ ότι '' Θα Σατανιστώ '' ...
Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 22:52
.
..
...
....
ΝΟΤ!
ενιγουεη...
χαρηκα που ξαναειδα παλιους γνωστους, και χαρηκα περισσοτερο που γνωρισα καινουριους.
ευτυχως που δεν κλαιγαμε μετα ενεκα αυτοκινητιστικου να λεμε.
ευχομαι στο επομενο που θα κανετε, να περασετε ακομα καλυτερα.
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 01:20
Και πλίζ σκευτείτε τα ματάκια μας, μην τις κανετε 500Χ300 this time, λιιγο μεγαλύτερο resolution δεν έβλαψε κανένα
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 01:41
Παίρνω όρκο πως την δεύτερη ατάκα ούτε που την άκουσα!
Μάλλον θα ήμουν απασχολημένος με την μέλλουσα σύζυγο μου!![]()
Ω μα το Θεο (gintoki) ειπωθηκαν κι αλλες εκεινη την ωρα αλλα μονο αυτες μου εμειναν!

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 01:44
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 09:35
Εμενα πήρε το αυτί μου τον χαος να λέει κάτι για αράπηδες σε μια φάση.
Αυτό που πήρε το αυτί σου ήταν η ολοκλήρωση ένα πολύ γνωστό μπινελίκι-απειλή προς κάποιον που ήθελε να καβατζάρει το καρεκλάκι ....
Ανακοίνωση.....Ανακοίνωση ... Στο παρτυ κάποιος έχασε τα γυαλιά του...Μαύρα είναι...Τα έχω εγώ..Ας μου στείλει ένα Π.Μ να κανονίσουμε την επιστροφή τους ...Και λογικά πρέπει να ήταν από τούς πρωινούς...
Είναι κ Prada
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 11:06
Αυτό που πήρε το αυτί σου ήταν η ολοκλήρωση ένα πολύ γνωστό μπινελίκι-απειλή προς κάποιον που ήθελε να καβατζάρει το καρεκλάκι ....
Το πηρε τελικα?
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 11:49
Το πάρτυ ήταν πολύ καλό, και ο ύπνος στην νοτισμένη από την νυχτερινή αύρα παραλία μοναδικός.
Η φωτιά που έκαιγε στο βάθος, τα αναμένα κεριά που έστελναν το δικό τους μήνυμα, και τα αστέρια που φώτειζαν τον νυχτερινό αττικό ουρανό έκαναν τη βραδυά ακόμα πιο μαγευτική.
Ελπίζω να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές και στο μέλλον
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 11:52
Λοιπον ως καινουρια εχω να πω πως η παρεα ηταν σουπερ ντουπερ!!!
Περασα υπεροχα αν εξαιρεσουμε το θανατο του κινητου μου οταν καποια(κουχου κουχου)αποφασισε να με ριξει με τα ρουχα στη θαλασσα
Αιωνιε φοιτητη...δεν εχω γινει ακομα διασημη
Αντε ανυπομονω να ξαναβρεθουμε ολοι!Και ειμαι ετοιμη για το cosplay το Σεπτεμβριο!I'll do my best:kill4u:
Cya the next time:Blissfull:
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 12:23
για ποια λες???Περασα υπεροχα αν εξαιρεσουμε το θανατο του κινητου μου οταν καποια(κουχου κουχου)αποφασισε να με ριξει με τα ρουχα στη θαλασσα
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 13:59

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο