Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Beach Party Time

• This topic is locked This topic is locked
193 replies to this topic

#136 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 27 July 2009 - 19:08

Και yaoi fan service είχε, αλλά δεν ξέρατε που να κοιτάξετε.. XD

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#137 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 28 July 2009 - 08:47

Ανακοίνωση.....Ανακοίνωση ... Στο παρτυ κάποιος έχασε τα γυαλιά του...Μαύρα είναι...Τα έχω εγώ..Ας μου στείλει ένα Π.Μ να κανονίσουμε την επιστροφή τους ...Και λογικά πρέπει να ήταν από τούς πρωινούς...

I would likePosted Image for a pet...

#138 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 posts

Posted 28 July 2009 - 09:21

Suuuucks...
Το χασα γιατι ειχα δουλεια :(
*needs a shoulder to cry on, or at least pretend to cry on*

#139 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 28 July 2009 - 22:20

Περασα εκπληκτικα στο Beach Party, καναμε παρα πολλα πραγματα, μπηκαμε στη θαλασσα τεσσερις φορες με τις δυο να ειναι μεταμεσονυκτιες

Πρέπει να είσαι ήρωας που έκανες 4 φορές μπάνιο σε αυτή την παραλία!:oo:
Το ότι ζεις ακόμα είναι μεγάλο θαύμα!:hahaha:

Τουλάχιστον τώρα παραδέχεσαι ότι με ποθείς κολασμένα. Αν δεν δω όμως πράξεις ότι με θες για σοβαρό σκοπό το ναι δεν το λέω.
inb4post ότι ο matu με βλέπει και στον ύπνο τουxDDDDDDD

Μα για σοβαρό σκοπό σε θέλω!! :ureshii: Τι με πέρασες, για κανέναν προικοθήρα? :hahaha::hahaha:

Να πω κ εγώ με την σειρά μου ΟΧΙ στην ''Συνωμοσία ενάντια στην Κοτσίδα'' ...
Επίσης εκπληκτικό το ανακάτεμα... περιμένω με αγωνιά να ανοίξω τα μάτια μου κ να δω τους λοιπούς Δολοφόνους κ κοιτάω δεξιά βλέπω 2 κάνω μια αριστερά βλέπω άλλον ενα ...Γκέτο...Σκευτομε μετά την φάτσα του Odin όταν θα άνοιξέ τα μάτια του κ είδε 4 άτομα στην σειρά...:erk:...

Μα ακόμα να καταλάβεις αγαπητέ μου, πως ήταν μέρος της συνωμοσίας κατά της κοτσίδας όλα αυτά τα περιστατικά? :tensai:

Επίσης να ζητήσω συγνώμη κ διαδικτυακά από την iristella για την λάθος αναφώνηση...Ελπίζω τώρα να με καλέσετε στον γάμο...

Αφού το ζήτησες, θα γίνεις και κουμπάρος! :Blissfull:

AA Ημουν κι εγω εκει!! Πολυ ωραια ηταν (αν και δεν εκανα μπανακι τελικα).. Γνωρισα κι αλλα παιδια (περασα και πολλα missions στο ff :P )

Πολλά missions? Εγώ νόμισα πως τερμάτισες το παιχνίδι!

ΚΑΙ να αναφερω κι εγω γι αλλη μια φορα την επικη ατακα "Ελατε να τραβηξουμε μια ομαδικη" και οταν ηρθαν οι πιτσες "ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ EXTRA LARGE?" (η πIτσα :P)

Παίρνω όρκο πως την δεύτερη ατάκα ούτε που την άκουσα!
Μάλλον θα ήμουν απασχολημένος με την μέλλουσα σύζυγο μου! :hahaha:

Και yaoi fan service είχε, αλλά δεν ξέρατε που να κοιτάξετε.. XD

Ορίστε! Τα fangirls μπορεί να γκρινιάζουν πως δεν είχαν fanservice, αλλά ο άνθρωπος που τους παρείχε αρκετό, παραδέχεται πως είχε και yaoi! Τι άλλο ζητάτε πια απο τα bishonen του forum??? :hahaha:
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#140 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 28 July 2009 - 22:47

Πρέπει να είσαι ήρωας που έκανες 4 φορές μπάνιο σε αυτή την παραλία!:oo:
Το ότι ζεις ακόμα είναι μεγάλο θαύμα!:hahaha:

+3 (σαν τα 3 extra πόδια που θα σου φυτρώσουν σε λίγο :hahaha::hahaha:)

Αφού το ζήτησες, θα γίνεις και κουμπάρος! :Blissfull:

Δέχομαι αλλά να ξέρεις σε εκκλησιά δεν μπαίνω καθ΄ ότι '' Θα Σατανιστώ '' ...:hahaha::hahaha::hahaha:

#141 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 28 July 2009 - 22:52

ναι ωραια ηταν, και παλι καλα που ηρθε τελικα o Νeuro και αναψαμε φωτια, καναμε μπανιο ολοι μαζι, τραγουδησαμε ρομαντικα τραγουδακια συνοδεια κιθαρας και παιξαμε και μπουγελο...
.
..
...
....

ΝΟΤ!

ενιγουεη...
χαρηκα που ξαναειδα παλιους γνωστους, και χαρηκα περισσοτερο που γνωρισα καινουριους.
ευτυχως που δεν κλαιγαμε μετα ενεκα αυτοκινητιστικου να λεμε.

ευχομαι στο επομενο που θα κανετε, να περασετε ακομα καλυτερα.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#142 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 29 July 2009 - 01:20

Τι λέει φωτός θα ανεβάσει κανείς?

Και πλίζ σκευτείτε τα ματάκια μας, μην τις κανετε 500Χ300 this time, λιιγο μεγαλύτερο resolution δεν έβλαψε κανένα:wis:

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#143 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 29 July 2009 - 01:41

Παίρνω όρκο πως την δεύτερη ατάκα ούτε που την άκουσα!
Μάλλον θα ήμουν απασχολημένος με την μέλλουσα σύζυγο μου! :hahaha:

Ω μα το Θεο (gintoki) ειπωθηκαν κι αλλες εκεινη την ωρα αλλα μονο αυτες μου εμειναν!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#144 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 29 July 2009 - 01:44

Εμενα πήρε το αυτί μου τον χαος να λέει κάτι για αράπηδες σε μια φάση.

#145 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 29 July 2009 - 09:35

Εμενα πήρε το αυτί μου τον χαος να λέει κάτι για αράπηδες σε μια φάση.

Αυτό που πήρε το αυτί σου ήταν η ολοκλήρωση ένα πολύ γνωστό μπινελίκι-απειλή προς κάποιον που ήθελε να καβατζάρει το καρεκλάκι ....

Ανακοίνωση.....Ανακοίνωση ... Στο παρτυ κάποιος έχασε τα γυαλιά του...Μαύρα είναι...Τα έχω εγώ..Ας μου στείλει ένα Π.Μ να κανονίσουμε την επιστροφή τους ...Και λογικά πρέπει να ήταν από τούς πρωινούς...

Είναι κ Prada
Spoiler: ...
.... Τώρα θα τα πάρει κανείς ????

#146 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 29 July 2009 - 11:06

Αυτό που πήρε το αυτί σου ήταν η ολοκλήρωση ένα πολύ γνωστό μπινελίκι-απειλή προς κάποιον που ήθελε να καβατζάρει το καρεκλάκι ....

Το πηρε τελικα?

#147 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 29 July 2009 - 11:49

Αγαπητοί συνάδελφοι στο έγκλημα, έχετε εκτροχιαστεί ελαφρώς, και για αυτό αναγκόζομαι να σας ανακαλέσω στην τάξη.

Το πάρτυ ήταν πολύ καλό, και ο ύπνος στην νοτισμένη από την νυχτερινή αύρα παραλία μοναδικός.

Η φωτιά που έκαιγε στο βάθος, τα αναμένα κεριά που έστελναν το δικό τους μήνυμα, και τα αστέρια που φώτειζαν τον νυχτερινό αττικό ουρανό έκαναν τη βραδυά ακόμα πιο μαγευτική.

Ελπίζω να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές και στο μέλλον

#148 Lady Sen

Lady Sen

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 29 July 2009 - 11:52

:hi:

Λοιπον ως καινουρια εχω να πω πως η παρεα ηταν σουπερ ντουπερ!!!:lovulovu:
Περασα υπεροχα αν εξαιρεσουμε το θανατο του κινητου μου οταν καποια(κουχου κουχου)αποφασισε να με ριξει με τα ρουχα στη θαλασσα:wet2: Να ναι καλα ο Θεμης που μου εδωσε την μπλουζιτσα του:hahaha:

Αιωνιε φοιτητη...δεν εχω γινει ακομα διασημη:orly:(ελπιζω να τα πουμε και στην χαλκιδικη εμεις!^.^

Αντε ανυπομονω να ξαναβρεθουμε ολοι!Και ειμαι ετοιμη για το cosplay το Σεπτεμβριο!I'll do my best:kill4u:

Cya the next time:Blissfull:

#149 ev0ulini

ev0ulini

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 29 July 2009 - 12:23

περασα θαυμασια αν και δεν ημουν μελος,με εσερνε μια φιλη να παμε μαζι.....,αλλα τελικα αξιζε!!!!

Περασα υπεροχα αν εξαιρεσουμε το θανατο του κινητου μου οταν καποια(κουχου κουχου)αποφασισε να με ριξει με τα ρουχα στη θαλασσα

για ποια λες???:wis:τωρα ομως εχεις καλυτερο κινητο!!!!!!xD

#150 Blastoise

Blastoise

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 29 July 2009 - 13:59

το'χασα ο βλαξ το μπιτς παρτι...μενω και μακρια, καταρα. δεν θα χασω το επομενο!!