Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto: Narutimett Hero 2

• Please log in to reply
15 replies to this topic

#16 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2007 - 10:26

Το παιχνίδι είναι ατελείωτη πόρωση!
Δεν έχω playstation2 αλλά ένας φίλος μου πορωμένος κι αυτός με το naruto μου το δάνεισε για μία εβδομάδα και ήρθα ο super anime burned:burningbe3: ξαδερφός μου και χωρίς πλάκα παίζαμε σχεδόν 12 ώρες ασταμάτητα!!!:blurah5:
Itachi εγώ .... Neji αυτός στα περισσότερα παιχνίδια και του άλλαξα τα φώτα!!!
Βέβαια ο Itachi είναι ο καλύτερος χαρακτήρας του παιχνιδιού!:riiight:

Που να δεις τον Neji στο 4....αλλα για να μην ντραπεις ουτε μια τοση δα στιγμουλα για το γεγονος οτι τρελαθηκες με το 2, θα σου πω το εξης...Το playstation 2 το αγορασα μονο και μονο γι αυτο το παιχνιδι...αυτο ηταν η αφορμη!Μου αρεσε τοσο πολυ, αλλα με κερδιζανε συνεχεια τα ξαδερφια μου, γιατι αυτοι το σκιζαν ολη μερα, ενω εγω δεν ειχα τετοιου ειδους εξασκηση..γι αυτο μια μερα που με κοροιδευανε που εχασα, σηκωθηκα, πηγα με την πιστωτικη, αγορασα το ps2 και τωρα τους εφτασα! :if:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm