Και εγω θελω τον zoro, αλλα οχι αυτον με τα πρασινα μαλια και το φετιχ με τα σπαθια, τον δικο μας Zoro, του forum

Kiddin' XD, το να είμαι το μοναδικό μέλος του forum που έχει ζήτηση ως μέλος πειρατικού πλοίου με τιμά σίγουρα! Domoooo!

ο usop κόβεται απο το group τον funny guys γιατί μου έσπασε τα νεύρα στο θέμα με την merry...its a fucking boat man CHILL!
Αν και δεν έχω τίποτα εναντίον του Usopp, στο συγκεκριμένο σκηνικό δεν συγκινήθηκα τόσο κι εγώ.
Δεν μίσησα πάντως την σκηνή για να μην παρεξηγηθώ, απλά δεν με ενθουσίασε όσο τόσους άλλους fans.
Τέλος, για να είμαι on topic μιας και ούτως ή άλλος εδώ και καιρό ήθελα να ποστάρω σε αυτό το thread, my ideal 10 nakama crew:
Ladies:
Robin - fave σε όλη την σειρά, καλύτερη ανάπτυξη/παρελθόν, νικάει σε ομορφιά/μυαλό, weak σε αστεία, αλλά βελτιώνεται τελευταία.

Nami - tsundere, αλλά καλόκαρδη και αστεία, την πάω!
Jewelry Bonney - μοναδική ικανότητα, όχι του φρούτου, αλλά στο φαγοπότι... απύθμενο στομάχι κι όμως καλλίγραμμη!

Boa Hancock - θα μάθετε σύντομα γιατί, για την ακρίβεια στο επόμενο επεισόδιο του anime! ;D
Marguerite - την είδαμε σε μόλις δύο επεισόδια και τα "πλούσια" της προσόντα με κέρδισαν ήδη... πέραν όλων είναι και απονήρευτη, σε αντίθεση με τις άλλες, κάνει την διαφορά!

Gents:
Zoro - περιμένατε πλήρωμα χωρίς τον εαυτό μου; XD
Aokiji - από τα αγαπημένα μου abilities, παγιδεύεις τον αντίπαλο χωρίς να τον σκοτώνεις απαραίτητα, ταξιδεύεις και πάνω στο νερό άνετα.
Kizaru - άλλο uber ability, φαινομενικά άτρωτος!
Ace - πάντα μου άρεζε ο Human Torch στους F4, can't help it, λατρεύω την φωτιά!
Crocodile - τυπικά πιο αδύναμος από τους άλλους 3, αλλά με πολύ ωραίο badass στυλάκι!
Τι να κάνουμε που έχω αδυναμία στους Logia, πέραν του Zoro; Συλλογή!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 13 Ιούλιος 2009 - 21:08