Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Fairy Tail latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
980 replies to this topic

#856 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 24 October 2011 - 23:32

Sυγνωμη για το διπλο ποστ! Αλλα πρεπει να σχολιασω αυτο που ειδα.Επεισοδιο 98:

Spoiler:
Εχω κ' αλλα να σχολιασω αλλα θα τ' αφησω στους επομενους και ειμαι σιγουρη πως θα με καλυψουν!

το fairy tail είναι ένα shonen (απευθυνεται κυριως σε αγορια) και αγγιζει τα όρια του ecchi, αυτό το ξέραμε από την αρχή

Kαι εχουμε και new opening!

Spoiler:

πραγματικά πολύ ωραίο τραγούδι μου θύμισε έντονα τα openings του Initial D (eurobeat ftw!!), συνεχίζει την καλή παράδοση των openings του fairy tail, σε αντίθεση με το Naruto

Edited by Hyuuga_Nikorasu, 02 November 2011 - 18:25.

Posted Image

#857 DonFlamingo

DonFlamingo

Starting...

• Members
  • 14 posts

Posted 22 November 2011 - 01:42

το fairy tail είναι ένα shonen (απευθυνεται κυριως σε αγορια) και αγγιζει τα όρια του ecchi, αυτό το ξέραμε από την αρχή

πραγματικά πολύ ωραίο τραγούδι μου θύμισε έντονα τα openings του Initial D (eurobeat ftw!!), συνεχίζει την καλή παράδοση των openings του fairy tail, σε αντίθεση με το Naruto

Το καινουργιο αρκ ειναι πολυ καλυτερο απ αυτο του Edolas.Παντως απογοητευτηκα με το που νικησε ο Natsu τον God slayer.Η εξηγηση δεν ηταν καθολου πειστικη:unlucky:
Posted Image

#858 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 23 December 2011 - 11:31

δεν με ενοχλει το ecchi στοιχειο ,ετσι και αλλιως βλεπω/εχω δει αρκετα ecchi anime τα κανω χαζι.η συγκεκριμενη μαχη μου την εδωσε στα νευρα.

#859 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 posts

Posted 23 December 2011 - 12:05

δεν με ενοχλει το ecchi στοιχειο ,ετσι και αλλιως βλεπω/εχω δει αρκετα ecchi anime τα κανω χαζι.η συγκεκριμενη μαχη μου την εδωσε στα νευρα.

καλα ουτε εμενα με πολυ τρελανε αυτη η μαχη αλλα τι να κανουμε αυτο ειναι το Fairy Tail! Fairy Tail χωρις αυτα τα ακυρα δεν ειναι Fairy tail!!! :hahaha:

#860 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 14 January 2012 - 16:41

Δεν μου αρέσει το καινούριο opening.
Αν και αρκετά καλό κομμάτι ,πολύ spoiler ρε παιδί μου...

Posted Image

#861 kalliniki

kalliniki

Anime Newbie

• Members
  • 181 posts

Posted 14 January 2012 - 16:44

Εμένα πάλι μου άρεσε και άλλα openings είχαν σπόιλερ αρκετό!
Πιο πολύ μου άρεσε το ending που τους δείχνει chibi!
Posted Image

#862 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 14 January 2012 - 16:54

Ωραίο επεισόδιο,αλλά πιστεύω πως η μάχη των Freed και Bickslow, αποδόθηκε καλύτερα στο manga.

Posted Image

#863 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 14 January 2012 - 16:57

Ναι συμφωνώ μαζί σου σε αυτό.Αν και δεν την έχουμε ακόμα όλη έχει λίγο ακόμα αν θυμάμαι καλά...

Posted Image

#864 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 14 January 2012 - 17:04

Αυτό που με ξίνισε περισσότερο ήταν,ο τρόπος που έδειξαν τo ξόρκι "Dark Écriture: Darkness" του Freed.
Στο manga,ήταν imba και awesome.Εδώ μου φάνηκε σαν να "αδικήθηκε",από τον χρωματισμό.

Posted Image

#865 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 15 January 2012 - 20:00

ένα σχόλιο για το τελευταίο επεισόδιο...

GILDARTS F*CK YEAH!!!

πολύ υλικό για wallpapers, screenshots με τον μικρό θεούλη Gildarts σε αυτό το επ.
επιτέλους να πωρωθούμε και με έναν αρσενικό χαρακτήρα σε αυτό το άνιμε

Posted Image

#866 siathana

siathana

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 21 January 2012 - 09:14

Στο ep 114,ξερει κανεις πως λεγεται το soundtrack που αρχιζει να παιζει οταν η erza συνερχεται και δειχνει το flashback με τον jellal?

#867 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 492 posts

Posted 21 January 2012 - 16:05

http://www.youtube.com/watch?v=dCn4Mq6rNiM

Rakuen no Tou

Το επεισόδιο αποδόθηκε τέλεια! Απ' τα αγαπημένα μου σ' αυτό το ark. Γενικά οι μάχες τις Erza είναι απ' τις πιο θεαματικές. :D
Posted Image

#868 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 21 January 2012 - 18:25

Τέλειο επεισόδιο,μέσα στην επικούρα!

Spoiler:

Posted Image

#869 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 28 January 2012 - 08:16

σκληρη Ερζααααααααα!! νααααιιι δεν πολεμανε μονοι τους αλλα σαν GILDO! ΤΙ ΤΡΟΜΕΡΟ GILDO! ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ! ααααα κλαδια φυτρωνουνε μεσα απο τα μαθια μου (και παντου αλλου)!!! αλλα ειναι οκ επειδη εχασα τιμια και ετσι.

/rant

Edited by Daz, 28 January 2012 - 08:41.

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#870 fgma

fgma

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 28 January 2012 - 12:07

Τα τελευταία επεισόδια από άποψη μαχών ήταν μάπα κατά τι γνώμη μου. Εκτός από το γεγονός ότι ο Azuma δεν είχε καμιά υποχρέωση προς την Erza και αν ήταν ρε παιδάκι μου να της κάνει τη χάρη να επιστρέψει τη μαγική ενέργεια των fairy tails μάγων έπρεπε τουλάχιστον αυτή να τον απειλήσει ότι θα του κόψει τα απαυτά (θα ταίριαζε και στον χαρακτήρα της Erza), η μάχη ήταν μέσα στις κοινοτυπίες. Βλέπω τη μάχη της Erza και εκεί που λέω εντάξει δεν θα ξανασηκωθεί μετά από αυτή την τεράστια μπάλα μαγικής ενέργεια από το Tenru Tree που έφαγε αυτή ξανασηκώνεται (ακούγοντας τη φωνή του Jellal, φαίνεται ότι ο δημιουργός μας trollarei κανονικότατα) και όχι μια αλλά 2 φορές και τη δεύτερη καταφέρνει να νικήσει κιόλας και φυσικά ο Azuma δεν ξανασηκώνεται. Έλεος! Επίσης μεγάλη απογοήτευση η μάχη Gildarts Bluenote, εκεί που περίμενα να δω το έπικ όλα τέλειωσαν στο άψε σβήσε.

Edited by fgma, 28 January 2012 - 14:51.